De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Langere levertijden door verstoringen

Nieuwsbericht - Geplaatst op 21 april 2022

Er gebeurt momenteel veel in de wereld. De oorlog in Oekraïne en de internationale sancties als gevolg van de oorlog zorgen voor stijgende brandstofprijzen, duurdere grondstoffen en een wereldwijd chiptekort. Ook wij voelen hier helaas de gevolgen van. Deze verstoringen zorgen voor langere levertijden dan u van ons gewend bent. Hier informeren wij u graag over.

Waar komen de langere levertijden vandaan?

Wij hebben momenteel het meest last van vertragingen in de levering van een aantal kritische materialen voor de besturing en aandrijving van onze liften. De grootste vertraging zit in de levering van elektronica, met name door het eerder genoemde tekort aan chips.

Hoeveel langer zijn de levertijden?

Normaal gesproken zijn onze levertijden circa 12 weken. Op dit moment liggen onze verwachte levertijden tussen de 26 en 30 weken.

Wat betekenen deze langere levertijden voor bestaande projecten?

Per project informeren wij betrokkenen uiteraard over de verwachte levertijden en blijven wij in gesprek hierover. Ook proberen we actief de invloed van langere levertijden te minimaliseren door op zoek te gaan naar mogelijkheden om versnelde bestellingen te doen of uit te wijken naar alternatieven.

Wat betekenen deze langere levertijden voor nieuwe projecten?

De ‘projecthorizon’ van onze projecten is gelukkig vrij lang. Maar deze langere levertijden betekenen wel dat wij in nieuwe projecten gaan proberen om nog eerder keuzes te maken en bestellingen te doen. Zodat ook hier de impact van lagere levertijden zo klein mogelijk is.

Heeft u een vraag over onze langere levertijden? Neem dan contact op met uw sales manager (bij bestaande projecten) of vul ons contactformulier in.