Een hotellift die je slim kunt inzetten voor gasten en personeel?

Met je koffer de trap op naar de 7e verdieping, het komt eigenlijk nog maar zelden voor in een hotel. De hotellift is dan ook onmisbaar voor zowel gasten als personeelsleden.

Welke hotellift heb ik nodig in mijn hotel?

Wanneer je gaat nadenken over je hotellift kom je langs verschillende criteria waaraan deze zal moeten voldoen. Wie gaat er bijvoorbeeld allemaal gebruik maken van de lift, hoeveel kg moet deze omhoog en naar beneden kunnen brengen of waar gaan de liftdeuren allemaal open en dicht. In je hotel zal de lift op bepaalde  verdiepingen en delen van de dag veel gebruikt worden, als je jouw lift hierop instelt kun je de wachttijd voor je gasten verkorten. Zo zou je er voor kunnen kiezen om de lift tijdens de incheck tijd standaard op de verdieping van de parkeergarage te positioneren.

Jesse Schmitz

“ Door het gebruik van de hotellift te meten, kunnen wij deze juist af stemmen op de eindgebruiker. „

Jesse Schmitz - Content Marketeer
Alex Admiraal

“ Een hotellift heeft een frequente onderhoudsmethode nodig, dit door het gebruik en de omgeving van de lift. „

Alex Admiraal - Sales Manager Service

Deze

hotels

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer hotelprojecten

Bij Van der Valk Hotel Utrecht wordt de eerste evacuatielift van Nederland gebruikt

Nieuwbouw

Jaz in the City

Amsterdam

Jaz-Hotel Amsterdam is een prachtig vormgegeven hotel in het bruisende Arena gebied.

Nieuwbouw Tractie

Van der Valk Hotel Restaurant Hoorn gelegen in het Noord-Holland aan de A7.

Nieuwbouw

Maak een afspraak over jouw situatie rondom hotelliften

Wil je weten wat de beste liftoplossing is voor jouw hotellift, zodat je minder last hebt van storingen, maar vooral onderhoud krijgt op basis van de behoefte van je lift? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten om te kijken naar de mogelijkheden en voordelen van een hotellift in jouw situatie.

Meer te weten komen over onze hotelliften?

Ben je benieuwd of je de juiste lift gebruikt of deze gaat gebruiken in je nieuwe hotel gebouw? Om zoveel mogelijk zorgen te ontnemen tijdens dit proces kun je vrijblijvend meer informatie aanvragen zodat we samen naar jouw situatie kunnen kijken.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.