De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

De beste kwaliteit liftonderhoud voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om hebt. Inmiddels al meer dan 4.000 liften in onderhoud.

Offerte aanvragen Download brochure Vrijblijvende liftinspectie aanvragen

 

Liftonderhoud zonder zorgen

Stilstand is achteruitgang. We houden je graag in beweging door liftonderhoud op maat. We verzorgen het liftonderhoud voor meer dan 4.000 liften. Onze eigen liften én liften van andere merken. En met succes: de liftinstallaties waarvoor wij het onderhoud verzorgen, hebben gemiddeld 1 storing per jaar. Dat staat tegenover bijna 3 storingen per jaar bij liften waarvoor een andere partij het liftonderhoud verzorgt. Ontdek hoe wij je in 6 stappen helpen met passend liftonderhoud zonder zorgen.

Minimale geluiden, trillingen en vooral zo min mogelijk storingen. Door goed liftonderhoud te laten doen, zorg je dat een lift precies zo vlekkeloos werkt.

Alex Admiraal
Sales Manager Service

Liften met de hoogste beschikbaarheid

Liften die bij ons in onderhoud zijn, hebben de minste storingen van Nederland en België. We zeggen dat niet zomaar: het blijkt uit verschillende metingen door verschillende onafhankelijke instituten. De liftinstallaties waarvoor wij het onderhoud verzorgen, hebben gemiddeld 1 storing per jaar. Dat staat tegenover bijna 3 storingen bij liften waarvoor een andere partij het liftonderhoud verzorgt. In de grafiek zie dat het marktgemiddelde bijna 90 uur stilstand per jaar kent.

Dat betekent dat de liften die wij onderhouden veel vaker beschikbaar zijn dan liften die wij niet onderhouden. We bereiken deze topkwaliteit door de inzet van een nauwkeurige onderhoudsmethodiek. Daarnaast gebruiken we alleen materialen en onderdelen van de beste kwaliteit.

Uren stilstand per lift/jaar

Liftonderhoud: altijd beschikbaar

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week paraat. Onze monteurs staan dus ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend voor je klaar. Door heel de BeNeLux en Duitsland.

Wij leiden onze monteurs zelf op. Zij volgen doorlopend cursussen zodat jij op ieder moment verzekerd bent van het juiste liftonderhoud.

Liftonderhoud door Mitsubishi Elevator Europe

Hoe gaan wij te werk, wat kun je verwachten? Hieronder lees je welke stappen wij nemen om een onderhoudscontract op te stellen, die niet alleen het beste past bij jouw lift maar ook bij jouw wensen.

De juiste prijs voor liftonderhoud

Een aanvraag voor liftonderhoud gedaan? Dan nemen we contact op om wensen te bespreken en tijdens een liftinspectie kosteloos de conditie van de lift te meten.

Merkonafhankelijk liftonderhoud

Onze onderhoudsmonteurs kunnen het liftonderhoud verzorgen van zowel onze eigen liftinstallaties als van liftinstallaties van andere merken.

Wat is goed liftonderhoud?

Wat is goed liftonderhoud? Een goed onderhoudsplan, opgesteld vanuit vakkennis, afgestemd op de lift en gebruiksintensiteit.

  • Meer over goed liftonderhoud
    Hiermee zorgen we ervoor dat liftinstallaties de tijd krijgen die ze nodig hebben. Volgens ons kan dat niet in een ‘kijkbeurt’ van 20 minuten. De basis van ons werk ligt in een duidelijke methodiek. Daarmee onderhouden we zorgvuldig alle componenten van de lift. Onze onderhoudsbeurten duren daarom gemiddeld 108 minuten.

Partner in zakelijk liftonderhoud

Overweeg je met ons samen te werken? Wij inspecteren vrijblijvend de lift, vóór we het over de prijs hebben.

  • Meer over zakelijk liftonderhoud
    Zo kunnen we de behoeften in liftonderhoud goed inschatten en betaal je nooit te veel.Het is zelfs mogelijk een onderhoudscontract op maat af te sluiten.

    Wij zijn transparant in onze werkzaamheden en de facturatie. Indien gewenst ontvang je een heldere onderhoudsplanning (MJOP) en een duidelijke managementrapportage achteraf. De communicatie verloopt via een vast contactpersoon die weet wat goed liftonderhoud voor jouw gebouw en de inwoners of gebruikers betekent. Of het nou gaat om de jaarlijkse keuring of advies over het toepassen van nieuwe wet- en regelgeving bij de installatie van een nieuwe lift.

Voorraaddepots verspreid over het hele land

Hierdoor ben je verzekerd van servicemonteurs die je met de juiste kennis én materialen direct helpen met reparaties of storingswerkzaamheden aan de liftinstallatie.

