De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

M-Use®

M-Use® is ons unieke circulaire gebruiksmodel voor liften, waarbij je betaalt voor het gebruik in plaats van bezit. Zo ben je altijd verzekerd van perfect werkende liften.

M-Use® brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is M-Use®?

Samen gaan wij voor duurzaamheid, zodat er ook een toekomst is voor de generaties na ons. Hiervoor moeten we minder consumeren en bewuster omgaan met onze grondstoffen. We moeten waarderen wat er oud en nieuw is. Deze gedachte staat centraal in een circulaire economie. Om dit te realiseren ontwikkelden wij het M-Use® gebruiksmodel voor liften. Hierbij ligt de focus niet op betalen voor bezit, maar voor gebruik. Dit zorgt voor een hogere kwaliteit en het is beter voor het milieu.

" Door M-Use® gaan onze liften langer mee, namelijk tot wel vijftig jaar, terwijl traditionele liften veelal na vijftien tot twintig jaar moeten worden vervangen. Het verlengen van de levensduur reduceert het materiaalgebruik en voor de klant blijft de lift goed functioneren. "

Ronald Koedam

Head of Sales New Installations Mitsubishi Elevator Europe

Hoe werkt M-Use®?

Met M-Use® hoef je niet langer eigenaar te zijn van de liften, omdat je betaalt voor gebruik in plaats van bezit. Hierdoor hebben we de kans om een optimale samenwerking te realiseren, waarin kwaliteit, transparantie en duurzaamheid centraal staan. Door dit vast te leggen in een contract ben je altijd verzekerd van perfect werkende liften. Na het bepalen van de beste oplossing binnen jouw project, mag je zelf bepalen hoe hoog de initiële investering wordt. De rest nemen we mee in de jaarlijkse gebruikskosten. Doordat je een vast bedrag betaalt, weet je precies waar je aan toe bent.

De traditionele liftenmarkt is verouderd. Met ons unieke M-Use® gebruiksmodel voor liften laten we zien dat er veel verbetering mogelijk is in deze markt. Dit model levert veel voordelen op, zoals kostenbesparing. Daarnaast zorgt M-Use® voor een hogere kwaliteit en duurzaamheid van liften over de gehele levensduur. Lees hieronder meer over de voordelen van M-Use® ten opzichte van de traditionele markt.

Zichtbaar investeringsverschil

Met M-Use® bepaal je zelf de hoogte van je investering. Zo zijn liften van topkwaliteit voor iedereen bereikbaar en kunnen we de investeringskosten eerlijker verdelen door de tijd heen.

M-Use® kwaliteit betaalt zich terug

Na de eerste contractperiode van 20 jaar, kun je met dezelfde M-Use® lift(en) nog eens 20 jaar door. Omdat je niet opnieuw investeert, kunnen we de gebruikskosten omlaag brengen.

Geen dure vervanging

Na 15 tot 20 jaar gebruik is een gewone lift meestal aan vervanging toe. Onze liften binnen M-Use® gaan tot wel 40 jaar mee, waardoor je op een flinke investering bespaart.

Liftgarantie tot 40 jaar

Door liftonderhoud op basis van het daadwerkelijke gebruik, zijn we storingen voor en kunnen we de afgesproken liftprestaties blijven garanderen voor 40 jaar.

Recycling staat voorop

Of de gebruikscyclus van jouw lift(en) nu stopt na 20, 30 of 40 jaar, voor alle M-Use® liften hergebruiken wij de onderdelen zo veel mogelijk. Dit is uniek in de markt!

Duurzame kracht M-Use®

Mogelijkheden voor financiering, prestatiegarantie voor 40 jaar en een circulaire omgang met grondstoffen. Samen met jou bouwen we graag een duurzame klantrelatie én toekomst.

Waarom M-Use®?

Zelf investering bepalen

Zie je op tegen de investering voor een nieuwe lift? Bij ons mag je zelf bepalen hoe hoog jouw initiële investering is voor een nieuwe lift van topkwaliteit. Zo worden kosten ook eerlijker gespreid over de tijd.

 • Meer over financieringsmogelijkheden
  Betalen voor iets wat je niet gebruikt? Met M-Use® bepaal je zelf vooraf de hoogte van de initiële investering voor je nieuwe lift(en). De rest verrekenen we in het jaarlijkse bedrag dat je betaalt tijdens de gebruiksperiode. Zodoende betalen huidige en toekomstige gebruikers eerlijk mee aan de lift.

Bijdragen aan een beter milieu

Vind jij het ook belangrijk dat wij een goede wereld nalaten aan volgende generaties? Met M-Use® liften draag je direct bij aan een circulair gebruik van grondstoffen en duurzamere omgang met energie.

 • Meer over circulariteit en M-Use® liften
  Niet alleen zijn onze liften een stuk energiezuiniger in het gebruik, ook gaan wij bewust om met de materialen in de lift. Aan het einde van de gebruikscyclus demonteren we al onze M-Use® liften en, waar mogelijk, hergebruiken we deze op andere locaties. Is de lift echt op? Dan recyclen we de componenten om de materialen weer opnieuw te gebruiken. En dit alles leggen we ook nog een vast een officieel Madaster materiaalpaspoort.

Geen zorgen over onderhoud

Elk jaar opnieuw zorgen of je wel het juiste onderhoud krijgt? Met M-Use® verzorgen wij liftonderhoud op basis van daadwerkelijke gebruik zonder verrassingen.

