Snelle en betrouwbare liftreparatie

Naast een uitgebreide service– en onderhoudsafdeling beschikken wij ook over een eigen renovatie- en moderniseringsafdeling. Vanuit Veenendaal verzorgt deze afdeling landelijk ook diverse liftreparaties aan alle soorten merken en type liften en roltrappen.

Mede doordat we als één van de weinige Nederlandse liftleveranciers over een complete eigen productiehal beschikken, kunnen wij snel en flexibel inspelen op diverse soorten liftreparaties. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment aan reserveonderdelen waarmee wij u snel kunnen helpen.

Of het nou een liftreparatie aan een klein onderdeel betreft of het gaat om de vervanging van meerdere defecte componenten, bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel vrijblijvend liftadvies als snelle en betrouwbare service waarmee uw liften zo snel mogelijk weer draaien.

Heeft u een defecte lift of last van liften die vaak storen? Ook zonder onderhoudscontract kunt u bij ons terecht voor een liftreparatie of een betrouwbaar advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.