In 6 stappen naar passend liftonderhoud

Hoe stel je het beste onderhoudsschema samen? Waar moet dien je rekening mee te houden en wat komt er allemaal nog meer bij kijken? We laten hieronder zien waar we onder andere naar kijken.

Merk

Wij onderhouden niet alleen liften van Mitsubishi maar ook van collega merken. Bij de inspectie zullen we het juiste advies geven dat past bij het merk van jouw lift(en).

Gebruiksintensiteit

Door wie en hoe vaak wordt de lift dagelijks gebruikt? Dit zijn zeer belangrijke factoren om het onderhoud van de lift te bepalen om stilstand en storingen te voorkomen.

Type gebruiker

Door wie wordt de lift gebruikt? Zijn dat de bewoners, personeel, of wordt de lift ook als dienstlift gebruikt en wordt deze ook belast met goederen.

Leeftijd

Net als veel andere producten die je dagelijks gebruikt telt de leeftijd van een lift ook mee, we kijken naar het gebruik en de daarbij behorende slijtage.

Type lift

De juiste lift voor de juiste type gebruiker. We houden rekening met het hefvermogen maar ook met de verschillende wensen qua comfort en afmeting.

Omgeving

Waar staat de lift? Staat deze achter een gesloten deur of buiten op de parkeerplaats bij de supermarkt? Omgevingsfactoren spelen hierin een rol.

Wat kun je verwachten tijdens een servicebeurt?

Onze servicemonteurs weten precies wat zij moeten behandelen en wanneer. Wij noemen dit een servicebeurt op maat. Maar wat zijn precies de werkzaamheden die worden uitgevoerd?

Een betrouwbare lift vergt vakkundig onderhoud

Zodra je lift geïnstalleerd is, is het belangrijk hiervan veilig gebruik te kunnen blijven maken. Onze servicemonteurs hanteren intensieve onderhoudsmethodes om de kwaliteit van de lift te waarborgen. Om te bepalen voor welk type onderhoud er wordt gekozen, kijken we naar een aantal factoren. Zo houden we onder andere rekening met omgevingsfactoren en het aantal ritten die onze liften maken.

Onze servicemonteurs melden zich eerst bij de receptie of gebouw beheerder. Ze informeren of er nog bijzonderheden zijn met de lift en bespreken dit met betrokken personen. In het liftboek worden tevens alle bijzondere zaken rondom de lift bijgehouden, zodat iedereen die met de lift te maken heeft dit gemakkelijk op een centrale plek kan inzien.

Werkzaamheden in en aan de lift

Tijdens onze servicebeurten controleren wij de lift(en) van binnen en buiten maar ook van boven en onder de lift. Zo nemen we de besturing onder de loep, de verlichting, en testen we of het alarm nog goed gekoppeld is met onze centrale meldkamer. De meest voorkomende storingen hebben te maken met de liftdeuren. Deze krijgen namelijk veelal het meest te voortduren. Zijn de rubbers nog op orde? Zit er geen deukjes in deur of muurkoppen? Al deze facetten worden door onze monteurs gecheckt tijdens een servicebeurt.

Naast bovengenoemde onderdelen wordt er uiteraard nog meer gecheckt en schoongemaakt. Denk hierbij aan de liftmotor, de remmen van de lift en de kabels. Blijven deze bijvoorbeeld wel goed in hun rails lopen? Door preventief te werk te gaan hebben onze servicemonteurs er voor gezorgd dat wij al jaren het laagste storingspercentage van Nederland hebben.

Het onderhoudscontract

Op basis van deze uitgangspunten stellen we samen een liftonderhoudscontract op. Hierbij kun je kiezen voor een van onze standaardcontracten of een op maat gemaakt contract. Welk contract je ook kiest, bij ons ben je ervan verzekerd dat wij ons aan de afspraken houden. Met als doel om de hoge kwaliteit van onze liften te waarborgen. Dit betekent niet te veel en ook niet te weinig onderhoud, tegen een scherpe prijs.

Jouw liften naar een hoger niveau?

Benieuwd wat dit kan betekenen voor jouw lift(en)? Vraag dan nu via onderstaand formulier een vrijblijvende liftinspectie aan.

Liftinspectie aanvragen

Onze klanten over liftonderhoud

Een goede samenwerking met tevreden partners voor de langere termijn. Onze klanten vertellen hun ervaringen over het liftonderhoud.

