De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

 

Jouw partner in innovatieve en betrouwbare liftoplossingen

Download bedrijfsbrochure

Samen bouwen aan de toekomst,
met ambacht en plezier!

Met meer dan 65 jaar ervaring is Mitsubishi Elevator Europe dé autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften, liftonderhoud en liftrenovaties. Wij zijn onderdeel van de Japanse Mitsubishi Electric groep en ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Van hieruit bedienen wij dagelijkse verschillende vestigingen en klanten in Europa.

Lees meer over onze historie.

Ontmoet onze mensen

Samen bouwen aan de toekomst, met ambacht en plezier! Langs dit motto vliegen wij dagelijks onze werkzaamheden aan. Elke dag gemotiveerd om het weer een stapje beter te doen. Krijg hier een kijkje in het werk en de mensen die dit dagelijks mogelijk maken.

Kom jij ons team versterken?

De kracht van samenwerking en individueel ondernemerschap, om vanuit daar de beste oplossing voor onze klanten te realiseren. Dit staat centraal in het aannemen en ontwikkelen van onze mensen. Spreekt dit jou aan? Bekijk dan snel onze vacatures.

Bouwen aan onze toekomst

De beste en meest duurzame liftoplossingen voor onze klanten en eindgebruikers realiseren, dat is onze missie. Hierlangs bouwen wij dagelijks op verantwoorde wijze aan een betere dag van morgen. Lees hier onze milieudoelstellingen en activiteiten.