Mitsubishi Elevator Europe

Nieuws

Mitsubishi Elevator Europe plaatst regelmatig nieuws over de wereld waarin we allemaal leven. Niet alleen nieuws over onze producten of evenementen, maar ook maatschappelijke verschuivingen en trends. Op zijn tijd ook wat meer luchtige informatie.

Geen zorgen als Vereniging van Eigenaren over wettelijke minimale reservering voor liftonderhoud

Wettelijke minimale reservering voor liftonderhoud aan uw appartementencomplex geen reden tot paniek Geen zorgen meer als Vereniging van Eigenaren over de minimale reservering die vanaf 1 januari 2018 wettelijk verplicht is voor uw onderhoud. Heerlijk gevoel toch? Wij nemen het voortouw om uniek in de markt u te ontzorgen rondom deze wetsaanpassing. Onze liftspecialisten delen graag… Lees meer »

ABN AMRO eerste bank ter wereld met circulaire lift

Grotere bedrijven krijgen steeds vaker duurzaamheid op de planning. Dat het nooit te laat is om als bedrijf voor duurzaamheid te kiezen, heeft ABN AMRO bewezen. De bouw van het nieuwe paviljoen voor de deur van het hoofdkantoor van de bank aan de Amsterdamse Zuidas moest worden stopgezet. Per direct. Zelfs toen de bouwput al was… Lees meer »

Liftbezoeker krijgt opmerkelijk belletje van de ‘nooddienst’

Sta je dan in de lift. Word je ineens gebeld via de spreek-luisterverbinding van de lift. niet vanwege nood, maar om te melden dat je een Disney Cruise gewonnen hebt. Chris Brantley en zijn zoon vonden dit ook een opmerkelijke belletje en hebben het gesprek snel opgenomen. Een vrouwenstem is te horen die aangeeft dat er een Disney… Lees meer »

Beleef Utrecht in een lift op een wel heel unieke manier bij Van Der Valk Utrecht

Van een niet bestaande koude beleving in een lift zoals je gewend bent, naar een interactief uitzicht van de stad terwijl je naar de verdieping van jouw keuze beweegt. Liftscapes heeft in het nieuwe Van der Valk in Utrecht in twee Mitsubishi liften een unieke liftreis mogelijk gemaakt. Het is alsof je in een lift van een… Lees meer »

Service Design project voor Mitsubishi Elevator Europe

Afgelopen 3 maanden heeft het service design bureau 31Volts uit Utrecht een project uitgevoerd voor Mitsubishi Elevators Europe. De kern van dit service design project was om in kaart te brengen hoe onze klanten en relaties onze liften en de diensten eromheen ervaren. In eerste instantie hebben we ons gericht op de sector wonen. Hiervoor hebben we een groot... Lees meer »

Aanmelding geopend voor 11 VvE Belang beurzen

VvE Belang gaat net als vorig jaar veel informatiebijeenkomsten organiseren. In het najaar van 2017 zullen er op 11 plaatsen, verspreid over het land, evenementen specifiek voor VvE’s gehouden worden. Het gaat deze dagen vooral over het beheer en onderhoud van een appartementencomplex. U kunt interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops voor appartementseigenaren en bestuurders van… Lees meer »

Nederland Circulair in 2050? Maxime Verhagen praat over hoe groen het nieuwe kabinet wordt

Het thema duurzaamheid kwam relatief weinig terug tijdens verkiezingsdebatten, terwijl het klimaatakkoord van Parijs wel de nodige urgentie vraagt. Op Building Holland 2017 was “van bezit naar gebruik”, duurzaamheid, circulariteit, nul-op-de-meter (NOM) volop aanwezig. Zo betrad Maxime Verhagen het podium om te vertellen hoe hij dacht over de mate van groen in het nieuwe kabinet. Maxime… Lees meer »

Kick-off bijeenkomst Nederland circulair in 2050

Op 14 september 2016 is het Rijksbrede programma Circulaire Economie, getiteld ‘Nederland Circulair in 2050’ aangeboden aan de Tweede Kamer. De ambitie is om Nederland circulair te krijgen in 2050. Die ambitie wordt onderschreven in het Grondstoffenakkoord. In deze circulaire economie verdwijnt het afval zoals we dat nu kennen. Afval is dé nieuwe grondstof. Vrijwel… Lees meer »

Verslag laatste dag Building Holland 13 april 2017

De laatste dag van Building Holland. De drukste dag op papier, toch was de woensdag een stuk drukker. Grote voordeel dat je wat langer en intensiever kunt praten. Elk nadeel heb z’n voordeel. We hebben ook vandaag weer veel verhalen mogen horen over de verschillende problematieken die men heeft rondom liftonderhoud en liftrenovatie, maar ook… Lees meer »