De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Speciale oplossingen

Naast onze gewone liften bieden wij ook speciale liftoplossingen, want soms ben je op zoek naar iets anders dan een standaardlift. Bijvoorbeeld een lift voor een speciaal gebouw of een lift die meegroeit tijdens het bouwtraject. Of een lift met een speciaal systeem voor schonere lucht. Bekijk hieronder welke speciale oplossingen wij bieden.

M-Use®
Meer informatie

M-Use® is ons unieke circulaire gebruiksmodel voor liften, waarbij je betaalt voor het gebruik in plaats van bezit. Zo ben je altijd verzekerd van perfect werkende liften.

Maatwerklift
Meer informatie

Soms heb je meer nodig dan een standaardlift. Bijvoorbeeld een ronde lift, een lift van een bepaald materiaal of met een speciale uitstraling. In dit geval bieden wij een lift op maat aan.

MEEgroeilift
Meer informatie

Hoogbouw op een klein oppervlak zorgt voor een uitdaging: hoe krijg je de bouwmaterialen omhoog? Met onze MEEgroeilift bieden wij de oplossing voor jouw hoogbouwproject.

M-Care®
Meer informatie

Ons M-Care®-ASPRA ventilatiesysteem houdt liftgebruikers veilig en gezond. Door de lucht in de lift te reinigen heeft jouw lift constant veilige, schone lucht en krijgen virussen geen kans.