De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Als de gebruiksbehoeften veranderen of het uiterlijk van de lift niet meer voldoet. In deze situaties kan het renoveren van een lift een kostenbesparende oplossing kan zijn.

Vrijblijvende liftinspectie aanvragen Download brochure Vrijblijvend contact opnemen

 

Liftrenovatie

Als je in de lift stapt en hij zakt een stukje naar beneden. Tijdens het stijgen en dalen van de lift hoor je een raar geluid. Of er zijn veranderende eisen aan de lift rondom veiligheid en milieu. Gebouwen krijgen een andere bestemming en de behoeften van gebruikers veranderen. Op zulke momenten is het tijd voor een liftrenovatie. Mitsubishi Elevator Europe doet dat door liftmodernisering of liftvervanging. Onze liftrenovaties voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Herken je deze situaties?

Het renoveren van een lift is in veel gevallen de juiste oplossing voor verschillende problemen. Zoals bijvoorbeeld de volgende gevallen.

Gebruiksbehoeften veranderen

“De gemiddelde leeftijd was in 10 jaar gestegen tot boven de 60 jaar, omdat er om ons heen steeds meer senioren kwamen wonen. De lift moest hierin dus mee. Renoveren van de lift bleek de duurzaamste optie.” – Harold Derksen

Kosten besparen

“Toevallig kwamen we vorig jaar een lifspecialist op Building Holland tegen die ons de relatie tussen energieverbruik en liftrenovatie vertelde en hoe dat relatief eenvoudig te reduceren is met 70%. Zo zie je maar weer.” – Mike Janssen

Uiterlijk voldoet niet meer

“Tijden veranderen. We hebben als missie om meer startups in ons kantoorpand als huurder te krijgen. Het moderniseren van de lift bood snel zichtbaar resultaat en hielp bij het overtuigen van startups als huurder.” – Charlotte Wens

Liftrenovatie: wanneer?

Liften van Mitsubishi gaan bij normaal gebruik minimaal 20 jaar mee. Bij veel andere liften is dat niet het geval. Sommige liften zijn na 8 jaar al aan renovatie toe.

Hét moment voor een liftrenovatie: wanneer een lift niet langer aan je eisen voldoet. Op zo’n moment kun je ervoor kiezen je lift te moderniseren of te vervangen. De keuze voor een bepaalde liftmodernisering of liftvervanging is afhankelijk van het type lift en van de gebruiksbehoeften. Dat is niet alleen een lift die niet meer prettig werkt. Denk ook eens aan veranderde vervoerscapaciteit, bredere deuren, camerabeveiliging of het aanbrengen van kaartlezers op de liften.

Hoe herken je dat je lift toe is aan een liftrenovatie? De lift maakt veel geluid, trilt overmatig, verzaakt bij het in- en uitstappen, stoort steeds vaker en gebruikt veel meer energie dan de bedoeling is. Herkenbaar? Neem contact op voor een vrijblijvende liftinspectie bij jou op locatie.

Snelle en flexibele liftservice

Bij het renoveren van een lift zo min mogelijk hinder, dat is waar we voor zorgen met onze snelle en flexibele liftservice

Lage energie- en onderhoudskosten

Door liftrenovatie van Mitsubishi Elevator Europe krijg je een lagere energie- en onderhoudskosten en minder storingen.

Vast contactpersoon

Iedere klant heeft bij ons een vast contactpersoon. Communicatielijnen houden we kort en zijn transparant in alles wat we doen.

Ruim
2.200
renovaties
gingen jou voor

Meer renovatieprojecten

Victoria Hotel

Amsterdam

Het Victoria Hotel in Amsterdam is een van de oudste moderne hotels in Nederland.

Renovatie
Lees meer over Victoria Hotel

Grafisch Lyceum

Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakinstelling in Nederland voor innovatief onderwijs.

Renovatie
Lees meer over Grafisch Lyceum

Babel

's-Hertogenbosch

Monumentaal pand van Stichting De Muzerij in het centrum van Den Bosch.

OnderhoudRenovatie
Lees meer over Babel

Liftmodernisering of liftvervanging?