" Een prima firma om mee samen te werken, ze komen hun afspraken na en communiceren goed met de klant. Zowel in de service als bij renovaties en modificaties. "

Werkvoorbereider | Vastgoed, beheer en onderhoud, Rijnstate

" Wat ook belangrijk is, is het storingenverhaal. Als er een deur niet loopt of een motor niet loopt of weet ik wat dan hoeven wij er niet achteraan. Daar wordt voor gezorgd. "

Gebouwbeheerder, VvE De Eshof, Rijssen

" Een goede lift wil nog niet zeggen dat deze altijd beschikbaar is. Het ligt ook aan de mentaliteit van de onderhoudspartij. Hoe ga je als je gebruiker met je lift om en hoe gaat de onderhoudspartij er mee om. "

Technisch bestuurslid

" Wij hebben het maximale onderhoudscontract bij Mitsubishi afgenomen, waarin onder andere keuringen, onderhoud en vervanging van materiaal is opgenomen. Dit ontzorgt ons volledig! "

Technisch commissie VvE de Dassenburg Zeist

Voor welk type liftonderhoud koos VvE de Dassenburg, en waarom?

VvE de Dassenburg

De Dassenburg ligt in de natuurrijke wijk Kerckebosch in Zeist. De lift in dit gebouw is er tijdens de bouw al ingezet, hierdoor maakt men bij de Dassenberg al sinds 2015 gebruikt van een Mitsubishi lift. Deze brengt de bewoners naar 5 woonlagen en een parkeergarage onder het gebouw.

 

Welk liftonderhoud past bij jouw VvE?

Als jij als VvE op zoek bent naar een nieuwe onderhoudspartij voor je lift(en) dan is het belangrijk om er eerst achter te komen waar je precies naar op zoek bent. Maar hoe kom je hierachter? Op onze speciale pagina’s voor VvE’s lees je er meer over.

Lees meer over VvE’s

Inmiddels al meer dan 4000 liften in onderhoud

Meer projecten

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Blaak 16

Rotterdam

Kantoorgebouw in Rotterdam waar kwaliteit en functionaliteit tot uitdrukking komen.

NieuwbouwOnderhoud
Lees meer over Blaak 16

Zalmhaven

Rotterdam

Grootste woontoren van de Benelux zal 215m hoog worden en is gelegen vlak aan de Maas.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

Klaar voor het juiste liftonderhoud?

De beste kwaliteit liften voor een prijs waar je normaliter meer stilstand, meer gedoe en uiteindelijk meer zorgen om heeft. Twijfel? Onze liftspecialisten komen graag vrijblijvend een liftinspectie doen om de mogelijkheden voor onderhoud aan de lift(en) in jouw specifieke situatie te schetsen.

Offerte aanvragen Liftinspectie aanvragen

Andere bezoekers bekeken ook:

Liftstoring voorkomen
Bekijk de tips

Heb je een liftstoring of liften die vaak storen? Ben je benieuwd welke liftonderdelen het meest storen en wat je zelf kunt doen om storingen te voorkomen? Onderstaand tref je de top drie meest storende componenten van een lift aan.

Mogelijkheden liftstoring oplossen

Lift vervangen
Wanneer vervang ik mijn lift?

Als liften over een langere periode intensief zijn gebruikt of simpelweg al aardig op leeftijd zijn, raken ze op een gegeven moment aan het eind van hun technische levensduur en moeten de liften worden vervangen.

Mogelijkheden lift vervangen

Renovatie
Moderniseren van liften

Het moderniseren van een bestaande lift in plaats van deze te vervangen, kan veel kosten besparen. Denk aan het upgraden van het kooi-interieur, maar ook aan het vervangen van (soms meerdere) technische onderdelen.

Renovatiemogelijkheden

Vraag een vrijblijvende liftinspectie aan


Meer lezen over liftonderhoud?

"In 10 jaar tijd heeft de lift maar 2 keer stilgestaan"

‘’Deze appartementen zijn enorm in trek. Zijn VvE heeft het goed voor elkaar. Door een sterk MJOP wordt er op de juiste manier geïnvesteerd in de toekomst en heeft men voldoende in kas.

Lees meer over "In 10 jaar tijd heeft de lift maar 2 keer stilgestaan"

Wat zijn de kosten voor liftonderhoud?

De kosten voor liftonderhoud verschillen per type liftonderhoudscontract. Ontdek welke factoren de kosten bepalen en bekijk de gemiddelde liftonderhoudskosten per jaar, per lift.

Lees meer over Wat zijn de kosten voor liftonderhoud?

Meekijken met servicemonteur Danny Roos

Danny Roos werkt inmiddels 4 jaar als servicemonteur bij Mitsubishi. Dagelijks gaat hij op pad op klanten te helpen met liftonderhoud en liftreparaties.

Lees meer over Meekijken met servicemonteur Danny Roos