Liftrenovatie

Als je in de lift stapt en hij zakt een stukje naar beneden. Tijdens het stijgen en dalen van de lift hoor je een raar geluid. Of er zijn veranderende eisen aan de lift rondom veiligheid en milieu. Gebouwen krijgen een andere bestemming en de behoeften van gebruikers veranderen. Op zulke momenten is het tijd voor een liftrenovatie. Mitsubishi Elevator Europe doet dat door liftmodernisering of liftvervanging. Onze liftrenovaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Liftrenovatie: wanneer?

Liften van Mitsubishi gaan bij normaal gebruik minimaal 20 jaar mee. Bij veel andere liften is dat niet het geval. Sommige liften zijn na 8 jaar al aan renovatie

Hét moment voor een liftrenovatie: wanneer een lift niet langer aan je eisen voldoet. Op zo’n moment kun je ervoor kiezen je lift te moderniseren of te vervangen. De keuze voor een bepaalde liftmodernisering of liftvervanging is afhankelijk van het type lift en van de gebruiksbehoeften. Dat is niet alleen een lift die niet meer prettig werkt. Denk ook eens aan veranderde vervoerscapaciteit, bredere deuren, camerabeveiliging of het aanbrengen van kaartlezers op de liften.

Hoe herken je dat je lift toe is aan een liftrenovatie? De lift maakt veel geluid, trilt overmatig, verzaakt bij het in- en uitstappen, stoort steeds vaker en gebruikt veel meer energie dan de bedoeling is. Herkenbaar? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende liftinspectie bij jou op locatie.

Laatste nieuwe renovatieprojecten

Victoria Hotel

Amsterdam

Het Victoria Hotel in Amsterdam is een van de oudste moderne hotels in Nederland.

Renovatie

Grafisch Lyceum

Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland voor innovatief onderwijs.

Renovatie

Muzerij

's-Hertogenbosch

Monumentaal pand van Stichting De Muzerij in het centrum van Den Bosch.

Renovatie

Stadhuis

Leeuwarden

Het Stadhuis van Leeuwarden is het stadhuis aan het Hofplein in Leeuwarden.

Renovatie

Sofitel Europe

Brussel

Een luxe 5-sterren zaken hotel gelegen aan het Jourdanplein in Brussel.

Renovatie

Onze liftrenovatie volgens klanten

Wij zijn trots dat onderstaande klanten graag vertellen waarom ze wij de liften hebben mogen renoveren.

Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd.

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof Rijssen

'' Open communicatie, inleving op en bijdragen aan het programma van eisen, doen wat is afgesproken, uitstekende kwaliteit liften,''

Directeur, Inntel Hotels

'' Proactieve partner die een vraag kan beantwoorden in een concrete oplossing voor verticaal transport vanuit het perspectief van de klant/gebruiker,''

Senior Planontwikkelaar, Giesbers

Ik ben pas bij een bijeenkomst van VVE’s in Dokkum geweest. Daar hoorde ik dat sommigen nu een lift moeten renoveren voor 34.000 euro. Dat zijn dingen waar wij ons helemaal niet druk over hoeven te maken.

Bestuurslid, VvE Grimma Herna Dokkum

M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar.

Senior Procurement Consultant, ABN-AMRO

Onze jaarlijkse kosten zijn met M-Use® €900 lager dan voorheen. Dat is zelfs nog exclusief alle energiebesparingen.

Bestuurslid, VvE De Eshof Rijssen

Liftonderhoud
VvE De Eshof in Rijssen
Michel J. Geurts
Paul van Doorn
Harry Haisma
Erwin van Baar
Jan en Marie de Vries

Direct vrijblijvende liftinspectie aanvragen

Help ons om jou beter te kunnen helpen. Als je al meer informatie hebt rondom de liftsituatie kun je uitgebreidere informatie doorgeven om een gerichter gesprek te hebben met onze liftspecialisten.
  • Mochten we je niet kunnen bereiken dan sturen we een mail.
  • We bellen je op werkdagen binnen 48 uur terug om de liftinspectie te plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelle en flexibele liftservice

Bij het renoveren van een lift zo min mogelijk hinder, dat is waar we voor zorgen met onze snelle en flexibele liftservice.

Lagere energie- en onderhoudskosten

Door liftrenovatie van Mitsubishi Elevator Europe krijg je een lagere energie- en onderhoudskosten en minder storingen.

Vast contactpersoon

Iedere klant heeft bij ons een vast contactpersoon. Communicatielijnen houden we kort en zijn transparant in alles wat we doen.

Liftmodernisering of liftvervanging?

