Liftstoringen worden 24/7 verholpen

U heeft een storing aan uw lift? Heel erg vervelend. Voor niemand een plezier. Dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. U kunt bij spoed direct 0318 586 540 (24/7 service) bellen om direct geholpen te worden, ook als u nog geen klant van Mitsubishi Elevator Europe bent.

Voor de gebruikers van een gebouw zijn liften belangrijke transportmiddelen. Met name in hoge gebouwen en voor gebruikers die slecht ter been zijn is het daarom extra vervelend als er een liftstoring is. Daarnaast is een lift ook een ‘lastig’ product, want in veel gevallen gaan liften gebruikers pas opvallen bij een (tijdelijke) liftstoring of een langdurig defect. Een lift die kapot of defect is zorgt voor veel oponthoud. Al met al is het dan ook zaak dat liften feilloos functioneren en niet voor oponthoud of zelfs gevaarlijke opsluitingen zorgen.

Mitsubishi Elevator Europe beschikt over een landelijke servicedienst met 24-uur storingsdienst en ruim assortiment aan reserveonderdelen voor diverse merken en lifttypen. Bovendien hebben wij dankzij vakkundig liftonderhoud en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige onderdelen het laagste storingspercentage van Nederland.

Daarnaast maken wij gebruik zelf opgeleide Nederlandse service monteurs. Hierdoor bent u er bij ons van verzekerd dat wij u met de juiste kennis, kunde én materialen snel en adequaat kunnen helpen bij een liftstoring of ander defect aan de lift.

Snel en efficiënt verhelpen van uw liftstoring

Response bij liftstoring

Benieuwd naar de meest voorkomende oorzaken van een liftstoring en nuttige tips over hoe u zelf de kans op een liftstoring kan verkleinen? Bekijk onze tips om liftstoringen te voorkomen. Mocht u toch last hebben van een liftstoring, hanteren wij, behoudens overmacht, de volgende uiterste responstijden bij een liftstoring:

  • Bij opsluiting: 1 uur;
  • Bij urgente storingen: 4 uur;
  • Bij overige meldingen: 8 uur.

Om snel en adequaat te kunnen reageren verzoeken wij u bij elke melding opgave te doen van:

  • Het liftnummer(s) van de betreffende installatie(s);
  • De locatie van de lift(en).

Ook als u nog geen klant bij ons bent, kunt u bij ons terecht voor hulp bij een liftstoring of reparatie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.