Van glazen lift tot en met bijzonder kooi interieur

Zowel ons moederbedrijf in Japan als onze eigen engineer- en productieafdeling in Veenendaal zijn voortdurend bezig met het testen en doorontwikkelen van materialen, technologieën en logistieke processen. Omdat wij zowel een eigen engineer- als productieafdeling hebben kunnen we behalve standaard liften ook maatwerk aanbieden om aan uw specifieke ideeën en wensen te voldoen. Onze adviseurs en engineers denken dan ook graag met u mee als u specifieke vragen en/of wensen hebt.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om zelf te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen. Ook kunt u hier uw contactgegevens achterlaten; dan nemen we contact met ú op.

Wim nouwen

Groepsleider Mechanische Engineering

Kees Loof

Hoofd Elektro-Engineering

Testtoren

In Inazawa, Japan, staat de Solaé testtoren. Deze toren is 173 meter, oftewel 40 verdiepingen hoog. Hier worden alle liftinstallaties van Mitsubishi uitvoerig getest en verbeterd. Door de hoogte van de toren is deze ook perfect voor het testen van high-rise en high-speed (hoge snelheids-) liften. In Veenendaal staat onze eigen Mitsubishi Elevator Europe trainings- en testtoren. Deze toren wordt onder andere gebruikt om liftinstallaties te testen en nieuwe materialen en technologieën te ontwikkelen. Een voorbeeld hiervan is onze MEECON lift. Deze wordt in allerlei varianten getest en doorontwikkeld in onze testtoren.

Ter illustratie: de 1050 kg MEECON heeft al ruim één miljoen testritten succesvol volbracht. Dit alles doen wij zodat wij u kunnen garanderen dat al onze liften voldoen aan de hoogwaardige Mitsubishi kwaliteit. Daarnaast wordt de testtoren in Veenendaal gebruikt als trainingscentrum voor onze eigen service- en onderhoudsmonteurs. Zo worden hier diverse trainingen en cursussen gegeven ten behoeve van bijscholing.