 • Meer over zorgeloos liftgebruik
  Door het toepassen van sensoren en intelligente software op onze M-Use® liften, zijn wij in staat om het gebruik te meten. Hiermee zorgen wij ervoor dat elke lift het juiste soort onderhoud op het juiste moment krijgt. Hierdoor zijn wij storingen zoveel mogelijk voor en betaal jij niet voor onnodig onderhoud. Wel zo eerlijk.

Afspraak is afspraak

Wil je ook kunnen bouwen op betrouwbare liften en eerlijke kwaliteit? Wij maken duidelijke prestatie afspraken over bijvoorbeeld liftstoringen. Worden deze niet gehaald? Dan krijg jij geld terug.

 • Meer over betrouwbaarheid van Mitsubishi
  De prestaties die wij met je afspreken omtrent storingen, beschikbaarheid, response-tijden en kwaliteit (geluid en trillingen) van de lift leggen wij transparant vast in het M-Use® contract. Halen wij deze prestaties niet? Dan krijg je per tekortkoming geld terug op het jaarbedrag dat je normaliter betaalt.

Één partij die alles voor je regelt

Wil je ook dat jouw lift ‘het gewoon doet’ en je veilig op en neer kan zonder gedoe? Met M-Use® regelen wij alles omtrent jouw lift en heb je geen omkijk.

 • Meer over ontzorging met M-use®
  Behoort het regelen van liftzaken niet tot je favoriete bezigheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met M-Use® regelen we namelijk alles, zoals onderhoud, reparaties, vervangingen tot en met liftkeuringen door derden. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de lift bedienen.

Vaste kosten, zonder verrassingen

Geen idee wat de verwachte kosten voor jouw liften zijn in de toekomst? Met M-Use® ben je verzekerd van werkende liften tegen eerlijke en vaste kosten.

 • Meer over kostenzekerheid met M-use®
  Met M-Use® ben je voor vaste jaarlijkse kosten verzekerd van werkende liften. In dit bedrag zitten ook de kosten voor bijvoorbeeld reparaties, vervangingen en keuringen door derden. Zo sta je nooit voor vervelende verrassingen en kan je de uitgaven voor gebouwbeheer beter inplannen.

Wat vinden onze klanten van M-Use®?

" M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar. "

Erwin van Baar

Senior Procurement Consultant, ABN Amro

" Sinds de installatie in februari 2018 hebben wij nog geen storing gehad, wij ervaren M-Use® dan ook als geweldig. Ik krijg nog steeds complimenten van mijn medebewoners over ons besluit. "

Breunis van de Pol

Bestuurslid VvE Kerkewijk

" Tijdens onze aanbesteding bleek Mitsubishi Elevator Europe veruit de voordeligste partij als we de aanschaf én exploitatie bij elkaar voegden. Dit gaf de start voor verdere gesprekken over M-Use®. Het gebruiksmodel lag in lijn met de kosten voor onze bestaande installaties in andere gebouwen. Het ontzorgt de eigenaar van het pand, biedt een langjarig vaste prijs en het stimuleert een duurzame aanpak. Voor ons was de keuze snel gemaakt! "

Frank Folkers

Technical & Facility Director , WTC

" Voor ons is het M-Use® gebruiksmodel een uitkomst. Na zorgvuldig doorrekenen blijkt dat M-Use® niet alleen het voordeel biedt van het besparen van de investering, wat ons ruimte geeft om andere zaken op te pakken, maar ook op de lange termijn zien wij duidelijk dat de kosten voor het gebruik van deze installaties voordeliger uitvallen dan bij een traditionele koop. Gecombineerd met het ontzorgen, voor ons een prima keuze. "

Luc van den Bergh

Directeur-bestuurder, Wonen Meerssen

" Onze jaarlijkse kosten zijn met M-Use® € 900 lager dan voorheen. Dat is zelfs nog exclusief alle energiebesparingen. "

Jan en Marie de Vries

Bestuurslid, VvE De Eshof, Rijssen

Projecten met M-Use®

Inmiddels installeerden wij al meer dan 150 liftinstallaties met M-Use®.

Zalmhaven

Rotterdam

Met 215 meter is De Zalmhaven I de hoogste woontoren in de Benelux, uitkijkend over de Maas en de Erasmusbrug van Rotterdam. Mitsubishi is sinds de ontwikkelfase van de wolkenkrabbers aangesloten als liftleverancier en als adviseur in verticale mobiliteit.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Dokkum Lyceum

Dokkum

De eerste M-Use®lift van Nederland staat in het Friese Dokkum.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Dokkum Lyceum

NOW! Building

Hoofddorp

In het NOW! gebouw op Park 20|20 staan twee liften met M-Use®. Want bij een duurzaam pand hoort een duurzame lift.

NieuwbouwOnderhoudM-Use
Lees meer over NOW! Building

M-Use® brochure downloaden

Wil je meer weten over wat onze mogelijkheden zijn binnen M-Use®? Vraag dan de brochure aan.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over M-Use®? Neem dan contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

Onze liften binnen M-Use®

Benieuwd welke liften we binnen ons M-Use® model aanbieden? Bekijk dan de pagina met onze liften en ontdek de mogelijkheden binnen jouw project.

Meer over onze liften