De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Bedrijfsprofiel

Bij een investering in een duurzaam product hoort ook een duurzame langetermijnrelatie. Wij zien elke klant als kans om samen iets moois op te bouwen door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie.

Bedrijfsbrochure downloaden

Onze visie en kernwaarden

De aanschaf van een lift is een flinke investering. Wij vinden dat bij een investering in een duurzaam product ook een duurzame relatie hoort. Voor ons betekent dit ook een betrouwbare relatie, waarbij jouw aanschaf ook onze verantwoordelijkheid blijft.

Naast specialistisch advies en begeleiding voor jouw project, de montage van nieuwbouwliften en vakkundig onderhoud, kun je bij ons ook terecht voor renovatie en vervanging van bestaande liften. Dit geldt ook voor renovatie en onderhoud van roltrappen en liftinstallaties van andere merken.

Wij zien elke klant als een kans om samen iets moois te realiseren. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie. Ook op het gebied van kosten. Ons eigen, goed opgeleide onderhoudspersoneel ontzorgt al jouw liftzaken. Wij garanderen zo dat wij de beste en voordeligste keuze zijn tijdens de gehele levensduur van een liftinstallatie.

lift component MOVE

Samen bouwen aan de toekomst met plezier

In deze video zie je dat het bij ons om meer gaat dan het leven van een liftinstallatie. Vanuit goede samenwerking verzorgen wij voor jou hoogwaardige liften voor alle denkbare toepassingen. Van ontwerp en installatie tot onderhoud en renovatie. Ons uitgangspunt hierbij is: ‘de laagste kosten over de hele levensduur’. Door vanaf het begin mee te denken met jouw project komen we samen tot de beste oplossing voor de lange termijn en besparen we kosten.

Wat zeggen klanten over de samenwerking met Mitsubishi?

" Mitsubishi Elevator Europe is proactief aan het werk gegaan en was flexibel op de momenten die daarom vroegen. "

Jos van Dalen

Director Technical Development, CBRE Investment Management

" Mitsubishi Elevator Europe is een partner die altijd meedenkt in het zoeken naar oplossingen. "

Luc van den Bergh

Directeur-bestuurde, Wonen Meerssen

Volledige support, van begin tot eind

Met meer dan 65 jaar ervaring zijn wij dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare lift– en roltrapinstallaties, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij bedenken en produceren alles zelf, dankzij onze eigen uitgebreide engineering- en productieafdeling en ondersteunende kantoorafdeling. Hiernaast een overzicht van wat wij met onze dienstverlening voor jouw liftvraagstuk kunnen betekenen.

infographic-full-support

Geschiedenis
Lees meer

Onze geschiedenis gaat terug tot 1951: in dit jaar werd de Eerste Veenendaalse Lift Industrie (EVLI) opgericht. Sinds 2001 zijn wij actief onder de naam Mitsubishi Elevator Europe.

Duurzaamheid
Lees meer

Wij namen al verschillende initiatieven om ons bedrijf te verduurzamen, zoals deelname aan projecten op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.