Liftrenovatie voor modernisering en vervanging

Liften zijn belangrijke verkeersaders in een gebouw en moeten daarom te allen tijde werken. Ook als ze al jaren oud zijn. Liftrenovatie is daarom van groot belang om veiligheid en efficiëntie te waarborgen voor uw liften. Veranderende eisen rondom veiligheid en milieu (o.a. energieverbruik), slijtage van onderdelen, maar ook een andere bestemming van een gebouw en de behoeften van zijn gebruikers, zorgen ervoor dat een lift na verloop van tijd vervangen of gemoderniseerd moet worden.

Voor zowel modernisatie van liften als complete liftvervanging is het eindresultaat bij Mitsubishi Elevator Europe een liftinstallatie die weer tientallen jaren mee kan. Een van de belangrijkste zaken die wij u willen meegeven is dat uw lift niet altijd compleet vervangen hoeft te worden. Modernisering van liften of het vervangen van bepaalde onderdelen, biedt veel mogelijkheden voor het verhogen van de prestaties en levensduur van uw liften. Door liftrenovatie heeft u lagere energie- en onderhoudskosten, minder storingen en meer zekerheid. Vanuit jarenlange ervaring met liftrenovaties van diverse liftmerken, zorgen wij er bij Mitsubishi Elevator Europe voor dat uw lift voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vanaf begin 2016 hebben wij een extra manier om bij liftrenovatie een nog hogere kwaliteit te kunnen leveren. In plaats van een verdienmodel gericht op design-for-failure, focussen we bij M-Use® om design-for-succes. We stappen bij M-Use® af van het vervangen van enkele onderdelen in combinatie met liftonderhoud en gaan de dienstverlening ‘verticale mobiliteit’ leveren. Een transitie van bezit naar gebruik.

liftmontage, lift montage, monteren lift

Wij komen vrijblijvend kijken naar uw liften. Dit moment is voor ons cruciaal om u het beste aanbod te kunnen doen.

Direct vrijblijvende liftinspectie aanvragen

We bellen u op werkdagen binnen 48 uur terug om de liftinspectie te plannen op een moment dat voor u het beste uitkomt.
  • Mochten we u niet kunnen bereiken dan sturen we een mail.
  • Wilt u al meer informatie doorgeven? Het hoeft niet, maar het maakt het voor ons al makkelijker om u gerichter te helpen als we u terugbellen. Uitgebreide informatie doorgeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
“Liften van Mitsubishi Elevator Europe hebben een gemiddeld beschikbaarheidspercentage van 99,8% en het laagste storingspercentage van Nederland.„

Redenen voor liftrenovatie

Gebruiksbehoeften

De bestemming van uw liften kan veranderen. Bijvoorbeeld door veranderende gebruiksbehoeften in een appartementencomplex waar bewoners op leeftijd langer thuis blijven wonen en de lift het vervoeren van brancards en bedden moet gaan ondersteunen. Ook kan het zijn dat er aanpassingen aan de lift gevraagd worden in verband met gebruiksvriendelijkheid voor mindervaliden.

Technologie

Het toepassen van de nieuwste technologieën biedt veel voordelen op het gebied van energieverbruik (tot wel 70% reductie), reductie van geluid en beschikbaarheid van de liften. Daarnaast kan het toepassen van intelligente bestemmingsbesturing veel mogelijkheden bieden voor het optimaliseren van personenverkeer of snelle ontruiming voor brandweer bij calamiteiten.

Design

In veel gevallen is een lift een blikvanger in een gebouw. Daarin zijn liften belangrijke sfeerbepalers in de uitstraling en beleving. Net zoals de rest van het interieur, wilt u dan ook dat hier de juiste boodschap vanaf straalt en deze tevens meegaat met zijn tijd. Het moderniseren van bijvoorbeeld de liftkooi biedt veel mogelijkheden met snel zichtbaar resultaat tegen lage kosten tov andere modernisaties.

Constructie

Als de liftschacht beperkte mogelijkheden bevat voor het toepassen van een op het oog nieuwste lifttechnologie, zijn wij in staat om met beperkte ruimte rondom de kooi en de liftput de juiste oplossing te realiseren. Denk hierbij aan het toepassen van 4 panelen van een liftdeur in plaats van 2 in geval van een kleinere liftschacht, of het slim wegwerken van een tegengewicht als de liftschacht te smal is.

Elke liftrenovatie is anders. Mitsubishi Elevator Europe vindt het belangrijk dat uw liften optimaal aansluiten bij uw gebruikersbehoeften en biedt daarom geheel vrijblijvend liftschouwingen bij u op locatie aan door een van onze experts.

Wanneer moet u aan liftrenovatie beginnen?

