Optimale betrouwbaarheid van jouw ziekenhuislift

De gezondheidszorg staat in Nederland steeds meer onder druk. Des belangrijker is het dat zorg effectief en efficiënt verleend kan worden. Om dit mogelijk te maken, moeten onder andere randvoorwaarden zoals mobiliteit van patiënten en personeel in een ziekenhuis optimaal in orde zijn. Als expert op het gebied van ziekenhuisliften denken wij hierin graag met je mee.

Waar moet ik op letten bij een Ziekenhuislift?

Liften moeten feilloos functioneren. Zeker in de gezondheidszorg is betrouwbaarheid een absolute vereiste. Daarnaast zijn er diverse zorgspecifieke zaken waar rekening mee gehouden dient te worden bij het kiezen van de juiste lift. Denk bijvoorbeeld aan het formaat. Is een brancardlift voldoende of is een volwaardige beddenlift benodigd?

Ook kan het zijn dat er bepaalde ziekenhuisliften alleen toegankelijk mogen zijn voor personeel of dat er bepaalde liften dienen als een zogenaamde spoedlift. Wanneer dit het geval is, zijn er diverse liftuitvoeringen en configuraties die wij kunnen toepassen. Denk hierbij aan een spoedoproep voor OK-personeel of zogenaamde storingsdoormeldingscontacten. Bij al deze zaken kunnen wij je adviseren zodat de liften passen bij de specifieke gebruiksbehoeften.

Evert Visser

Het samenstellen van de juiste configuratie ziekenhuisliften is een complex vraagstuk, waarbij de intensiteit en type van het gebruik goed geanalyseerd moeten worden.

Evert Visser
Evert Visser
Algemeen Directeur

Deze

zorgcentra

gebruiken

Mitsubishi

liften

» Meer gezonheidszorgprojecten

SMT Ziekenhuis

Hengelo

SMT in Hengelo is het Ziekenhuis en zorggroep in de gemeente Twente.

Nieuwbouw

Het compleet gerenoveerde Ziekenhuis van Gent met persoons- en brancardliften.

Renovatie

De Heikant

Tilburg

Woonzorgcentrum De Heikant in Tilburg heeft 3 liften waarvan 2 liften 19 stopplaatsen hebben.

Nieuwbouw Tractie

Maak een afspraak rondom ziekenhuisliften

Betrouwbare liften, afgestemd op de specifieke gebruikersbehoeften van jouw zorginstelling. Graag denken wij met je mee. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze liftspecialisten om onze aanpak te leren kennen.

Meer informatie over liften

Ben je nog oriënterende of een ziekenhuislift de juiste keuze is en wil je graag ook wat meer algemene informatie lezen over liften? Ontdek dan via onderstaande link zelf wat de beste oplossing voor jou project is.

Ik zoek een lift voor de sector:

Woning Woning Woning

Dagelijks zorgen wij bij VvE’s en woongebouwen ervoor dat ruim 500.000 mensen in Nederland op een veilige en snelle manier gebruik kunnen maken van de lift. Als VvE of woningcorporatie 40 jaar ontzorgt worden met bijv. M-Use®.

Musea Musea Musea

Ruimtelijke beleving en esthetische vrijheid zijn cruciaal in musea. Inmiddels hebben wij ruim 200 maatwerkliften mogen leveren aan diverse musea. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn de glazen liften in het Mauritshuis en Van Gogh Museum. Meer informatie over standaard- en maatwerkoplossingen in musea

Onderwijs Onderwijs Onderwijs

Onderwijsgebouwen kennen verschillende soorten gebruikers en verkeerspieken over de dag heen. Met toegankelijkheidstoepassingen en speciale liftsimulaties helpen wij instanties als de Wageningen Universiteit en het ROC Leiden met de juiste liftoplossing. Wij helpen ook ú graag met een de juiste liftoplossing.

Overig Overig Overig

Wij hebben liften geleverd voor winkelcentra zoals Woonboulevard Alexandrium en voetbalstadions van o.a. FC Utrecht en FC Twente. Voor Muziekpaleis Vredenburg hebben wij zelfs een lift gemaakt met een hefvermogen tot 14.000kg. Voor elke sector is een passende liftoplossing.

Kantoor Kantoor Kantoor

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.

Zorg Zorg Zorg

In ziekenhuizen of woon-zorg instellingen is de beschikbaarheid van liften cruciaal. Dankzij het laagste storingspercentage van Nederland kiezen gerenommeerde (academische) ziekenhuizen zoals het ISALA voor onze liften en liftonderhoud. Meer informatie over de mogelijkheden binnen uw zorginstelling.

Hotel Hotel Hotel

Comfort en betrouwbaarheid zijn cruciaal in het realiseren van een prettige beleving voor uw gasten. vanuit onze bewezen ervaring hiermee, mogen wij aan gerenommeerde ketens als Van der Valk, Intell, Fletcher, Okura en Radison de liften leveren. Kijk hoe wij uw liften perfect kunnen aansluiten op uw hotelbeleving

Industrie Industrie Industrie

De grootste industrielift die wij in Nederland hebben geleverd staat in Zwolle en is maar liefst 13 meter lang en heeft een hefvermogen van 21.000kg. Voor verschillende toepassingen maken wij jaarlijks in onze eigen fabriek meerdere industrieliften. Meer informatie over de verschillende liftoplossingen voor uw situatie

Onafhankelijk onderzoek van KPMG toont aan: jaarlijks kan de Nederlandse maatschappij 190.000 uur vertraging en € 11,3 miljoen besparen door alle kantoren uit te voeren met Mitsubishi M-Use® liften. Meer informatie over het onderzoek en mogelijkheden voor kantoren.