De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Van Gogh Museum

Een prachtig museum in Amsterdam met 2 liften speciaal voor grotere objecten.

Nadat wij er eerder al een prachtige ronde glazen hydraulische lift hadden geleverd, mocht wij ook voor de realisatie van het nieuwe entreegebouw de nieuwe liften voor het Van Gogh Museum leveren. Ditmaal hebben wij twee nieuwe tractieliften geleverd, waarvan er één van glas. Deze lift is tevens een van de blikvangers bij binnenkomst in het nieuwe entreegebouw en brengt bezoekers van het Museumplein naar het ontvangstgebied en garderobes een verdieping lager.

Directeur Axel Rüger: “De bouw van onze nieuwe hoofdentree aan het Museumplein is voorspoedig verlopen. De oplevering valt geheel binnen de strakke planning van anderhalf jaar en het gestelde budget. Het glazen entreegebouw is voorzien van technische hoogstaande glasconstructies, installaties, moderne vloeren en wanden. Er is een nieuw ruim en licht ontvangstgebied met garderobes en een geheel vernieuwde museumwinkel met ruim 500 nieuwe producten. De nieuwe toegang, betere logistiek en dit grotere ontvangstgebied stellen ons in staat om meer bezoekers gastvrijer te ontvangen. Bovendien sluit het museum ook goed aan bij het veranderde Museumplein waarbij alle omliggende culturele instellingen hun entree aan de kant van het Museumplein hebben. Het transparante gebouw met state of the art glasconstructies is een verrijking van het Van Gogh Museum én het Museumplein.”

Lees meer over onze nieuwbouw liftoplossingen.

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Plaats Amsterdam
Opleverdatum
Ontwikkelaar Bouwbedrijf Van der Spek
Aannemer Bouwbedrijf Van der Spek
Architect Hans van Heeswijk Architecten
Hoeveelheid liften 3
Projectnummer NL130514