Nieuwbouw lift

De aanschaf van een lift is een forse investering. Bij Mitsubishi Elevator Europe is ons uitgangspunt dat bij een dergelijke investering ook een duurzaam product hoort. Van ons kunt u dan ook betrouwbaar partnerschap verwachten, waarbij het lange termijn functioneren van uw lift ook onze verantwoordelijkheid blijft.

Dit realiseren wij door u vanuit kernwaarden zoals persoonlijke aandacht, transparantie en wederzijds vertrouwen, producten en diensten aan te bieden die u optimaal ontzorgen in al uw liftzaken.

Naast specialistisch advies en begeleiding voor uw plan- en bestekvorming, liftmontage en liftonderhoud, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie en vervanging van bestaande liften. En dat geldt ook voor renovatie en onderhoud van roltrappen en liften van andere merken.

lift, liften, liftinstallaties
“Liften van Mitsubishi Elevator Europe hebben een gemiddeld beschikbaarheidspercentage van 99,8% en met slechts 1,0 storing per lift per jaar het laagste storingspercentage van Nederland.„

Echte Total Cost of Ownership

Bij Mitsubishi Elevator Europe gaat echte duurzaamheid verder dan energiezuinige technieken, duurzame innovaties en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit zien wij namelijk als vanzelfsprekend in de huidige tijd van leven. Want net zoals u als individu uw zorg draagt voor een duurzame toekomst, doen wij dat als bedrijf ook. Om de paradox rondom initiële aanschaf tegenover langetermijnkwaliteit te doorbreken, zien we in steeds meer sectoren de verschuiving van bezit naar gebruik. In plaats van een verdienmodel gericht op design-for-failure, gaat het hier om design-for-succes. Mitsubishi Elevator Europe biedt daarom M-Use® aan.

Met betrekking tot de duurzaamheid van onze liften kunnen wij dan ook heel duidelijk zijn: een Mitsubishi lift gaat minimaal 25 jaar mee, punt.

Logischerwijs is hiervoor wel vakkundig onderhoud nodig en kan er altijd sprake zijn van natuurlijke slijtage aan kleine onderdelen. Wat u bij ons echter nooit zult meemaken is dat u uw lift na vijf of tien jaar al moet afschrijven en vervangen.

Wij hebben vijf verschillende lifttypen, met ieder hun eigen kenmerken en toepassingsgebieden. Daarnaast maken wij ook liften volledig op maat.

mitsubishi-liftconfigurator-v3

Vind – heel eenvoudig in slechts enkele stappen – de lift die voldoet aan alle eisen en voorwaarden die u stelt, ook aan die van uw klant(en). Mitsubishi Elevator Europe heeft een gebruiksvriendelijke liftconfigurator gemaakt waarmee u een juiste keuze kunt maken uit ons aanbod van liften.

Betrouwbaar liftadvies

Wij zien elke klant als een kans om samen iets moois te realiseren én in stand te houden door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie. Ook op het gebied van kosten. Zo garanderen wij u dat Mitsubishi de beste en voordeligste keuze is over de gehele levensduur van uw liftinstallaties.

Onze liftadviseurs, calculators en engineers ondersteunen en begeleiden u vanaf de start van een nieuwbouwproject, met plan- en bestekvorming voor de liften door middel van capaciteitsberekeningen, liftsimulaties en op maat gemaakte tekeningen. Zodoende komen wij graag samen met u tot de beste liftoplossing voor uw project.

We hanteren korte communicatielijnen en geven persoonlijke aandacht aan u en uw project. Naast een uitgebreid assortiment gestandaardiseerde liften heeft u bij ons ook de mogelijkheid om een volledig op maat gemaakte lift samen te stellen. Met onze ruime ervaring hierin, denken wij graag met u mee.

“Sinds 1970 hebben we het energieverbruik maar liefst 70% teruggebracht. ons streven is volledig co2 neutraal te werken.„
Evert Visser
lift, liften, liftinstallatie

Naast onze vijf standaard lifttypen, kunnen wij ook volledige liften op maat maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een volledige glazen lift of het aanpassen van losse onderdelen, zoals liftdeuren, plafonds of een speciaal kooi-interieur.

Ook als u op zoek bent naar een bouwlift, helpen wij u graag verder. Mocht u andere speciale vragen of wensen hebben, twijfel niet om contact op te nemen. Wij denken graag met u mee.

Of gebruik de Mitsubishi Elevator Europe liftconfigurator om op een snelle manier de juiste lift te vinden voor uw specifieke behoefte.