De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Nieuwbouw

Voor jouw nieuwbouwproject wil je graag een lift die goed past bij het gebouw en jouw wensen. Samen met onze liftadviseurs, calculators en engineers helpen wij jou bij het vinden van de juiste lift: voor elke toepassing bieden wij een oplossing. Naast liften leveren wij ook roltrappen. Bekijk onze liften en roltrappen hieronder.

Liften
Meer informatie

Wij staan voor een betrouwbare investering in de toekomst. Daarom hebben onze liften een lange levensduur tot wel 25 jaar. Bij liften binnen ons M-Use® model loopt dit zelfs op tot 40 jaar. Of het nu gaat om een standaardlift of lift op maat, een personenlift of goederenlift: voor elke toepassing bieden wij een oplossing.

Roltrappen
Meer informatie

Als leverancier van verticale transportoplossingen leveren wij ook roltrappen: de S-series. De S-type roltrap heeft een eenvoudig, verfijnd design en is flexibel om in elk type gebouw op te gaan. Onze roltrappen zijn uitgerust met de laatste technologie en vormen de perfecte combinatie van techniek en esthetiek.

Met M-Use kies je voor personenliften die mee kunnen bewegen met de gebruikersbehoeften in de toekomst.

Ronald Koedam
Sales Manager Nieuwbouw

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze liften en roltrappen? Neem dan contact met ons op en ontdek wat er mogelijk is binnen jouw nieuwbouwproject.

Contact opnemen