De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liftrenovatie

Wanneer jouw lift niet langer prettig werkt of niet meer aan de eisen voldoet, is het tijd voor een liftrenovatie. Dit kan bijvoorbeeld door veranderende gebruikersbehoeften, verouderde techniek en veiligheidseisen in een gebouw. Of doordat de lift simpelweg al heel wat jaren oud is. Op zo’n moment kun je ervoor kiezen om de lift te moderniseren of te vervangen. Wij moderniseren niet alleen onze eigen liften maar kunnen bijna elk fabricaat voorzien van nieuwe componenten, zodat je liftinstallatie weer jaren probleemloos kan functioneren. Bekijk de pagina’s hieronder voor meer informatie over onze liftmodernisering en liftvervanging.

Liftmodernisering
Meer informatie

Een mogelijkheid om jouw lift te renoveren is liftmodernisering, bijvoorbeeld bij veranderende gebruikersbehoeften of veiligheidseisen in een gebouw. Denk hierbij aan het toepassen van nieuwe technologie of het upgraden van het interieur van de lift.

Liftvervanging
Meer informatie

Een andere mogelijkheid om jouw lift te renoveren is liftvervanging, waarbij wij de oude lift in zijn geheel vervangen voor een nieuwe lift. Dit is bijvoorbeeld nodig omdat de lift veel wordt gebruikt of al een aantal jaren oud is. Of omdat jouw gebouw een andere bestemming krijgt.

Liftinspectie aanvragen
Meer informatie

Vraag vrijblijvend een liftinspectie aan op locatie. Heb je al advies van je eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Metingen, controles, reparaties en liftrenovaties moeten op tijd worden uitgevoerd om de veiligheid van gebruikers te kunnen garanderen.

Bart Kemp
Technisch Adviseur Service & Renovatie

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op voor jouw liftrenovatie en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van liftrenovatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen