Vrijblijvend fabrieksbezoek aanvragen

Wat kunt u op deze middag verwachten? Wij zullen de middag starten met een ontvangst bij ons op kantoor met een broodje en korte presentatie. Aansluitend nemen wij u mee tijdens een rondleiding door onze fabriek en testtoren, waar wij u wat zullen laten zien en vertellen over liften en het bijbehorende bouwproces.

Door middel van dit unieke kijkje in onze keuken kunt u zelf ervaren welke techniek er schuil gaat achter een lift en waar u op moet letten bij uw eigen liften. Na de rondleiding staat er voor degene die dit willen nog een drankje klaar, alvorens de middag weer ten einde komt.

Ons kantoor zit vlak langs de A12 en is uitstekend bereikbaar met uw eigen vervoer. Wij beschikken over een ruim aantal eigen parkeerplaatsen waar u gratis kunt parkeren. Wilt u met het openbaar vervoer komen dan raden wij aan uit te stappen op treinstation Veenendaal-West en vanaf daar bus 83 te pakken naar halte “Munnikenweg”. Vanaf deze halte is het slechts een paar honderd meter lopen naar ons kantoor. Voor meer informatie over de bereikbaarheid met het OV zie: www.9292.nl

Aan het fabrieksbezoek zijn geen kosten verbonden.