De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Onze visie

Kernwaarden

De aanschaf van een liftinstallatie is een forse investering. Bij Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is ons uitgangspunt dat bij een dergelijke investering in een duurzaam product ook een duurzame lange termijn relatie hoort. Voor ons betekent dit betrouwbaar partnerschap, waarbij uw aanschaf ook onze verantwoordelijkheid blijft. Dit realiseren wij door vanuit persoonlijke aandacht, transparantie en zorgvuldig onderhoud met goed opgeleid eigen onderhoudspersoneel, u optimaal te ontzorgen in al uw liftzaken.

Naast specialistisch advies en begeleiding voor uw plan- en bestekvorming, de montage van uw nieuwbouw lift(en) en vakkundig onderhoud, kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie en vervanging van bestaande liften. En dat geldt ook voor renovatie en onderhoud van roltrappen en liftinstallaties van andere merken.

Diensten

Bij Mitsubishi Elevator Europe zien wij elke klant dan ook als een kans om samen iets moois te realiseren én in stand te houden door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie. Ook op het gebied van kosten. Zo garanderen wij u dat wij de beste en voordeligste keuze zijn over de gehele levensduur van uw liftinstallaties.

Advies

Samen met de rest van ons team van specialisten, zijn onze verkopers er om u van begin tot eind te adviseren en begeleiden in al uw liftzaken. Aan de hand van capaciteitsberekeningen, simulaties en geldende wetgeving denken wij met u mee om gezamenlijk te komen tot de juiste liftoplossing voor uw project.

Dit doen wij door goed naar u te luisteren en ons echt in te leven in uw wensen en uitdagingen.Vanuit ruime kennis en ervaring spreken onze mensen dan ook uw taal om zich goed te kunnen inleven in de context van uw vraagstelling.

In het verlengde hiervan nemen wij, zowel in het voor- als eindtraject, onze verantwoordelijkheid om voor uw de beste liftoplossing te verzorgen én in stand te houden. Of het nu om een standaard lift gaat of om een volledige maatlift gaat, wij hebben uw oplossing in huis.

Laat u overtuigen en neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze consultative salesmensen , of laat hier uw contactgegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Publiek-private samenwerking (PPS)

In tegenstelling tot de openbare aanbesteding van de overheidsbestedingen, waarbij de uitvoering gedetailleerd is vastgelegd in een bestek en/of Programma van Eisen, bemoeit de overheid zich bij PPS-constructies niet met de inhoud maar stuurt zij volledig op het gewenste einddoel. Op deze wijze hebben marktpartijen de vrijheid om naar eigen inzicht de uitvoering vorm te geven en kan de Rijksoverheid gebruikmaken van de expertise en innovatiekracht van de markt.

De meest gangbare en uitgebreide vorm van PPS in Nederland is het zogenoemde DBFM-contract (Design, Build, Finance & Maintain). Dit is een langlopend contract (circa 20 tot 40 jaar). Een dergelijk contract is bijvoorbeeld gerealiseerd voor huisvesting van de Dienst Uitvoering Onderwijs en De Belastingdienst.

De voordelen van een DBFM-contract zijn onder andere:

  • Langdurige zekerheid over de kosten
  • Lagere totale projectlasten door een optimale afstemming van ontwerp, bouw, onderhoud en ondersteunende diensten over de gehele contractduur (lifecycle-benadering)
  • Meer efficiëntie en een hoger kwaliteitsniveau.

Aangezien er bij deze wijze van aanbesteden in de regel een grote variatie is in het ontwerp zijn alle partijen al in een vroeg stadium betrokken bij de planvorming. Zodoende kan er een zo duurzaam en optimaal mogelijk ontwerp gerealiseerd worden.

Gezien de hoogwaardige kwaliteit van onze liftinstallaties en onderhoudsdiensten bieden onze liften over de volledige duur van een PPS-project het voordeligste kostenplaatje (‘Total cost of ownership’) en zijn zij dus bij uitstek geschikt voor PPS-constructies.

Ontzorgen

Bij Mitsubishi Elevator Europe gaat echte duurzaamheid verder dan energiezuinige technieken, duurzame innovaties en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit zien wij namelijk als vanzelfsprekend in de huidige tijd van leven. Want net zoals u als individu uw verantwoordelijkheid neemt voor een duurzame toekomst, nemen wij dat als bedrijf ook. Met betrekking tot de duurzaamheid van onze installaties kunnen wij dan ook heel duidelijk zijn: onze liftinstallaties gaan minimaal 20 jaar mee, punt.

Logischerwijs is hiervoor wel vakkundig onderhoud nodig en kan er altijd sprake zijn van natuurlijke slijtage aan kleine onderdelen. Wat u bij ons echter nooit zult meemaken is dat u na vijf of tien jaar uw installatie al moet afschrijven of vervangen.

U kunt bij ons dus vertrouwen op kwaliteit die duurzaam is in de volledige zin van het woord. Voor ons betekent het verkopen van een lift veel meer dan een korte termijn verplichting richting u als klant. Ons uitgangspunt is namelijk dat wij met onze klanten een lange termijn relatie aangaan waarbij betrouwbaar partnerschap en Total Cost of Ownership centraal staan. Van onze kant kunt u er dus van op aan dat wij gedurende de volledige levensduur van uw liftinstallatie onze verantwoordelijkheid nemen en u en uw liftinstallatie optimaal zullen blijven verzorgen.