De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liften

Wij staan voor een betrouwbare investering in de toekomst. Daarom hebben onze liften een lange levensduur tot wel 25 jaar. Bij liften binnen ons M-Use® model loopt dit zelfs op tot 40 jaar. Of het nu gaat om een standaardlift of lift op maat, een personenlift of goederenlift: voor elke toepassing bieden wij een oplossing. Bekijk hieronder alle liftoplossingen die wij aanbieden.

MOVE
Meer informatie

Onze MOVE lift is een scherp geprijsde machinekamerloze lift van hoge kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit heeft de lift minimale storingen en een langere levensduur. Dit zorgt voor voordelige onderhouds- en vervangingskosten.

Corporatielift
Meer informatie

Samen met woningbouwcorporaties ontwikkelden we onze MOVE corporatielift: een betrouwbare lift met een lange levensduur die met goed liftonderhoud zorgt voor minimale storingen. Dit voorkomt overlast voor bewoners.

MEECON
Meer informatie

Onze MEECON lift is een flexibele oplossing voor nieuwe en bestaande bouw. Deze scherp geprijsde machinekamerloze lift is gemaakt van vrij verkrijgbare onderdelen en heeft een optimale betrouwbaarheid.

Nexiez-MRL
Meer informatie

Onze Nexiez-MRL is een full-set machinekamerloze lift die ideaal is voor midden- en hoog segment of bij intensief gebruik. De Nexiez-MRL is onze meest verkochte personenlift aan kantoren en hotels.

Nexiez-MR
Meer informatie

Onze Nexiez-MR is een full-set lift met machinekamer. Deze lift heeft gelijkwaardige prestaties en kenmerken als de Nexiez-MRL. Net als dit model is onze Nexiez-MR van hoge kwaliteit en heeft de lift een langere levensduur.

NexWay
Meer informatie

Onze NexWay lift is een full-set lift met machinekamer, speciaal ontwikkeld voor hoogbouw. De lift heeft een hoge snelheid en een ongeëvenaard rijcomfort. De hoge kwaliteit en lange levensduur zorgen voor minimale storingen.

NexWay-S
Meer informatie

Onze NexWay-S lift is een full-set lift met machinekamer en is het kleinere broertje van de NexWay. De machinekamer van de Nexway-S is kleiner ten opzichte van de NexWay, waardoor je ruimte bespaart maar nog steeds over geavanceerde liftfuncties beschikt.

Vind de juiste lift

Vind in slechts enkele stappen de lift die aan jouw eisen en voorwaarden voldoet met onze liftconfigurator.

Naar liftconfigurator

Voor elke situatie vinden wij een oplossing. De lift mag geen restrictie zijn in het gebouw!

Evert Visser
Senior Managing Director

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op voor jouw liftrenovatie en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact opnemen

Wil je meer weten over welke liftoplossing het beste past binnen jouw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen