De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

MEECON

Onze MEECON lift is een flexibele oplossing voor nieuwe en bestaande bouw. Deze scherp geprijsde machinekamerloze lift is gemaakt van vrij verkrijgbare componenten en heeft een optimale betrouwbaarheid.

MEECON brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de MEECON?

Vanuit adviseurs, overheden en woningcorporaties is er een steeds grotere vraag naar liftinstallaties die gebruikmaken van vrij verkrijgbare componenten. Hierdoor ben je flexibel in het onderhoud en de vervanging van componenten. Met onze MEECON lift spelen wij in op deze wensen. De lift is gemaakt van vrij verkrijgbare componenten en uitgebreid getest in onze testtoren.

De MEECON lift wordt vaak toegepast op laag- en middenbouw, zoals woningen en kantoren. Door het compacte ontwerp is de MEECON zeer geschikt voor toepassingen in de vervangingsmarkt.

De samenstelling en productie van de MEECON lift vindt volledig plaats in onze productiehal in Veenendaal. Mede hierdoor zijn we flexibel in het ontwerp van de lift en kun je deze grotendeels aanpassen naar eigen wens.

Waarom de MEECON?

Design Guide downloaden

Wil je meer weten over de liftontwerpen voor onze MEECON lift? Download onze Design Guide voor meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw bouwproject.

Design Guide downloaden

Lange levensduur

Onze MEECON lift hebben wij steeds doorontwikkeld, waardoor deze een levensduur van minimaal 20 jaar heeft.

Optimale betrouwbaarheid

Wij blijven de MEECON testen en verbeteren. In onze testtoren in Veenendaal heeft de MEECON lift al ruim 2 miljoen testritten succesvol volbracht.

Economische oplossing

Onze MEECON lift is een economische oplossing voor laag- en middensegment en is onze meest verkochte personenlift in de woning- en renovatiemarkt.

Projecten met de MEECON

Sinds de introductie van de MEECON lift in 2012 installeerden wij in Nederland inmiddels meer dan 200 MEECON liften, zoals in de Radartoren Neeltje Jans en De Wageningsche Berg.

MEECON brochure downloaden

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Download hieronder de MEECON brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over onze MEECON lift? Neem dan contact met ons op

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De MEECON in M-Use®

Onze MEECON lift is af te nemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Meer over M-Use®