Liftservice: onze visie en organisatie

Bij Mitsubishi Elevator Europe zien wij elke klant als een kans om samen iets moois te realiseren én in stand te houden. Voor ons betekent het verkopen van een lift of onderhoudscontract dan ook veel meer dan een korte termijn ‘verplichting’. Ons uitgangspunt is namelijk dat wij samen met onze klanten een langetermijnrelatie aangaan waarin persoonlijke aandacht, transparantie en wederzijds vertrouwen centraal staan. Vanuit deze kernwaarden nemen wij gedurende onze samenwerking de verantwoordelijkheid voor het welzijn en functioneren van uw installaties.

Om dit te kunnen realiseren en u hierin optimaal te ontzorgen, beschikken wij over een breed scala aan specialistische diensten. Zo kunt u naast persoonlijk advies en begeleiding voor uw plan- en bestekvorming, de montage van uw nieuwbouw liften en vakkundig liftonderhoud aan al uw liftinstallaties ook bij ons terecht voor de renovatie en vervanging van uw bestaande liften.

Liften
Liftservice, lift service

Liftservice organisatie

Onze onderhouds- en storingsdienst worden vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal centraal aangestuurd en geredigeerd naar een veertigtal onderhoud- & servicemonteurs, verdeeld over verschillende rayons in Nederland en België. Deze diensten staan, net als onze klantenservice, 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u paraat om eventuele problemen aan uw installaties direct en adequaat te verhelpen.

Om de hoogwaardige Mitsubishi-kwaliteit ook in onze liftservice te kunnen waarborgen, maken wij uitsluitend gebruik van zelf opgeleide Nederlandssprekende monteurs. Naast een afgeronde specialistische opleiding, beschikken al onze monteurs ook over een officieel VCA-certificaat. Door middel van diverse cursussen op een van onze landelijke trainingslocaties of in onze eigen testtoren in Veenendaal, zorgen wij er bovendien voor dat onze monteurs constant up-to-date blijven van de nieuwste technieken en liftmodellen.

Vanuit hun hoogwaardige kennis en kunde zijn onze monteurs niet alleen in staat op locatie bij onze klanten met verschillende niveaus te schakelen maar ook kunnen ze uitstekend assisteren bij bijvoorbeeld liftkeuringen door derden.

Full-service ontzorging

In het verlengde hiervan hebben wij bijna alle onderdelen van liften in ons serviceportfolio op voorraad in een van onze voorraaddepots. Hierdoor bent u als klant verzekerd van servicemonteurs die u met de juiste kennis én materialen direct kunnen helpen met onderhoud, reparaties of storingswerkzaamheden aan uw liftinstallatie.

Naast onze landelijke serviceorganisatie beschikken wij in Veenendaal ook over een eigen engineering, fabriek en testtoren. Zodoende zijn wij in staat flexibel in te spelen op vraagstukken uit de markt. Dit maakt dat onze liftservice klanten in al hun behoeften omtrent hun belifting kan ontzorgen. Van liftsimulaties en tekeningen in het voortraject tot en met liftonderhoud en liftrenovatie.

Liftservice, lift service