De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Over ons

Wij zijn jouw partner in innovatieve en betrouwbare liftoplossingen. Lees hieronder het laatste nieuws onder actueel, bekijk onze projecten of ga naar onze tools en downloads. Lees meer over ons op de pagina’s bedrijfsprofiel en team. Wil je ons team versterken? Bekijk dan onze vacatures.

Actueel
Meer informatie

Als bedrijf zijn wij continu in beweging. Van onze nieuwe producten en diensten tot projecten waar we je graag meer over vertellen. Allemaal zaken die wij graag met je delen, in de vorm van nieuwsberichten en blogs over trends in de sector.

Bedrijfsprofiel
Meer informatie

Bij een investering in een duurzaam product hoort ook een duurzame langetermijnrelatie. Wij zien elke klant als kans om samen iets moois op te bouwen door middel van persoonlijke aandacht, wederzijds vertrouwen en transparantie.

Projecten
Meer informatie

In ons projectenoverzicht vindt je een selectie van projecten waar we trots op zijn. Je kunt onze projecten filteren op een specifieke plaats of in een specifiek segment. Je kunt ook bepaalde projecttypen of projecten met een bepaald type lift bekijken.

Team
Meer informatie

Samen met ongeveer 225 collega’s werken wij iedere dag met veel plezier en behalen we het beste resultaat voor elkaar en onze klanten. Op deze pagina vertellen onze medewerkers je graag wat meer over hun afdeling en dagelijkse bezigheden.

Vacatures
Meer informatie

Bekijk onze openstaande vacatures. Zit er geen vacature bij die je aanspreekt en denk je toch dat jij een waardevolle versterking bent voor ons team? Stuur ons dan een open sollicitatie en overtuig ons van jouw kennis en kunde.

Tools en downloads
Meer informatie

Op deze pagina vindt je een overzicht van al onze tools en downloads. Je vindt onze brochures uiteraard ook op andere pagina’s, maar hier hebben we ze allemaal verzameld. Om het je makkelijk te maken als je al weet wat je nodig hebt.