Building Holland 2019

De laatste dag van Building Holland 2019 is een feit. De stand was weer goed gevuld met bezoekers. We spraken met hen over knelpunten bij circulair bouwen, product as a service en andere duurzame ontwikkelingen. 

Onder het genot van sushi en drankjes sloten we de dag af. Terwijl er druk werd nagepraat over een geslaagde editie van Building Holland 2019, werden de laatste Japanse puzzels opgelost. Zowel standhouders als bezoekers slaagden erin om de Japanse puzzels te ontcijferen. De gelukkige winnaars kregen een fles wijn en golfballen van Mitsubishi mee naar huis.

De Japanse borrel bij de Mitsubishi Elevators Europe stand
Twee beursbezoekers bekijken de maquette van de Zalmhaventoren.

De tweede dag van Building Holland zit er weer op. Op deze koude maar mooie lentedag was de hal weer goed gevuld met bezoekers. Vandaag stonden de onderwerpen duurzaamheid en trends in de bouwsector op het programma.

Het is een drukkere dag dan gisteren op Building Holland dag 2. Op onze Mitsubishi stand proberen steeds meer mensen onze Japanse puzzels uit. Er slagen nog maar weinig mensen in om de puzzel op te lossen. Kun jij dat beter? Kom ons dan opzoeken in hal 10!

Building Holland 2019 is van start! Op deze beurs delen allerlei bedrijven in de bouw, installatie en vastgoed hun kennis en kunde op het gebied van innovatie. En natuurlijk zijn wij ook van de partij!

Ook dit jaar zijn we erg trots dat we op Building Holland de laatste stand van zaken rondom onze transitie naar een circulaire organisatie kunnen laten zien. Op een eerste beursdag is iedereen nog fris en fruitig. Iedereen is met goede moed naar Amsterdam afgereisd om hun nieuwe dingen en innovaties te tonen waar ze een heel jaar aan gewerkt hebben. Dat is goed te proeven. Lees onderstaand het dagverslag van vandaag.

Kom jij met ons in gesprek tijdens Building Holland?

Kom als VIP naar onze Japanse netwerkborrel!

Kom via onze registratiecode naar Building Holland en krijg een 3-daagse VIP-pas, hiermee kun je onder andere gebruik maken van exclusieve toegang tot de Building Holland Business Lounge en onze heerlijke Japanse netwerkborrel op donderdagmiddag 11 april vanaf 15:00 uur! 

Tijdens de borrel kan je onder het genot van typisch Japanse lekkernijen een poging wagen om het mysterie rondom onze Japanse puzzels op te lossen. Kom jij tot de juiste oplossing? We hopen jou te mogen ontmoeten op onze stand tijdens onze borrel.

Bouwen aan de toekomst met ambacht en plezier!

Voor het vijfde jaar op rij nemen wij deel aan Building Holland. In de voorgaande jaren presenteerden wij hier de eerste circulaire lift ter wereld, de M-Use® lift. Langs een bouwwerk van LEGO® lieten wij onze standbezoekers destijds voelen hoe je materialen kunt hergebruiken na demontage. Vorig jaar hebben wij ons als eerste leverancier aangesloten bij Madaster®. Dit lieten wij toen terugkomen via onze stad van de toekomst die was opgebouwd uit hergebruikte materialen, inclusief een inkijkje in de materiaalpaspoorten van onze M-Use® liften. Ook nu verwelkomen wij jou weer graag op onze stand! Dit jaar is ons thema ambacht en plezier. Via een  interactieve manier gaan wij hierlangs graag met jou het gesprek aan. Dus kom van 9 t/m 11 april naar de RAI en laat je spelenderwijs verwonderen!

Ga jij de uitdaging met ons aan?

Wat kan je verwachten?

Net zoals afgelopen vijf edities, zullen wij ook dit jaar weer aanwezig zijn met een prachtige stand van liefst 80m2. Je vindt ons dit jaar in hal 10 (zie onderstaande plattegrond), waar we onze thema’s (ambacht en plezier) op speelse wijze met jou gaan delen. Zo wordt jij o.a. via verschillende Japanse puzzels uitgedaagd om samen met ons te gaan bouwen aan de toekomst.

Naast onze aanwezigheid zullen er nog 250 andere exposanten hun visie en innovaties met jou delen in  de 3 verschillende RAI hallen van dinsdag t/m donderdag. Ook dit jaar kent Building Holland weer verschillende interessante lezingen en sprekers. Denk bijvoorbeeld aan Bernard Wientjes, Jacqueline Cramer en Diederik Samson. Samen met 150 andere sprekers zullen zij op een van de 7 verschillende podia spreken.

Kortom wil jij je net als 15.000 andere professionals uit de bouw- en vastgoedsector laten inspireren in april én durf jij het aan om samen met ons spelenderwijs te gaan bouwen aan de toekomst? Meld je dan snel aan via onderstaande knop. Tot dan!

building holland

Bekijk de editie van Building Holland 2018