Mitsubishi Elevator Europe

Mitsubishi Elevator Europe op Bouw en Wonen eind maart 2017

We leven in een dynamische wereld, waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Bouw en Wonen is een beurs waar Mitsubishi Elevator Europe graag laat zien hoe we denken over de toekomst van (verticale) mobiliteit. Als totaal diensverlener en specifiek voor VvE’s. Met een moederbedrijf als Mitsubishi zijn er altijd mogelijkheden om de ideale liftinstallatie mogelijk te maken voor uw specifieke situatie. Of dat nou nieuwbouw, onderhoud of renovatie is.

Bouw en Wonen is een goed moment waar iedereen ons alles mag vragen over onze producten en diensten, maar natuurlijk ook zaken waarvan u gelooft dat we u bij kunnen helpen. Wij hebben specifieke producten speciaal voor een VvE gerealiseerd. Eind vorig jaar hebben we met succes velen VvE’s als nieuwe klant mogen verwelkomen door onze aanwezigheid op de VvE Belang beurzen. Er zijn meer dan genoeg referenties die we u graag overhandigen.

M-Use®: Van bezit naar gebruik

Vorig jaar is M-Use® op Building Holland gelanceerd. Inmiddels de nodige aanpassingen aan gedaan om het nog beter bij de markt aan te laten sluiten. We zijn erg trots op M-Use®. Enkele voordelen van M-Use®:

  • Minimaal € 15.000 besparen op uw lift en onderhoud
  • Gegarandeerde beschikbaarheid voor 40 jaar
  • Transparante afrekening o.b.v. daadwerkelijk gebruik
  • € 0 initiële investering bij gebruik van een M-Use® lift
  • Eerlijke spreiding van de kosten over huidige en toekomstige bewoners

Beurs Bouw en Wonen

De Beurs Bouw & Wonen vindt plaats in de Evenementenhal Gorinchem van 30 t/m 1 april 2017. Beurs Bouw & Wonen is opgebouwd uit verschillende pleinen, bijvoorbeeld ‘Interieur’, ‘Koken’ of ‘Badkamer’. Op deze pleinen worden diverse activiteiten en events georganiseerd. Eromheen staan stands waar u de getoonde producten kunt aanschaffen. Een ticket kost 15 euro. Je ontvangt de gekochte tickets op op het moment van aankoop ingevulde e-mail adres. Het is tevens ook mogelijk om de tickets per post te ontvangen, hier zitten echter wel extra kosten aan. Als u een ticket koopt voor een bepaalde beursdag, maar u kan toch niet, da kan u met datzelfde ticket ook een andere dag komen. Het ticket is wel maar voor 1 dag geldig.

Voor alle VvE-beheerders, en woningcorporaties zijn er praktijk-opleidingscertificaten voor 2017 op verschillende vakgebieden te vinden. Voor alle VvE-bestuurders kunt u uw kennis belonen door middel van een certificaat.

Het beloofd weer een goede beurs te worden. We hopen u in Gorinchem op Bouw en Wonen te zien. Mocht u niet kunnen komen, maar u wilt wel horen hoe wij ook u in uw situatie kunnen helpen? Of specifieke informatie over M-Use®? Dat kan!

Reageer

  • (zal niet worden gepubliceerd)