Als een lift niet meer aan uw eisen voldoet, dan kan het tijd zijn om uw lift te moderniseren of te vervangen. Wat er nodig is op het gebied van liftrenovatie verschilt van lift tot lift en is ook voor een belangrijk deel afhankelijk van de wensen van u als klant. Dit kunnen hele praktische wensen zijn, zoals het verhogen van de liftsnelheid voor een grotere vervoerscapaciteit, het toepassen van bredere deuren of het installeren van een andere bestemmingsbesturing. Ook kunnen het wensen zijn op het gebied van modernisering van de lift, zoals het toepassen van LCD-schermen, camerabeveiliging of speciale toegangsmogelijkheden voor uw personeel. Denk hierbij bijvoorbeeld het aan toepassen van kaartlezers op de liften.

Voortkomend uit de hoogwaardige Mitsubishi kwaliteit, durven wij bij normaal gebruik te garanderen dat onze liften minimaal 20 jaar meegaan, zonder dat ze aan renovatie toe zijn. Helaas herkennen wij bij veel van onze klanten ook dat dit bij veel merken anders is en dergelijke liften soms al na acht jaar vervangen moeten worden. Algemene signalen waaraan u kunt herkennen of uw lift aan renovatie toe is, zijn liften die veel geluid maken, overmatig trillen, verzakken bij het in- en uitstappen, steeds vaker storen of zeer ongunstig zijn in het energieverbruik. In dergelijke situaties raden wij u aan de mogelijkheden voor liftrenovatie verder te gaan onderzoeken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Graag laten wij geheel vrijblijvend een van onze adviseurs meekijken om samen met u de situatie te beoordelen. Maak vrijblijvend een afspraak of vraag een fabrieksbezoek aan.

Liftrenovatie
“Door de jarenlange ervaring van Mitsubishi 'vlogen' we door de ontwerpfase voor de liftrenovatie van de goederenlift... ons struikelblok waarover we dus niet struikelden„
André Brand

Moderniseren of vervangen van een lift?

Wanneer u nog een goedwerkende lift heeft waar u enkel wat onderdelen wilt vervangen, dan kunnen wij de lift voor u moderniseren. Maar ook als u een geheel nieuwe lift in de schacht wilt laten plaatsen, dan kunnen wij deze voor u vervangen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om een geheel nieuwe schacht in het pand te plaatsen. Door de verschillende mogelijkheden die wij vanuit onze eigen fabriek en engineering hebben, zijn wij in staat voor de meest uiteenlopende toepassingen de juiste liftrenovatie voor u te realiseren.

» Meer over moderniseren van liften

» Meer over de complete vervanging van een lift

» M-Use®: van bezit naar gebruik

Snelle en flexibele service

Wij begrijpen dat u van een liftrenovatie zo min mogelijk hinder wilt ondervinden en daarom zorgen wij voor een snelle en flexibele liftservice. Elke minuut dat een lift stil staat komen mensen immers minder snel op hun bestemming.

We zijn een onderneming die lokaal kan opereren en met zelf-opgeleid Nederlands personeel werkt. Door de communicatielijnen kort te houden met zowel u als klant als ook onze interne organisatie, kunnen wij uw liftoplossing snel én goed realiseren. Over ons hele portfolio hebben wij een gemiddeld beschikbaarheidspercentage van 99,8%, inclusief onderhoudswerkzaamheden. Dit betekent onder andere dat wij een gemiddeld storingspercentage hebben van slechts 1,0 storing per lift per jaar. Hiermee zitten wij ver onder het landelijk gemiddelde. Daarnaast is er door onafhankelijke keuringsinstanties aangetoond dat wij het laagste storingspercentage van Nederland hebben. Met een direct aanspreekpunt en transparante communicatie zorgen wij dat uw liftrenovatie goed wordt gepland en u de controle houdt over de kosten. Zo heeft u, maar ook uw klanten of medebewoners, zo min mogelijk overlast van de modernisering of vervanging van uw liften.

Onze betrokkenheid is niet slechts beperkt tot alleen de liftrenovatie zelf. Regelmatig onderhoud van de lift zorgt ervoor dat uw lift goed blijft functioneren en dat u op termijn geld bespaart op renovatiewerkzaamheden. De liften van Mitsubishi Elevator Europe hebben het laagste storingspercentage van Nederland: een vakmanschap waar wij erg trots op zijn.

Liftrenovatie
“Geweldig die strekkende service. In één muisklik bestektekst op je scherm en één aanspreekpunt terwijl je weet dat een team specialisten zich focust op jouw project.„
Pelle Zorgdrager

Renoveren is voor elke lift en situatie uniek en daarom komt een expert van Mitsubishi Elevator Europe vrijblijvend op locatie voor een liftinspectie. Heeft u al een advies van uw eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Specifieke vraag of meer informatie nodig? Laat ons contact met u opnemen.

Bent u benieuwd naar onze fabriek en wilt u meer weten over liftrenovatie? Kom dan vrijblijvend eens kijken in onze fabriek in Veenendaal.