De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Speciale oplossingen

Naast onze gewone liften bieden wij ook speciale liftoplossingen, want soms ben je op zoek naar iets anders dan een standaardlift. Bijvoorbeeld een lift voor een speciaal gebouw of een lift die meegroeit tijdens het bouwtraject. Of een lift met een speciaal systeem voor schonere lucht. Bekijk hieronder welke speciale oplossingen wij bieden.

M-Use®
Meer informatie

M-Use® is ons unieke circulaire gebruiksmodel voor liften, waarbij je betaalt voor het gebruik in plaats van bezit. Zo ben je altijd verzekerd van perfect werkende liften.

Maatwerklift
Meer informatie

Soms heb je meer nodig dan een standaardlift. Bijvoorbeeld een ronde lift, een lift van een bepaald materiaal of met een speciale uitstraling. In dit geval bieden wij een lift op maat aan.

MEEgroeilift
Meer informatie

Hoogbouw op een klein oppervlak zorgt voor een uitdaging: hoe krijg je de bouwmaterialen omhoog? Met onze MEEgroeilift bieden wij de oplossing voor jouw hoogbouwproject.

M-Care®-ASPRA
Meer informatie

Ons M-Care®-ASPRA ventilatiesysteem houdt liftgebruikers veilig en gezond. Door de lucht in de lift te reinigen heeft jouw lift constant veilige, schone lucht en krijgen virussen geen kans.

Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De lift mag geen restrictie zijn in het gebouw!

Evert Visser
Senior Managing Director

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op voor jouw project en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze speciale oplossingen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen