De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liftinspectie aanvragen

Is jouw lift toe aan vervanging, renovatie, vernieuwing of verbeterd liftonderhoud? Met een liftinspectie ontdek je de status van je lift. Lees hoe een liftinspectie werkt en neem vrijblijvend contact op.

Waarom een liftinspectie?

Verouderde lift

De lift in je gebouw piept en kraakt. Hij is verouderd en toe aan een fikse opknapbeurt. Of zelfs vervanging. Met een liftinspectie ontdek je wat de status van je lift is.

Geschikt voor M-Use®

Overweeg je een bruikleenconcept zoals M-Use? Dan is het verstandig om een liftinspectie aan te vragen. Hiermee krijg je inzicht in de status van je lift en de liftschacht. Zo ontdek je of M-Use® voor jou de beste oplossing is.

Second opinion aanvragen

Ben je ontevreden over je huidige partij voor liftonderhoud? Of heb je een offerte ontvangen van een andere liftleverancier en wil je een second opinion? Vraag dan vrijblijvend een liftinspectie aan.

Meerjarenonderhoudsplan

Met een meerjarenonderhoudsplan krijg je inzicht in de vervangingen en kosten die je de komende 5 tot 10 jaar aan je lift moet doen. Een liftinspectie voor een meerjarenonderhoudsplan is kosteloos als je lift al in onderhoud is bij Mitsubishi.

Een liftinspectie in 7 stappen

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvende liftinspectie.

Je kunt bellen, mailen of het online aanmeldformulier invullen.

We nemen contact met je op voor wat extra benodigde informatie:

  • Zijn er problemen met de lift? Zo ja, welke?
  • Welke soort en merk lift zit er in jouw gebouw?
  • Wat heb jij voor ogen: een vervanging, renovatie of vernieuwing van de lift(onderdelen)
We plannen samen een dag en tijdstip waarop we langskomen.
Een van onze liftinspecteurs komt bij je langs om de lift te controleren.

Wat wij controleren tijdens een liftinspectie is afhankelijk van de wensen en de hulpvraag. Toch kijken wij standaard naar:

  • Liftmotor en besturingskast
  • Liftdeuren
  • Cabine-interieur
  • Liftschacht
  • Aantekeningen uit het liftboek
Op basis van de liftinspectie maken we een overzichtelijk advies met bijhorende prijsindicaties.

In het advies lees je wat de status van jouw lift is. Signaleren wij bijvoorbeeld dat er deuken in de liftdeuren zitten en zij hierdoor niet meer goed openen en sluiten? Dan adviseren wij een vervanging, inclusief daarbij behorende kosten. Uiteindelijk brengen wij met ons advies alle vervangingen en vernieuwingen van de lift(onderdelen) in kaart en daarbij horende kosten.

Je wordt door ons gebeld om het advies en de offerte te bespreken.

Wil je graag een persoonlijk gesprek om het samen door te nemen? Ook dat is mogelijk! We komen graag bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Ook ben je van harte welkom bij ons in Veenendaal. We vertellen je graag meer over onze liften en diensten. Daarnaast geven we jou een rondleiding door de fabriek en een kijkje in de testtoren.

Jij maakt de beslissing of je onze offerte accepteert.

Ben je tevreden over ons advies en de offerte? Dan maken we snel afspraken over wanneer we met jouw lift aan de slag gaan.

 

" Een liftinspectie is meer dan een standaard controle van je lift. Ik ga altijd met de klant in gesprek en geef uiteindelijk een helder advies. Het doel? Een tevreden klant en een lift die weer jarenlang mee kan! "

Sales Manager Service

" We proberen al een tijdje inzicht te krijgen in alle kosten voor het onderhoud van ons wooncomplex. Dankzij een liftinspectie van Mitsubishi en een helder advies, hebben we nu inzicht in onze liftonderhoudskosten voor de komende jaren. "

Bestuursleden VvE

Vraag vrijblijvend een liftinspectie aan