De gebruiksbehoefte bepaalt welke type kantoorlift je kiest

Je ontkomt er niet meer aan, het hoort al enige tijd bij het straatbeeld van ons land. De hoge kantoor gebouwen, niet alleen in de randstad maar door het hele land. We ontwerpen steeds meer stijlvolle kantoorgebouwen, de een nog hogere dan de ander.

Waar moet ik op letten bij een kantoorlift?

Wanneer een kantoor ontworpen wordt, dient men rekening te houden met de vervoerscapaciteit van de beoogde liftinstallatie(s) en de doorstroming in het gebouw. Om de juiste liftconfiguratie voor een kantoor te bepalen ondersteunen wij je met door bijvoorbeeld liftsimulaties te maken. Met deze simulaties maken wij inzichtelijk hoe lang je wacht- of reistijd is, wat de pieken in het energieverbruik zijn en wat de optimale vervoerscapaciteit is. Aan de hand hiervan kunnen wij je vervolgens adviseren wat voor jou de liftconfiguratie is die het beste aansluit op jouw wensen.

Kantoorlift
Evert Visser

“ Het ontzorgen van alles rondom een kantoorlift is waar wij als Mitsubishi Elevator Europe voor staan „

Evert Visser - Algemeen directeur
Jesse Schmitz

“ Als werkgever wil je slimme liften die wachttijden voor je personeel verkorten en productiviteit verhogen „

Jesse Schmitz - Content Marketeer

Deze

kantoren

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer kantoorprojecten

Blaak 16

Rotterdam

Kantoorgebouw in Rotterdam waar kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen.

Nieuwbouw Tractie

Sensata

Hengelo

Duurzaam gebouw voor sensorenfabrikant Sensata Technologies.

Tractie

Intermezzo

Tilburg

Wooncomplex voor studentenwoningen en koopappartementen.

Nieuwbouw

Plan een afspraak over je kantoorliften

Zou je meer willen weten over de mogelijkheden, maar wil je graag een afspraak maken met een van onze liftspecialisten? Plan dan nu vrijblijvend een afspraak in, zodat we samen met jou kunnen kijken naar jouw kantoorliften.

Meer informatie over kantoorliften

Hoe kies je de juiste lift voor jouw situatie op kantoor? Wil je in de oriënterende fase de juist richting kiezen?  Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie bij ons aan over kantoorliften.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.