De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Toiletvoorziening in liften

 “Een toilet in liften is opmerkelijk, maar vooral handig in onvoorziene situaties. We hebben het laagste storingspercentage van Nederland en staan altijd voor kwaliteit. Daarom bieden we ook graag oplossingen wanneer externe factoren voor ongeregeldheden zorgen. We zullen daarom een pilot starten eind april in de provincie Groningen.

Het is belangrijk om samen te blijven innoveren. We vragen iedere belangstellende dan ook om hun feedback en ideeën. Die kunnen zij onderaan de pagina achter laten. Één van de inzenders krijgt tickets voor een escape room. Daar kan diegene zich met vrienden of collega’s vrijwillig laten opsluiten. Iets waarvan wij hopen dat normaliter nooit voor gaat komen.”

Evert Visser, algemeen directeur

Specificaties toiletvoorziening

Het toilet dat in Nederland wordt gelanceerd, is gemaakt op basis van het eerste model uit Japan(2015) waar serieuze ongeregelheden de reden waren om dit aan te pakken. Het ontwerp heeft een moderne uitstraling gekregen en kan een last van maximaal 185 kg dragen. Er is gebruikgemaakt van duurzaam hout, gerecycled plastic en non-toxic geurabsorbeerders. Daarnaast is het opbergvak vergroot om naast een wc-rol ook genoeg eten en drinken te herbergen.

Het toilet is makkelijk uitneembaar en daarmee ook in elke lift toepasbaar.

Gewicht
Excl. spoelwater: 9,7 kg.
Incl. spoelwater: ca. 22 kg.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen om de toiletvoorziening ook in uw eigen liften te plaatsen. Laat dan uw gegevens achter dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Stilstand door bevingen onwaarschijnlijk
“Natuurlijke aardbevingen komen in Nederland zelden voor. Wel vinden er kleinere geïnduceerde bevingen plaats in Noord-Nederland, op zo’n 3km diepte. Een echte vergelijking met Japan kunnen wij niet maken, maar dat de bevingen in Nederland aanzienlijk minder krachtig zijn is zeker.”

Annemarie Hoogendoorn – Woordvoerder KNMI.

Gebruik toiletvoorziening

In normale situaties is de voorziening, met het comfortabele deksel, te gebruiken als stoel. Zeker voor minder validen is dit een uitkomst. In het zeldzame geval van (langdure) stilstand kan het toilet gebruikt worden. Er kan zelfs twee maal worden doorgespoeld. Het spoelwater komt vanuit de zij- en achterkant het reservoir binnen, waarna de inhoud wordt afgevoerd naar een luchtdichte tank onderin het toilet.

Het opbergvak

Het opbergvak (en het deksel) is te openen door handmatig een hendel aan de zijkant om te zetten. Dit is digitaal uitleesbaar door het faciliteitsbeheer om misbruik te voorkomen. In het vak zijn standaard drie 0.75 ml waterflesjes, drie pakken droogvoedsel en een wc-rol aanwezig.

Ook gelanceerd: M-Use®, van bezit naar gebruik

Kwaliteit, innovatie en samenwerking met de klant en eindgebruiker zijn belangrijke speerpunten van ons. Vorige week lanceerde Mitsubishi Elevator Europe nog M-Use®, een nieuw circulair model voor liften waarbij het gebruik van de lift centraal staat en tevens afrekening plaatsvindt op basis van daadwerkelijk gebruik. Na de grote lancering van M-Use® op Building Holland op 22-24 maart 2016 in RAI Amsterdam is het alweer tijd voor de volgende vernieuwing. De pilot met de toiletvoorzieningen is een logische volgende stap gericht op de beleving van de eindgebruiker. Wij zijn continu bezig om onze diensten en producten nog beter op uw behoeftes aan te sluiten.

Om de paradox rondom initiële aanschaf tegenover langetermijnkwaliteit te doorbreken, zien we in steeds meer sectoren de verschuiving van bezit naar gebruik. Dit houdt in dat de leverancier de eigenaar blijft van de producten en de afnemer de producten ‘gebruikt’. Hierbij is sprake van een dienstverlening die geleverd wordt, waarbij de risico’s van het ‘hoe’ bij de leverancier liggen. Mitsubishi Elevator Europe biedt daarom sinds maart 2016 M-Use® aan.