De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Maatwerkliften

Soms heb je meer nodig dan een standaardlift. Bijvoorbeeld een ronde lift, een lift van een bepaald materiaal of met een speciale uitstraling. In dit geval bieden wij een lift op maat aan.

Maatwerklift brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Waarom een maatwerklift?

Soms stel je speciale eisen aan een lift. Bijvoorbeeld omdat het gebouw een speciale uitstraling heeft. Hier past een lift met een bijzonder uiterlijk bij. Zoals in het Mauritshuis in Den Haag, waar wij unieke glazen liften plaatsten. De elegante en ronde liftschacht past perfect bij de sfeer van het museum en geeft de bezoekers een unieke ervaring.

Maar het kan ook zijn dat het gebouw zo hoog is dat een gewone lift niet snel genoeg is. Je wil in dit geval een snellere lift. Of je wil een lift met bepaalde afmetingen, omdat de ruimte in het gebouw beperkt is. In deze gevallen bieden wij een lift op maat aan. Samen denken we met je mee en komen we tot de juiste oplossing voor het gebouw en de gebruikers.

In tegenstelling tot andere producenten, ontwerp je met ons je eigen maatwerklift: we passen de lift volledig aan naar jouw wensen. Dit kunnen wij waarmaken omdat we een eigen liftfabriek hebben in Nederland, waar onze engineers elke dag gewone én bijzondere liften ontwerpen en bouwen.

Eén van onze mogelijkheden is een goederenlift op maat, speciaal volgens jouw wensen. Zoals een ‘heavy duty’ lift met een extra groot hefvermogen, bijvoorbeeld om een vleugelpiano te vervoeren. We maken ook extra grote goederenliften, waarmee je bijvoorbeeld een auto met caravan kunt vervoeren.

Wij kunnen ook het liftsysteem aanpassen. Als je bijvoorbeeld kiest voor een hydraulische lift, hoeft het aandrijvingssysteem niet boven de lift te worden geplaatst. Zo heb je meer ontwerpvrijheid. Je kunt ook kiezen voor elektrische lift, zoals in het Van Gogh museum, waar alle elektronica netjes is weggewerkt.

Projecten met een maatwerklift

We hebben veel ervaring met het op maat maken van persoonsliften. Bekijk hieronder projecten waar wij een lift op maat maakten.

Mauritshuis

Den Haag

Het Mauritshuis heeft drie werkelijk spectaculaire liften, allemaal gebouwd door Mitsubishi Elevator Europe, die de bezoekers elk een unieke ervaring geven en perfect passen in de aangename sfeer van het museum als geheel.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Mauritshuis

Van Gogh Museum

Amsterdam

Een prachtig museum in Amsterdam met 2 liften speciaal voor grotere objecten.

Nieuwbouw
Lees meer over Van Gogh Museum

Hermitage

Amsterdam

2 hydraulische en 2 tractieliften voor Stichting Hermitage aan de Amstel in Amsterdam.

Nieuwbouw
Lees meer over Hermitage

Muntschouwburg

Brussel

Een oogstrelende concertzaal voor opera, ballet en klassieke muziek.

OnderhoudRenovatie
Lees meer over Muntschouwburg

Museum MORE

Gorssel

In de Gorssel bevindt zich het grootste museum voor Nederlands Modern Realisme. Met midden in het gebouw een prachtige glazen lift.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Museum MORE

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Van Leeuwen Buizen

Zwijndrecht

Een hydraulische lift voor Van Leeuwen Buizen in het Zuid-Hollandse Zwijndrecht.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Van Leeuwen Buizen

" Maatwerkliften kunnen veel avontuurlijker zijn dan standaardliften en imagodragers zijn van een gebouw. Samenwerking in ontwerp en engineering met een partij die dat waard kan maken is dan essentieel. Samen met Mitsubishi Elevator Europe hebben we bijzondere liftambities veelvuldig succesvol waargemaakt. "

Dick de Gunst

Architect en Partner bij DP6 architectuurstudio

Brochure downloaden

Wil je meer weten over welk maatwerk wij leveren? Download dan de brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over onze maatwerkliften? Neem dan contact met ons.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen