De liftoplossing voor jouw woning- of appartementencomplex

De hoogbouw in Nederland neemt toe, en zal zich verticaal blijven uitbreiden. Naar de tweede verdieping de trap omhoog is misschien nog geen obstakel, maar met twee volle boodschappentassen wordt het al een iets ander verhaal. Tevens worden er steeds meer eisen gesteld aan je woningcomplex, en dan met met name aan calamiteiten. Maar hoe is de liftsituatie in jouw appartementencomplex?

Waarom heb jij een lift nodig in jouw woningcomplex?

Als jouw woning- of appartementencomplex uit meerdere verdiepingen bestaat, is het wenselijke dat er werkende lift beschikbaar is. In de meeste nieuwbouw situaties wordt tegenwoordig de lift direct meegenomen in de bouwtekening. Maar dit is niet altijd vanzelfsprekend geweest. Daarom neemt ook in de bestaande bouw de vraag naar één of meerdere liften toe. Want wat als je een been breekt? Of je spullen moet vervoeren van een zwaar kaliber? Zo zijn er talloze situaties waarin de lift onmisbaar is.  Zo dient de lift voor gemak, maar ook voor hulp tijdens eventuele calamiteiten. Maar een lift is vaak een  flinke investering toch?  Met een duurzame M-Use® lift spreid je kosten over alle huidige bewoners. 

lift woningcomplex
Maarten Hillebrand

“ Alleen betalen voor iets wat je gebruikt, dat is de gedachte achter het M-Use® concept als we kijken naar huidige woningmarkt „

Maarten Hillebrand - Accountmanager M-Use®
Alex Admiraal

“ Als bewoner wil je transparantie als het gaat om onderhoudskosten. Met M-Use® heb je dat inzicht voor de langere termijn „

Alex Admiraal - Sales Manager Service

Deze

woningen

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer woningprojecten

Zalmhaventoren

Rotterdam

Grootste woontoren van de Benelux zal 215m hoog worden en is gelegen vlak aan de Maas.

Nieuwbouw M-Use®

Lourdeskade

Tilburg

Woningcomplex in het Brabantse Tilburg gelegen aan het Lourdesplein

Nieuwbouw

Universiteit in de hofstad met meerdere liften en een roltrap in gebruik.

Nieuwbouw

Vrijblijvend een afspraak maken?

Meer volledige transparantie en inzichten rondom alle liftzaken? Onze liftadviseurs gaan graag het gesprek met je aan om mee te kijken naar de beste liftoplossing voor jouw woningcomplex.

Informatie over liften opvragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden die er zijn rondom liften in de woningsector? Vraag gemakkelijk en snel meer informatie aan.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.