Mitsubishi Elevator Europe

VvE belang bijeenkomsten 2018

Alle ontwikkelingen rondom VvE’s tijdens de VvE Belang bijeenkomsten

Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van aardgas? Hoe zit het met de laadpalen voor al onze elektrische auto’s? En welke gevolgen heeft het nieuwe klimaatakkoord? Dit zijn een aantal actualiteiten rondom een VvE die dit jaar aan bod komen tijdens de VvE Belang bijeenkomsten, waarbij beheer en onderhoud aan appartementencomplexen centraal staat. De bijeenkomsten worden van 16 oktober t/m 3 december georganiseerd door heel Nederland, te beginnen op 16 oktober in Rotterdam.

Bezoek een VvE belang bijeenkomst bij jou in de omgeving

Tijdens deze bijeenkomsten kun je interessante lezingen bijwonen en deelnemen aan workshops voor appartementseigenaren en bestuurders van VvE’s. Mitsubishi Elevator Europe zal deelnemen aan de informatiemarkt die voorafgaand, tijdens en na de bijeenkomsten te bezoeken is. Ons team van liftspecialisten gaat graag het gesprek met je aan om onderwerpen aan te snijden over onderhoud, renovatie of een investering in een nieuwe of bestaande lift.

Waarom als VvE juist nu voor M-Use® kiezen?

Voor Vereniging van Eigenaren is het per 1 januari 2018 wettelijk verplicht geworden om een minimale reservering per jaar te hebben voor het onderhoud van het gebouw. De leden van de VvE moeten er samen voor zorgen dat er genoeg geld is gereserveerd. Dit kan via een meerjarenonderhoudsplan (mjop) of via een reservering van 0.5% van de herbouwwaarde van het gebouw.

Bij ons zal de keuze voor M-Use® liften centraal staan. Met M-Use® kies je voor een hoogwaardig en duurzaam liftmodel dat je voor minimaal 20 jaar ontzorgt aan alles rondom je lift. Dit model is uniek in de markt. Kom tijdens de bijeenkomsten in contact met een van onze liftspecialisten om meer te weten te komen over M-Use®


Ons beursteam dat je dit jaar graag begroet op onze stand.

Locaties VvE Belang beurzen t/m 3 december 2018

Waar zijn wij te vinden?

  • Rotterdam: dinsdag 16 oktober 2018 – Ahoy
  • Roosendaal: maandag 22 oktober 2018 – De Kring
  • Den Bosch: donderdag 25 oktober 2018 – 1931 Congrescentrum
  • Zwolle: donderdag 1 november 2018 – IJsselhallen
  • Maastricht: woensdag 7 november 2018 – Mecc
  • Groningen: maandag 12 november 2018 – Martini Plaza
  • Haarlemmermeer: maandag 19 november 2018 – Expo Haarlemmermeer
  • Arnhem: donderdag 22 november 2018 – Papendal
  • Den Haag: maandag 26 november 2018 – Louwman Museum
  • Nieuwegein: maandag 3 december 2018 – Jaarcongres

Deze beurzen waren vorig jaar snel vol, de organisatie verwacht dat ook dit jaar dat de aanmeldingen weer snel zullen gaan. De VvE Belang beurzen zijn gratis toegankelijk. De bijeenkomsten starten om 09.30 uur en eindigen om 17.00 uur.

We hopen je op een van deze dagen te zien. Wil je een afspraak maken met een van onze liftspecialisten tijdens een van de VvE Belang beurzen? Plan mijn bezoek Mocht je in de tussentijd al vragen hebben over M-Use® of over beheer van liften in het algemeen neem dan gerust contact met ons op.

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *