De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

M-Use® is een uniek circulair model voor liften

Waarbij afgerekend wordt op gebruik, hierdoor wordt de hoogste kwaliteit op de lange termijn gewaarborgd.

Zelf investering bepalen

Zie je op tegen de investering voor een nieuwe lift? Bij ons mag je zelf bepalen hoe hoog jouw initiële investering is voor een nieuwe lift van topkwaliteit. Zo worden kosten ook eerlijker gespreid over de tijd.

 • Meer over financieringsmogelijkheden
  Betalen voor iets wat je niet gebruikt? Met M-Use® bepaal je zelf vooraf de hoogte van de initiële investering voor je nieuwe lift(en). De rest verrekenen we in het jaarlijkse bedrag dat je betaalt tijdens de gebruiksperiode. Zodoende betalen huidige en toekomstige gebruikers eerlijk mee aan de lift.

Bijdragen aan een beter milieu

Vind jij het ook belangrijk dat wij een goede wereld nalaten aan volgende generaties? Met M-Use® liften draag je direct bij aan een circulair gebruik van grondstoffen en duurzamere omgang met energie.

 • Meer over circulariteit en M-Use® liften
  Niet alleen zijn onze liften een stuk energiezuiniger in het gebruik, ook gaan wij bewust om met de materialen in de lift. Aan het einde van de gebruikscyclus demonteren we al onze M-Use® liften en, waar mogelijk, hergebruiken we deze op andere locaties. Is de lift echt op? Dan recyclen we de componenten om de materialen weer opnieuw te gebruiken. En dit alles leggen we ook nog een vast een officieel Madaster materiaalpaspoort.

Geen zorgen over onderhoud

Elk jaar opnieuw zorgen of je wel het juiste onderhoud krijgt? Met M-Use® verzorgen wij liftonderhoud op basis van daadwerkelijke gebruik zonder verrassingen.

 • Meer over zorgeloos liftgebruik
  Door het toepassen van sensoren en intelligente software op onze M-Use® liften, zijn wij in staat om het gebruik te meten. Hiermee zorgen wij ervoor dat elke lift het juiste soort onderhoud op het juiste moment krijgt. Hierdoor zijn wij storingen zoveel mogelijk voor en betaal jij niet voor onnodig onderhoud. Wel zo eerlijk.

Afspraak is afspraak

Wil je ook kunnen bouwen op betrouwbare liften en eerlijke kwaliteit? Wij maken duidelijke prestatie afspraken over bijvoorbeeld liftstoringen. Worden deze niet gehaald? Dan krijg jij geld terug.

 • Meer over betrouwbaarheid van Mitsubishi
  De prestaties die wij met je afspreken omtrent storingen, beschikbaarheid, response-tijden en kwaliteit (geluid en trillingen) van de lift leggen wij transparant vast in het M-Use® contract. Halen wij deze prestaties niet? Dan krijg je per tekortkoming geld terug op het jaarbedrag dat je normaliter betaalt.

Één partij die alles voor je regelt

Wil je ook dat jouw lift ‘het gewoon doet’ en je veilig op en neer kan zonder gedoe? Met M-Use® regelen wij alles omtrent jouw lift en heb je geen omkijk.

 • Meer over ontzorging met M-use®
  Behoort het regelen van liftzaken niet tot je favoriete bezigheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met M-Use® regelen we namelijk alles, zoals onderhoud, reparaties, vervangingen tot en met liftkeuringen door derden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de lift bedienen.

Vaste kosten, zonder verrassingen

Geen idee wat de verwachte kosten voor jouw liften zijn in de toekomst? Met M-Use® ben je verzekerd van werkende liften tegen eerlijke en vaste kosten.

 • Meer over kostenzekerheid met M-use®
  Met M-Use® ben je voor vaste jaarlijkse kosten verzekerd van werkende liften. In dit bedrag zitten ook de kosten voor bijvoorbeeld reparaties, vervangingen en keuringen door derden. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen en kan je de uitgaven voor gebouwbeheer beter inplannen.

We laten graag zien hoe M-Use® werkt

Bekijk de video met de uitleg over M-Use® en we verzekeren dat jij precies weet wat M-Use® is en waarom dit zo uniek in de markt is.
Benieuwd wat M-Use® voor jouw als VvE kan betekenen?

Wat is M-Use®?

Met M-Use® is het niet langer nodig om eigenaar te zijn van de liften.  Hierdoor ontstaan er veel kansen voor zowel jou als klant en ons als leverancier om een optimale samenwerking te realiseren, waarin kwaliteit, transparantie en duurzaamheid centraal staan.

Bekijk de video waarin stap voor stap uitgelegd wordt wat M-Use® is en wat dit unieke model kan betekenen in jouw situatie.

M-Use® voor
aannemers

M-Use®voor projectontwikkelaars

M-Use® voor VvE’s en woningcorporaties

De traditionele markt vs M-Use®

De traditionele markt van liften is verouderd, met ons unieke M-Use® model laten we zien dat er veel verbetering mogelijk is. Dit levert o.a. een kostenbesparing op en zorgt voor meer kwaliteit en duurzaamheid.

Een zichtbaar investeringsverschil

M-Use® maakt het mogelijk om zelf je investeringshoogte te bepalen. Zo worden topkwaliteit liften voor iedereen bereikbaar. Bovendien kunnen de investeringskosten eerlijker uitgesmeerd worden door de tijd heen.

M-Use® kwaliteit betaalt zich terug

Na de eerste contractperiode van 20 jaar, kan je met dezelfde M-Use® lift(en) nog eens 20 jaar door. Omdat er niet opnieuw geïnvesteerd hoeft te worden, kunnen de jaarlijkse gebruikskosten omlaag.

Geen dure vervanging na 20 jaar

Na 15-20 jaar gebruik, is de lift bij andere partijen al aan vervanging toe. Door de hoge kwaliteit van M-Use® liften is dit bij ons niet nodig en gaat onze liften liefst 40 jaar mee. Dit scheelt jou een flinke investering.

Tot 40 jaar liftgarantie met M-Use®

Door vakkundig liftonderhoud op basis van daadwerkelijk gebruik, zijn wij storingen zoveel mogelijk voor en kunnen wij ook de afgesproken liftprestaties blijven garanderen voor 40 jaar.

Hergebruik en recycling voorop!

Of jouw gebruikscyclus nu stopt na 20, 30 of 40 jaar, voor alle M-Use® liften dragen wij zorg dat de onderdelen zoveel mogelijk hergebruikt en gerecycled worden. Uniek in de markt!

De duurzame kracht van M-Use®

Financieringsmogelijkheden, prestatiegaranties voor 40 jaar en een circulaire omgang met grondstoffen, samen met jou bouwen wij graag een duurzame klantrelatie én toekomst!

Naast deze 6 voordelen heeft M-Use® nog 15 voordelen met de traditionele liftenmarkt.

Onze klanten over M-Use®

Wij zijn trots dat klanten M-Use® gebruiken en vertellen waarom ze voor M-Use® gekozen hebben

" M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar. "

Senior Procurement Consultant, ABN Amro

" Onze jaarlijkse kosten zijn met M-Use® €900 lager dan voorheen. Dat is zelfs nog exclusief alle energiebesparingen. "

Bestuurslid, VvE De Eshof, Rijssen

" Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd. "

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof, Rijssen

" Ik ben pas bij een bijeenkomst van VVE's in Dokkum geweest. Daar hoorde ik dat sommigen nu een lift moeten renoveren voor 34.000 euro. Dat zijn dingen waar wij ons helemaal niet druk over hoeven te maken. "

Bestuurslid, VvE Grimma Herna Dokkum

" De lift blijft eigendom van Mitsubishi, en dat is prima. Waarom zou je zoiets duurs willen aanschaffen. Tevens hoeven wij ons de komende jaren niet meer druk te maken over hoge onderhoudskosten. "

Bestuurslid VvE

" Ja, wij zijn voordeliger uit. De jaarlijkse kosten van € 900 zijn lager dan voorheen. Exclusief het voordeel van de energie. Dat is een aardige besparing. "

Bestuurslid VvE

" Sinds de installatie in februari 2018 hebben wij nog geen storing gehad, wij ervaren M-Use® dan ook als geweldig. Ik krijg nog steeds complimenten van mijn medebewoners over ons besluit. "

Bestuurslid VvE Kerkewijk

Verantwoordelijkheid nemen over de keten

Van lineair naar circulaire economie is wat ons stimuleert in de gedachte achter M-Use®.

Een duurzamere toekomst via circulariteit

Naast de resultaat gerichte dienstverlening in combinatie met een slimme financieringsconstructie die hoogwaardige kwaliteit laagdrempeliger maakt, gaat M-Use® verder. Door de veranderde eigendomsstructuur en lange termijn betrokkenheid, zijn wij ook in staat de levensduur van de lift te verlengen én werken wij hard aan het recyclen en hergebruiken van verschillende componenten om zodoende circulariteit verder te implementeren. In samenwerking met diverse externe partners werken wij aan verschillende speerpunten om circulariteit verder vorm te geven binnen Mitsubishi Elevator Europe. In dit kader is recent ook het eerste Madaster Materialenpaspoort voor een M-Use® lift werkelijkheid geworden.

 

De 10 R’s van circulariteit

De 10 R’s van circulariteit geven ons de houvast om M-Use® in de volledige waardeketen optimaal circulair te maken en houden.

Op dit moment werken wij actief aan 6 van 10 R’s. Op het World Economic Forum 2018 in Davos hebben wij ons als bedrijf officieel gecommitteerd aan harde doelstelling op dit gebied. Het initiatief “Platform for Accelerating the Circular Economy” (PACE) wordt mede gesteund door de bedrijven ASML, Cisco, HP inc., Dell, KPN, Vanderlande en Philips.

 • Reduce
  Hebben we de aanschaf of ontwikkeling van een product of het gebruik van een bepaald materiaal, onderdeel of verpakking überhaupt wel nodig? Wij hebben met M-Use® kritisch gekeken naar de hele keten en hebben verpakkingen geschrapt en materiaal anders opgeslagen. Het resultaat hiervan hebben we vastgelegd in een Madaster materialenpaspoort. In dit materialenpaspoort worden alle (her)gebruikte materialen van de liften van Mitsubishi gedocumenteerd: waar en in welke hoeveelheid zijn ze toegepast, hoe zijn ze verwerkt of gemonteerd en wat is hun financiële waarde door de tijd heen. Dit materialenpaspoort draagt daarmee bij aan een omvattend beeld van de materiaalwaarde van een totaal gebouw. Bovendien bevorderd het paspoort het gebruik van herbruikbare materialen en stimuleert het onze partners in de bouw te investeren in slimme ontwerpen om circulariteit te ondersteunen en afval te reduceren.
 • Redesign
  Door slimmer te ontwerpen, werken we samen met ons moederbedrijf in Japan aan het reduceren van het materiaalgebruik in onze M-Use® liften. Daarnaast halen we ook voordelen uit remontabel ontwerp, hetgeen ons in staat stelt gemakkelijker onderdelen van onze liften te vervangen en aan het einde van de levensduur de lift volledig te demonteren.
 • Re-use
  Bepaalde liftcomponenten lenen zich uitstekend voor het reviseren en vervolgens hergebruiken op andere locaties. Denk hierbij aan onderdelen van liftdeuren en kooien, maar ook aan het tegengewicht. In dit kader werken wij ook samen met Universiteiten en Hogescholen, om zo wetenschap en praktijk optimaal bij elkaar te brengen.
 • Repair
  Door het gebruik van hoge kwaliteit onderdelen in combinatie met sensoriek, monitoren wij constant wat het effect van gebruik is op de slijtage van individuele liftcomponenten. Hierdoor kunnen wij heel gericht onderhoud en reparaties verrichten en zijn we veel storingen niet alleen voor, ook stelt het ons in staat onze mensen en middelen efficiënter in te zetten en onnodige werkzaamheden te voorkomen.
 • Recycle
  Materialen die we zelf niet kunnen hergebruiken in liftcomponenten, recyclen we in samenwerking met Remondis zodat ze een nieuwe bestemming krijgen. Denk hierbij aan edele metalen uit printplaten, waarvoor het op dit moment helaas nog niet economisch rendabel is deze te reviseren voor hergebruik.
 • Recover
  Grondstoffen dia wij niet direct kunnen recyclen of hergebruiken in onze producten of diensten, voeren wij in samenwerking met Remondis af voor de opwekking van energie. Denk hierbij aan papier en karton. In dit kader zijn wij recent ook voor ons Nederlandse hoofdkantoor in Veenendaal ISO 14001 gecertificeerd (onze fabriek was dit al).

Inmiddels al meer dan 150 liftinstallaties met M-Use®

» Meer M-Use® projecten

Je zult niet de eerste zijn met M-Use® liftinstallaties

Zalmhaven

Rotterdam

Grootste woontoren van de Benelux zal 215m hoog worden en is gelegen vlak aan de Maas.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Dokkum Lyceum

Dokkum

De eerste M-Use®lift van Nederland staat in het Friese Dokkum.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Dokkum Lyceum

NOW! Building

Hoofddorp

In het NOW! gebouw op Park 20|20 staan twee liften met M-Use®.

NieuwbouwOnderhoudM-Use
Lees meer over NOW! Building

Vrijblijvend meer informatie over M-Use®. Heel gemakkelijk.

De beste kwaliteit liften voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om hebt. Onze liftspecialisten komen graag vrijblijvend een liftinspectie doen om de mogelijkheden en voordelen van M-Use® in jouw situatie te schetsen.

Vrijblijvend contact opnemen

Met M-Use® hebben we een circulair model voor liften ontworpen waarmee wordt afgerekend op gebruik, hierdoor waarborgen wij onze hoogste kwaliteit op de lange termijn.

Meer informatie? Vraag dan nu de brochure aanMeer lezen over M-Use®

Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Het spreekt met name VvE’s aan. Niet investeren in een grote renovatie of vervanging, maar kiezen voor een nieuwe,tegen een vaste afdracht per maand.

Lees meer over Mitsubishi doet goede zaken met M-Use®

Hoe liften beleggingswaarde kunnen toevoegen aan jouw vastgoed?

Als belegger wil je zoveel mogelijk uit je vastgoedinvestering halen. Om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, is het verstandig om te oriënteren.

Lees meer over Hoe liften beleggingswaarde kunnen toevoegen aan jouw vastgoed?

"Onze bewoners zijn erg blij met een storingsvrije lift"

Staat de lift in jouw appartement alweer stil? Het is de nachtmerrie van veel VvE bestuurders en bewoners. Als VvE-bestuur wil je weten waar je aan toe bent als het om liftonderhoud gaat.

Lees meer over "Onze bewoners zijn erg blij met een storingsvrije lift"