De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liftmodernisering

Eén van de mogelijkheden om jouw lift te renoveren is liftmodernisering, bijvoorbeeld bij veranderende gebruikersbehoeften, verouderde techniek of veiligheidseisen in een gebouw. Een manier om jouw lift te moderniseren is door het toepassen van nieuwe technologie of het upgraden van het interieur van de lift. Wij moderniseren niet alleen onze eigen liften maar kunnen bijna elk fabricaat voorzien van nieuwe componenten, zodat je liftinstallatie weer jaren probleemloos kan functioneren.

Liftrenovatie brochure downloaden Liftinspectie aanvragen Contact opnemen

Wat is liftmodernisering?

Soms verandert de gebruikersbehoefte van een lift. Maar het kan ook zijn dat de veiligheidseisen of wensen rondom het energieverbruik van een lift veranderen. In dit geval is liftmodernisering vaak een interessante optie. Bij een liftmodernisering vervangen of upgraden wij bepaalde onderdelen van een lift. Bijvoorbeeld het upgraden van het interieur van de liftkooi, maar ook het toepassen van nieuwe technieken op het gebied van fotocellijsten, intercomsystemen en bestemmingsbesturing. Of het ombouwen van een vaste telefoonlijn naar GSM: lees hier ons nieuwsbericht over het vervallen van analoge telefoonlijnen.

Met liftmodernisering verbeter je eenvoudig en snel de uitstraling en prestaties van een lift. Een voordeel van liftmodernisering is namelijk dat wij dit snel kunnen realiseren. Daarnaast scheelt het moderniseren van een lift veel kosten in vergelijking met het plaatsen van een compleet nieuwe lift.

Hoe werkt liftmodernisering?

Elke liftmodernisering is anders. Wij vinden het belangrijk dat jouw liften aansluiten bij jouw gebruikersbehoeften, dus bieden wij een liftinspectie aan. Voordat we beginnen, komt een van onze experts langs op locatie om te kijken naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Samen bespreken we jouw wensen en maken we afspraken over het moderniseren van jouw lift, zodat deze snel weer perfect past bij jouw liftgebruikers.

Waarom liftmodernisering?

Design Guide

Wil meer weten over hoe je jouw lift kunt moderniseren? Download de Design Guide en ontdek wat er mogelijk is binnen jouw project.

Design Guide downloaden

Snelle en flexibele liftservice

Bij het renoveren van een lift zorgen we voor zo min mogelijk overlast met onze snelle en flexibele liftservice. Zo kunnen jouw liftgebruikers weer snel gebruikmaken van een perfect werkende lift.

Lage energie- en onderhoudskosten

Door jouw lift door ons te laten renoveren zorg je voor lagere energie- en onderhoudskosten van jouw lift. Onze liftrenovaties bewijzen ook dat je hierdoor minder last hebt van storingen.

Vast contactpersoon

Bij ons heeft iedere klant een vast contactpersoon voor persoonlijk contact. Zo houden we communicatielijnen kort en daarnaast zijn we transparant in alles wat we doen.

Wat vinden onze klanten van onze liftmodernisering?

" Een prima firma om mee samen te werken, ze komen hun afspraken na en communiceren goed met de klant. Zowel in de service als bij renovaties en modificaties. "

Jeroen Schutten

Werkvoorbereider | Vastgoed, beheer en onderhoud, Rijnstate

" Mitsubishi Elevator Europe maakt waar wat zij beloven. De liften zijn van hoge kwaliteit en ze hebben perfect personeel. "

Roubos

Technisch bestuurslid, VvE Heerelande

" Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd. "

VvE De Eshof in Rijssen

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof, Rijssen

" M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar. "

Erwin van Baar

Senior Procurement Consultant, ABN Amro

" Ik heb vroeger in de metaalindustrie gewerkt, en kwam daar regelmatig met producten van Mitsubishi in aanraking. Eigenlijk merkte je toen al de kwaliteit, het gaat nooit kapot. Net als onze liften, deze hebben in 10 jaar tijd maar twee keer stil gestaan. "

Dick Heikamp

Technisch bestuurslid

Liftmoderniseringsprojecten

Hotel Okura

Amsterdam

Bij Hotel Okura in Amsterdam zijn we begin 2020 gestart met de liftrenovatie van zowel de machinekamer, de liften en haar interieur.

OnderhoudRenovatie
Lees meer over Hotel Okura

Van der Valk Hengelo

Hengelo

Wat is een hotel zonder goede liften? In oktober 2020 renoveerden we oude liften en plaatsten we twee nieuwe MOVE liften in Van der Valk Hengelo.

Renovatie
Lees meer over Van der Valk Hengelo

Bunterhoek-Verzorgingstehuis

Nunspeet

Woonzorgcentrum De Bunterhoek heeft comfortabel wonen hoog in het vaandel staan. Daar dragen we graag aan bij met goede en betrouwbare liften. Daarom renoveerden we twee Nexiez-MRL-E liften.

Renovatie
Lees meer over Bunterhoek-Verzorgingstehuis

Brochure downloaden

Wil je meer weten over wat onze mogelijkheden zijn bij liftmodernisering? Download dan onze brochure.

Brochure downloaden

Liftinspectie aanvragen

Vraag vrijblijvend een liftinspectie aan op locatie. Heb je al advies van je eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Liftinspectie aanvragen

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over liftmodernisering? Neem dan contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is.

Contact opnemen

Liftvervanging

Krijgt jouw gebouw een andere bestemming of heb je bij jouw lift meer nodig dan alleen modernisering? Dan bieden wij ook liftvervanging. Hierbij vervangen wij de oude lift in zijn geheel voor een nieuwe lift.

Meer over liftvervanging