Het efficiënt inzetten van een krachtige industrielift

In de industrie worden vaak de zwaardere jongens toegepast: een goederenlift met een groot oppervlak en een groot hefvermogen. Hefvermogens van 5.000 of 12.000 kilo zijn hierop geen uitzondering.

Waar moet ik op letten bij een industrielift?

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een industrielift een heftruck met ballast moet kunnen dragen, een auto met aanhanger of een mooie vleugel in een concertgebouw. Om dit alles goed te vervoeren dienen er diverse maatregelen te worden getroffen.

Afhankelijk van de functie kan er worden gekozen om vier liftleiders te hanteren in plaats van de gebruikelijke twee, waarbij er inschietbeveiliging per stopplaats wordt geplaatst om de kooi op zijn plaats te houden tijdens het beladen. Ook kan er een duidelijke geluid- en lichtsignalering in de kooi geplaatst worden voor de chauffeur van de heftruck.

Ronald Koedam

“ Bij een industrielift is het belangrijk het juiste hefvermogen en de afmeting te bepalen om zo veilig mogelijk te kunnen vervoeren „

Ronald Koedam - Manager Sales
Bart Kemp

“ Metingen, controles, reparaties en renovaties moeten op tijd worden uitgevoerd om de veiligheid van medewerkers te kunnen garanderen „

Bart Kemp - Technisch Adviseur Service & Renovatie

Deze

bedrijven

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer industrieprojecten

AZN Avi Moerdijk

Moerdijk

Afvalverwerkingsbedrijf met een capaciteit van 600000 ton afval per jaar.

Nieuwbouw

Een van de vooraanstaande vleesverwerkende bedrijven in Europa.

Nieuwbouw

Een uniek locatie in Roompotsluis Zeeland met een MEECON lift.

Nieuwbouw Tractie

Een afspraak maken voor een industrielift

Een betrouwbare lift die je niet in de steek laat, dat is wat Mitsubishi liften te bieden heeft als het gaat om industrie. Geheel vrijblijvend maak je nu een afspraak met een van onze liftspecialisten om de mogelijkheden van een industrielift in jouw situatie te bekijken.

Meer informatie over industrieliften

Heeft jouw pand een industrielift nodig en wil je de mogelijkheden hiervoor bekijken? Vraag vrijblijvend meer informatie aan om erachter te komen welk type lift voor jouw bedrijfsvoering het beste is.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.