Wij onderscheiden binnen liftrenovatie 2 takken. Beide met eigen voordelen. Een lift hoeft niet altijd compleet vervangen te worden. Moderniseren van de lift(en) biedt dan een uitstekende oplossing. Als een lift zeer intensief gebruikt wordt voor langere tijd of gewoon aardig op leeftijd is, is de lift aan vervanging toe.

Moderniseren van de lift

Meer info lift modernisering

Vervangen van de lift

Meer info lift vervanging

Onze liftrenovatie volgens klanten

Wij zijn trots dat onderstaande klanten graag vertellen waarom ze wij de liften hebben mogen renoveren.

" Een prima firma om mee samen te werken, ze komen hun afspraken na en communiceren goed met de klant. Zowel in de service als bij renovaties en modificaties. "

Werkvoorbereider | Vastgoed, beheer en onderhoud, Rijnstate

" ”Mitsubishi maakt waar wat zij beloven. De liften zijn van hoge kwaliteit en ze hebben perfect personeel.” "

Technisch bestuurslid, VvE Heerelande

" Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd. "

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof, Rijssen

" M-Use® maakt het voor ABN AMRO mogelijk om zekerheid te hebben over de kwaliteit en kosten in de komende 20 jaar. "

Senior Procurement Consultant, ABN Amro

" Ik heb vroeger in de metaalindustrie gewerkt, en kwam daar regelmatig met producten van Mitsubishi in aanraking. Eigenlijk merkte je toen al de kwaliteit, het gaat nooit kapot. Net als onze liften, deze hebben in 10 jaar tijd maar twee keer stil gestaan. "

Technisch bestuurslid

Geen nieuwe lift kopen, maar gebruiken

Met ons M-Use® model koop je geen nieuwe lift: je hebt een lift van Mitsubishi Elevator Europe in gebruik. Wij verzorgen dan niet alleen de liftvervanging, maar ook het liftonderhoud. Hiermee garanderen wij een veel langere levensduur van de liftinstallatie. Zo stel je de volgende liftrenovatie tot wel 40 jaar uit.

Meer informatie over M-Use®

Vrijblijvend liftinspectie op locatie

Renoveren is voor elke lift en situatie uniek. Daarom komt een van onze experts vrijblijvend op jouw locatie voor een liftinspectie. Heb je al een advies van je eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Liftinspectie aanvragen

Liftrenovaties voor VvE’s

Is de lift in jouw appartementen toe aan een renovatie? Hoe kom je er achter wat voor jouw VvE de beste oplossing is? Je leest er meer over op onze speciale VvE pagina.

 

Een liftinstallatie die weer tientallen jaren mee kan. Daarmee lagere energie- en onderhoudskosten en minder storingen. Dat is wat liftrenovatie van Mitsubishi Elevator Europe voor jou kan betekenen.

Ik zoek een lift
voor de sector:

Woning Woning Woning
Musea Musea Musea
Onderwijs Onderwijs Onderwijs
Overig Overig Overig
Kantoor Kantoor Kantoor
Zorg Zorg Zorg
Hotel Hotel Hotel
Industrie Industrie Industrie

Vraag een vrijblijvende liftinspectie aanMeer lezen over liftrenovaties?

Liftrenovatie bij Hotel Okura gestart

Vanaf januari 2020 werkt een team van 6 renovatiemonteurs dagelijks aan de renovatie van 4 liften bij Hotel Okura in Amsterdam. Ontdek wat we precies doen.

Lees meer over Liftrenovatie bij Hotel Okura gestart

Bijzondere renovatie bij WTC Schiphol begonnen

Op dit moment werken wij aan een bijzondere renovatie bij WTC Schiphol Amsterdam. Zowel de renovatie, als de vreemde periode op Schiphol door de Coronacrisis maken het speciaal.

Lees meer over Bijzondere renovatie bij WTC Schiphol begonnen

8 duurzame oplossingen om als VvE energie te besparen

Hoe kun je als VvE energie besparen terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu? Wij geven je 8 duurzame oplossingen om energie te besparen.

Lees meer over 8 duurzame oplossingen om als VvE energie te besparen