Wij onderscheiden binnen liftrenovatie 2 takken. Beide met eigen voordelen. Een lift hoeft niet altijd compleet vervangen te worden. Moderniseren van de lift(en) biedt dan een uitstekende oplossing. Als een lift zeer intensief gebruikt wordt voor langere tijd of gewoon aardig op leeftijd is, is de lift aan vervanging toe.

Moderniseren van de lift

Door middel van een liftinspectie kunnen we inventariseren wat de kwaliteit van de huidige lift is, in combinatie met uw wensen bepalen we of de lift er uit moet. Is dit niet het geval, dan kunnen we bestaande lift moderniseren zodat deze weer tientallen jaren mee kan gaan.

Vervangen van de lift

Door middel van een liftinspectie kunnen we inventariseren wat de kwaliteit van de huidige lift is, in combinatie met uw wensen bepalen we of de lift er uit moet. Is dit niet het geval, dan kunnen we bestaande lift moderniseren zodat deze weer tientallen jaren mee kan gaan.

Geen nieuwe lift kopen, maar gebruiken

Met ons M-Use® model koop je geen nieuwe lift: je hebt een lift van Mitsubishi Elevator Europe in gebruik. Wij verzorgen dan niet alleen de liftvervanging, maar ook het liftonderhoud. Hiermee garanderen wij een veel langere levensduur van de liftinstallatie. Zo stel je de volgende liftrenovatie tot wel 40 jaar uit.

» Meer informatie over M-Use®

Persoonsliften of goederenliften?

Wanneer is een lift speciaal voor goederen en wanneer is een lift speciaal voor personen? Onze liften zijn vaak geschikt voor beide.

Goederenliften

Naast onze standaard productlijn waarmee liften met een draagkracht t/m 2.250 kg worden gemaakt, kun je bij ons ook terecht voor maatwerk grotere goederenliften. Denk aan het vervoeren van een vleugel in een concertgebouw of een auto met caravan. Zulke goederenliften met een hefvermogen van bijvoorbeeld 12.000 kg, zijn bij ons geen uitzondering.

Personenliften

Onze liften worden volgens de nieuwe normen EN 81-20 en 81-50 gebouwd en geplaatst. Dat betekent dat onze goederenliften en personenliften voldoen aan de modernste veiligheidseisen.

» Meer over de verschillende soorten personenliften

Liftrenovatie in de praktijk

Ruim
2.200
renovaties
gingen jou voor

» Meer renovatieprojecten

Victoria Hotel

Amsterdam

Het Victoria Hotel in Amsterdam is een van de oudste moderne hotels in Nederland.

Renovatie

Grafisch Lyceum

Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland voor innovatief onderwijs.

Renovatie

Muzerij

's-Hertogenbosch

Monumentaal pand van Stichting De Muzerij in het centrum van Den Bosch.

Renovatie

Herken je deze situaties?

Het renoveren van een lift is in veel gevallen de juiste oplossing voor verschillende problemen. Zoals bijvoorbeeld de volgende gevallen.

Gebruiksbehoeften veranderen

“De gemiddelde leeftijd was in 10 jaar gestegen tot boven de 60 jaar, omdat er om ons heen steeds meer senioren kwamen wonen. De lift moest hierin dus mee. Renoveren van de lift bleek de duurzaamste optie.” – Harold Derksen

Kosten besparen

“Toevallig kwamen we vorig jaar een lifspecialist op Building Holland tegen die ons de relatie tussen energieverbruik en liftrenovatie vertelde en hoe dat relatief eenvoudig te reduceren is met 70%. Zo zie je maar weer.” – Mike Janssen

Uiterlijk voldoet niet meer

“Tijden veranderen. We hebben als missie om meer startups in ons kantoorpand als huurder te krijgen. Het moderniseren van de lift bood snel zichtbaar resultaat en hielp bij het overtuigen van startups als huurder.” – Charlotte Wens

Vrijblijvend liftinspectie op locatie

Renoveren is voor elke lift en situatie uniek. Daarom komt een van onze experts vrijblijvend op jouw locatie voor een liftinspectie. Heb je al een advies van je eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Benieuwd naar onze fabriek?

Wil je meer weten over liftrenovatie? Kom dan vrijblijvend eens kijken in onze fabriek in Veenendaal en ervaar zelf hoe we liften renoveren. We werken graag transparant met jou.

Een liftinstallatie die weer tientallen jaren mee kan. Daarmee lagere energie- en onderhoudskosten en minder storingen. Dat is wat liftrenovatie van Mitsubishi Elevator Europe voor jou kan betekenen.