De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Kiezen voor de liftservice van Mitsubishi Elevator Europe, is kiezen voor goede service zonder onverwachte kosten. Met een onderhouds- en storingsservice die 24/7 voor jou klaar staat.

Vrijblijvend contact opnemen Download brochure Liftinspectie aanvragen

 

 

Liftservice: service zoals je zou mogen verwachten

Als je ervoor kiest om een lift te kopen of een onderhoudscontract af te sluiten bij Mitsubishi Elevator Europe, dan kies je voor persoonlijke aandacht en duidelijke afspraken. Bij ons word je niet verrast met onverwachte kosten. Wij kijken naar de beste oplossing voor jouw lift op de lange termijn en nemen tijdens de samenwerking de verantwoordelijkheid voor de werking van jouw liftinstallaties.

Service zoals het hoort - 24/7

Van een lift verwacht je maar een ding: dat je veilig, zonder geluid en zonder trillingen op en neer kunt. En als er toch iets mis is, moet dat zo snel mogelijk verholpen zijn. Onze landelijke onderhouds- en storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Zo staan we altijd klaar om eventuele problemen aan jouw installaties snel te verhelpen.

Eigen testtoren in Nederland

In Veenendaal staat onze eigen fabriek en testtoren. Wij ontwerpen, testen en bouwen al onze liften zelf – en zetten ze zelf in elkaar. Zo kunnen we je een zorgeloze liftservice bieden, van A tot Z. Met liftsimulaties en tekeningen in het voortraject tot en met het onderhouden of het renoveren van de lift. We kunnen je zelfs helpen bij het ontwerpen van een maatwerk lift.

Monteurs met verstand van zaken

Om te garanderen dat onze liftservice aansluit bij de hoge kwaliteit van onze liften, maken wij alleen gebruik van Nederlands sprekende monteurs die we zelf opleiden. Naast een afgeronde specialistische opleiding, zijn al onze monteurs ook in het bezit van het VCA-certificaat. Daarnaast volgen onze monteurs regelmatig trainingen, zodat hun kennis altijd up-to-date is. Hierdoor zijn ze ook bevoegd te assisteren bij liftkeuringen door derden.

Geen onnodige wachttijd

Naast vakkundige monteurs, hebben wij ook bijna alle onderdelen van de liften in ons serviceportfolio op voorraad. Wij doen namelijk alleen onderhoud aan liften waarvan we weten dat we ook echt goed onderhoud kunnen verzorgen. Zo wordt er tijdens het onderhoud of de reparatie gewerkt met de juiste materialen, zonder dat je hier op hoeft te wachten.

Zorgeloze liftservice is helemaal niet onmogelijk

Kiezen voor onze liftservice, is kiezen voor goede service zonder onverwachte kosten. Met een onderhouds- en storingsservice die 24/7 voor jou klaar staat.

Service als kern van samenwerking

Voor ons betekent het verkopen van een lift of onderhoudscontract veel meer dan een korte termijn ‘verplichting’. Ons uitgangspunt is namelijk dat wij samen met onze klanten een langetermijnrelatie aangaan waarin persoonlijke aandacht, transparantie en wederzijds vertrouwen centraal staan. Liftservice zoals je zou mogen verwachten van een liftleverancier.

Liftservice van de toekomst

Verantwoordelijkheid nemen in plaats van afschuiven. Waarbij je meteen duurzaam en circulair onderneemt. Dat is de gedachte bij onze liftservice van de toekomst. Uniek in de markt!

Service leveren tot wel 40 jaar

Naast het traditionele onderhoudscontract, bieden wij ook een nieuwe manier van liftgebruik. In plaats van de eigenaar te worden van de lift, word je de gebruiker. Dus wil je een lift die het gewoon doet en tegelijk toekomstbestendig is? Wil je duidelijke, eerlijke afspraken voor een vaste prijs? Wil je geen zorgen over het onderhoud? Kies dan voor M-Use®.

Meer informatie over M-Use®

 

Onze klanten over liftservice

Een goede samenwerking met tevreden partners voor de lange termijn. Onze klanten vertellen hun ervaringen over de liftservice die ze krijgen.

" Een prima firma om mee samen te werken, ze komen hun afspraken na en communiceren goed met de klant. Zowel in de service als bij renovaties en modificaties. "

Werkvoorbereider | Vastgoed, beheer en onderhoud, Rijnstate

" Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd. "

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof, Rijssen

Ruim 6.200 liftinstallaties gingen jou voor

Meer projecten

Zalmhaven

Rotterdam

Grootste woontoren van de Benelux zal 215m hoog worden en is gelegen vlak aan de Maas.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Blaak 16

Rotterdam

Kantoorgebouw in Rotterdam waar kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Blaak 16

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Maak een afspraak over liftservice

De beste kwaliteit liften voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om hebt. Neem vrijblijvend contact op met een van onze liftspecialisten om de mogelijkheden en voordelen in jouw situatie te schetsen.

Vrijblijvend contact opnemen

Meer informatie over liften

Er zijn veel verschillende soorten liften te krijgen. Twijfel je wat je dan precies nodig hebt? Bekijk onze liften pagina en ontdek soorten liften, liften voor een specifiek segment of de verschillende liften die we verkopen.

Meer informatie over liften