De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Lift modernisering

Bij veranderende behoeften van gebruikers, veranderende veiligheidseisen in een gebouw of veranderende wensen omtrent het energieverbruik van liften, is lift modernisering in veel gevallen een interessante optie. Vaak scheelt u dit namelijk veel kosten in vergelijking tot het plaatsen van een compleet nieuwe lift. Bij de modernisering van liften kunt u denken aan het upgraden van het kooi interieur, maar ook aan het toepassen van de nieuwste technieken op het gebied van fotocellijsten, intercomsystemen en bestemmingsbesturingen.

» Meer algemene informatie over liftrenovaties

Het voordeel van deze ingrepen is dat ze door Mitsubishi Elevator Europe vaak snel te realiseren zijn tegen aantrekkelijke kosten. Hierdoor kunt u de uitstraling en prestaties van uw liften eenvoudig verbeteren en mee laten gaan met de rest van uw gebouw.

4715-1024x602

Elke lift modernisering is anders. Wij vinden het belangrijk dat jouw liften aansluiten bij jouw specifieke gebruikersbehoeften. Daarom bieden wij vrijblijvende liftinspecties aan om te kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Liftinspectie aanvragen

 

nieuwe lift in gebouw m-use

Lift modernisering, vervanging of renovatie?

Aangezien de termen lift modernisering, liftvervanging en liftrenovatie in de markt nogal door elkaar heen worden gebruikt, wijzen wij u graag ook op de vele andere mogelijkheden die u bij ons heeft met betrekking tot liftrenovatie (de algemene term). Zo zijn wij namelijk ook in staat nagenoeg elk liftonderdeel te vervangen aan uw liften, ongeacht het merk of type. Zodoende kunnen de prestaties van uw liften nog verder verbeteren. Denk hierbij aan het vervangen van handmatige liftdeuren voor vol-automatische liftdeuren, het reviseren van de aandrijving en de kabels en het verhogen van de hefsnelheid en vervoerscapaciteit.

» Meer informatie over het vervangen van liften

Kunt u geen keuze maken in moderniseren of toch vervangen? Lees dan de algemene informatie over liftrenovatie waar dit verder uitgelegd wordt, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Betrouwbare lift modernisering

In ons heeft u een betrouwbare en vakkundige partij met meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van lift modernisering. Dankzij onze eigen fabriek en engineering zijn wij in staat om voor de meest uiteenlopende vraagstukken de juiste lift modernisering voor u te realiseren. Liftmodernisatie biedt in veel gevallen een uitstekende oplossing in plaats van complete vervanging.

 

“LIFTEN VAN MITSUBISHI ELEVATOR EUROPE HEBBEN EEN GEMIDDELD BESCHIKBAARHEIDSPERCENTAGE VAN 99,8% EN HET LAAGSTE STORINGSPERCENTAGE VAN NEDERLAND.„

Vraag een vrijblijvende liftinspectie aan

Liften moderniseren is voor elke situatie uniek en daarom komt een expert van Mitsubishi Elevator Europe vrijblijvend op locatie voor een liftinspectie. Heeft u al een advies van uw eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Specifieke vraag of meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

 Meer lezen?

Hoe leiden wij onze liftmonteurs op?

Bij Mitsubishi Elevator Europe hebben wij een eigen technische liftopleiding. Daar leiden we mensen op tot liftmonteur voor liftonderhoud, liftrenovatie en nieuwbouw. In dit blog vertellen we meer over onze liftopleiding.

Lees meer over Hoe leiden wij onze liftmonteurs op?

Hoe weet ik of mijn lift toe is aan vervanging?

Tijdig liftproblemen signaleren? Bekijk 6 signalen waaraan je herkent dat je lift of liftonderdelen toe zijn aan vervanging of modernisering.

Lees meer over Hoe weet ik of mijn lift toe is aan vervanging?

Kopen en gebruiken van een lift

Je wilt een lift kopen. Wat komt daar allemaal bij kijken? Hier lopen we je stap voor stap door het proces heen. Zo vind jij de lift die bij je wensen past.

Lees meer over Kopen en gebruiken van een lift