Mitsubishi Elevator Europe

Liftgebruik bij Brand – FIGI Theater Zeist

Zijn er liften in jouw VvE? En weet jij hoe daarmee bij brand moet worden omgegaan? Zijn liften in woongebouwen geschikt (te maken) voor de evacuatie van minder zelfredzame bewoners? Op woensdag 7 november 2018  organiseert het Liftinstituut een landelijk congres over liftgebruik bij brand. Een onderwerp dat voor iedere VvE bestuurder die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan een must zal zijn.

De nieuwe evacuatielift van Mitsubishi Elevator Europe

Mitsubishi Elevator Europe heeft een nieuw concept ontwikkeld als het gaat om evacueren bij bijvoorbeeld brand. Het concept ”Floor Warden”  heeft een besturing die van de liftkooi wordt bediend, maar vanaf de verdiepingen die ontruimd moeten worden. Tijdens het congres van het Liftinstituut zal Sales Manager nieuwbouw, Ronald Koedam dit verder aan jou toelichten op de informatiemarkt.

Bezoek gratis het congres liftgebruik bij brand

Het congres ‘Liftgebruik bij Brand’ zal plaats vinden in het Figi Theater in Zeist en zal zich richten op gebouweigenaren (professionele verhuurders, beleggers, woningcorporaties en VvE’s), liftproducenten en -onderhoudsbedrijven, aannemers, architecten,  betrokkenen vanuit de overheid, brandweer en deskundigen zoals brandveiligheids-, bouwkundige en lifttechnische adviseurs. De deelname is gratis. Voor meer info over programma, sprekers, informatiemarkt en aanmelden, ga naar: liftgebruikbijbrand.nl.