De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Van der Valk & Mitsubishi Elevator Europe

Van Zwolle tot Tilburg en van Hengelo tot Utrecht. Al meer dan 20 jaar werken wij nauw samen met Van der Valk door het hele land. Sinds 2003 rondden wij tientallen projecten succesvol af. Dit gaat om diverse projecten, zoals nieuwbouw, liftvervanging, liftrenovatie en liftonderhoud. Elk project met een eigen liftoplossing. Zo leverden wij de Nexiez, maatwerkliften, M-Use® en de MOVE.

Wat onze samenwerking met Van der Valk zo bijzonder maakt? We vullen elkaar perfect aan en hebben oog voor het hele hotelproces. Met onze uitgebreide kennis en ervaring optimaliseren we de plannen en streven we naar de beste oplossing voor het ontwerp, de gebruikers en Van der Valk zelf. Ons doel gaat verder dan alleen de lift. We bieden een totaaloplossing.

Bekijk hieronder een aantal van de projecten die wij samen hebben gedaan!

" De jarenlange samenwerking heeft ons veel geleerd over de specifieke wensen en oplossingen die nodig zijn voor het hotelproces en een tevreden gebruiker. Het gaat niet alleen om de lift, maar het gaat veel verder. En dat is leuk. "

Ronald Koedam

Head of Sales New Installations Mitsubishi Elevator Europe

" ... "

Adriaan van der Valk

Eigenaar van der Valk Zuidas

" Wij maken gebruik van Mitsubishi-liften in veel van onze hotels. En dat tot volle tevredenheid! We kennen de betrouwbaarheid en de mensen van Mitsubishi Elevator Europe goed. Wij zijn dan ook erg verheugd dat wij onze relatie nog verder kunnen uitbouwen naar bestaande en nieuwe van der Valk-locaties. "

Martijn Westmaas

Tactisch inkoper Van der Valk Exclusief

Contact

Wil je meer weten over deze samenwerking of wil je misschien met ons samenwerken aan jouw project(en)? Neem vrijblijvend contact met ons op! We maken graag kennis om je meer te vertellen over wat wij kunnen betekenen.

Vrijblijvend contact opnemen