De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Roltrappen

Als leverancier van verticale transportoplossingen leveren wij ook roltrappen. Onze roltrappen zijn uitgerust met de laatste technologie en vormen de perfecte combinatie van techniek en esthetiek.

S-type brochure downloaden Contact opnemen

Wat is de S-type roltrap?

Naast liften leveren wij ook roltrappen: de S-series. Onze S-type roltrap heeft een eenvoudig, verfijnd design en is flexibel om in elk type gebouw op te gaan. De roltrap is verkrijgbaar met treden van 800 of 1.000 mm breed en is leverbaar in verschillende uitvoeringen. De belangrijkste onderdelen zijn uitgevoerd in RVS hairline, voor de balustrades en leuningen zijn verschillende opties mogelijk. Uitgerust met de laatste technologie uit Japan is deze roltrap een perfecte combinatie van techniek en esthetiek.

In deze roltrap verwerken wij meer dan twintig jaar ervaring over beschermings- en veiligheidstechnieken, waardoor het een optimaal betrouwbaar en veilig product is. Zo beschikt de roltrap over verschillende eigenschappen die de veiligheid garandeert van alle roltrapgebruikers. Zoals antislipgroeven en een zo klein mogelijke op- en afstap die struikelen voorkomt. Ook heeft de roltrap gele strepen die de zichtbaarheid van de treden verbeteren.

Projecten met roltrappen

Jan Palfijn Ziekenhuis

Gent

Voor de complete renovatie van het Jan Palfijn Ziekenhuis mochten wij 21 verschillende type liftinstallaties en 2 roltrappen leveren.

OnderhoudRenovatie
Lees meer over Jan Palfijn Ziekenhuis

WTC

Amsterdam

Voor TOWER TEN verzorgden wij de lift- en roltrapinstallaties in het M-Use® gebruiksmodel. Voor de liften is gekozen voor ons Nexiez-MRL model.

NieuwbouwOnderhoudM-Use
Lees meer over WTC

S-type brochure downloaden

Wil je meer weten over onze S-type roltrappen? Download de brochure voor de mogelijkheden binnen jouw project.

S-type brochure downloaden

Contact opnemen

Wil je samen met ons de mogelijkheden bespreken van onze roltrappen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen