De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Roltrappen

Als leverancier van verticale transportoplossingen levert Mitsubishi Elevator Europe naast liften ook roltrappen. Met ons J-type kunt u verschillende kanten op. Uitgerust met de laatste technologie uit Japan is deze roltrap een perfecte combinatie van techniek en esthetiek.

Deze roltrapserie wordt geleverd in een eenvoudig, verfijnd design en biedt de grootst mogelijke flexibiliteit om op te gaan in elk type gebouwontwerp.

In deze roltrap is meer dan twintig jaar ervaring over beschermings- en veiligheidstechniek van Mitsubishi Electric verwerkt, waardoor een optimaal betrouwbaar en veilig product is gerealiseerd.

De roltrap is verkrijgbaar met treden van 800 of 1000mm breed en heeft een eersteklas uitstraling en bovendien is hij leverbaar in verschillende afwerkingen. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in RVS hairline en voor de balustrades en leuningen zijn verschillende opties mogelijk.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op om zelf te ervaren wat wij voor u kunnen betekenen.

Download de S-type brochure