De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Voordelen M-Use® ten opzichte van traditionele markt

We vertellen graag over de vele voordelen van M-Use®, in totaal 21 verschillende voordelen ten opzichte van de traditionele markt. Zo sterk geloven wij in de toekomst van M-Use® en de rol van circulariteit in onze wereld.

1. Een zichtbaar investeringsverschil

M-Use® maakt het mogelijk om zelf je investeringshoogte te bepalen. Zo worden topkwaliteit liften voor iedereen bereikbaar. Bovendien kunnen de investeringskosten eerlijker uitgesmeerd worden door de tijd heen.

2. M-Use® kwaliteit betaalt zich terug

Na de eerste contractperiode van 20 jaar, kan je met dezelfde M-Use® lift(en) nog eens 20 jaar door. Omdat er niet opnieuw geïnvesteerd hoeft te worden, kunnen de jaarlijkse gebruikskosten omlaag.

3. Geen dure vervanging na 20 jaar

Na 15-20 jaar gebruik, is de lift bij andere partijen al aan vervanging toe. Door de hoge kwaliteit van M-Use® liften is dit bij ons niet nodig en gaat onze liften liefst 40 jaar mee. Dit scheelt jou een flinke investering.

4. Tot 40 jaar liftgarantie met M-Use®

Door vakkundig liftonderhoud op basis van daadwerkelijk gebruik, zijn wij storingen zoveel mogelijk voor en kunnen wij ook de afgesproken liftprestaties blijven garanderen voor 40 jaar.

5. Hergebruik en recycling onderdelen!

Of jouw gebruikscyclus nu stopt na 20, 30 of 40 jaar, voor alle M-Use® liften dragen wij zorg dat de onderdelen zoveel mogelijk hergebruikt of gerecycled worden. Uniek in de markt!

6. Bespaar €15.000 t.o.v. andere lift

Een onafhankelijke studie van KPMG heeft aangetoond dat voor een gemiddelde Nederlandse lift in 30 jaar tijd met M-Use® maar liefst €15.000 bespaard kan worden t.o.v. een lift van een zonder M-Use®

7. Voorspelbaar exploitatie rendement

Vaste jaarlijkse kosten voorkomen vervelende verrassingen en zorgen voor een voorspelbaar exploitatie rendement van jouw vastgoed

8. Wij dragen het risico

Wij zijn risicodrager voor storingen of defect aan materialen door technische mankementen. Het risico ligt dus bij ons en niet bij jou.

9. Maximaal 1 storing per lift per jaar

Precies, maximaal 1 storing, maar gemiddeld genomen zelfs minder dan dat. Daar zijn we natuurlijk erg trots op.

10. Tot 70 uur per jaar meer beschikbaar

Gegarandeerde beschikbaarheid, waardoor de lift gemiddeld ruim 70 uur per jaar meer gebruikt kan worden t.o.v. liften van andere merken (door minder stilstand en snellere afhandeling van onderhoud).

11. Gegarandeerde rijcomfort

Gegarandeerd rijcomfort via een van tevoren afgesproken maximaal trilling -en geluidsniveau. Dit zorgt ook voor minder overlast in aangrenzende ruimtes naast de liftschacht. Van der Valk heeft expliciet daarom voor ons gekozen.

12. Transparante rapportages

Inzicht in liftprestaties via transparante rapportages. Mocht je twijfels hebben over de correctheid? Dan heb je altijd de mogelijkheid tot controle door een onafhankelijke partij. Zo trots zijn we op M-Use®.

13. Eerlijke verrekening van kosten

Eerlijke verrekening van kosten via onderhoud op basis van daadwerkelijk aantal gemaakte ritten. Heb jij minder ritten gemaakt dan vooraf was voorzien? Ook dan krijg je geld terug. Heel transparant en eerlijk.

14. Zelf investeringshoogte bepalen

Doordat je zelf de initiële investeringshoogte mag bepalen, kunnen de kosten voor plaatsing van de lift ook eerlijk gespreid worden over huidige en toekomstige gebruikers. Dus ook minder startkapitaal nodig.

15. Liftkeuringen zijn inbegrepen

Verplichte jaarlijkse liftkeuringen door onafhankelijke derde partijen zijn in de jaarlijkse M-Use® kosten inbegrepen. We nemen dit proces voor je uit handen nemen, zodat jij tijd over houdt voor andere dingen.

16. Steentje bijdragen aan smart city

Meedoen aan de bouw van een slimme stad binnen handbereik. Onze sensoren meten heel precies wat het gebruik van de lift is. Zo hebben we samen altijd inzicht.

17. Design-for-succes model

Onze lift is ontworpen volgens het ‘Design-for-succes model’, zodat de kwaliteit zich altijd over de lange termijn terug betaalt via lagere onderhoudskosten, energiekosten en betere prestaties.

18. Mét Madaster materialenpaspoort

De gebruikte materialen zijn op onderdeel niveau voor M-Use® liften vastgelegd in een officieel Madaster materialenpaspoort. Wij zijn de allereerste leverancier die dat gedaan heeft.

19. Éen aanspreekpunt

Je hebt één aanspreekpunt voor al je liftzaken. Dit scheelt tijd en een hoop back-office kosten.

20. Partner ipv leverancier

We gaan een samenwerking aan op basis van partnerschap in plaats van een platte toeleverancier voor de korte termijn.

21. De duurzame kracht van M-Use®

Financieringsmogelijkheden, prestatiegaranties voor 40 jaar en een circulaire omgang met grondstoffen, samen met jou bouwen wij graag een duurzame klantrelatie én toekomst!

Vrijblijvend meer informatie over M-Use®. Heel gemakkelijk.

De beste kwaliteit liften voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om hebt. Onze liftspecialisten komen graag vrijblijvend een liftinspectie doen om de mogelijkheden en voordelen van M-Use® in jouw situatie te schetsen.

Vrijblijvend contact opnemen

Met M-Use® hebben we een circulair model voor liften ontworpen waarmee wordt afgerekend op gebruik, hierdoor waarborgen wij onze hoogste kwaliteit op de lange termijn.

Meer informatie? Vraag dan nu de brochure aan