De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Liftonderhoud

Voor een goed werkende lift is het belangrijk om deze goed te onderhouden en te laten keuren. Dit onderhoud en de daarbij behorende kosten leg je vast in een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Bekijk hieronder de pagina’s over ons liftonderhoud, liftkeuringen en meerjarenonderhoudsbegrotingen (MJOB).

Liftonderhoud
Meer informatie

Wij verzorgen het liftonderhoud voor meer dan 4.000 liften: onze eigen liften én liften van andere merken. En met succes: de liftinstallaties waarvoor wij het onderhoud verzorgen, hebben gemiddeld 1 storing per jaar. Als je ervoor kiest om een onderhoudscontract af te sluiten bij ons dan kies je voor persoonlijke aandacht en duidelijke afspraken.

Liftkeuring
Meer informatie

Een lift dient gekeurd te worden op noodzakelijke veiligheids- en gezondheidseisen. De Europese eisen voor liften zijn vastgelegd in de ‘Richtlijn liften 95/16/EG’. Wij zijn gecertificeerd om een liftkeuring voor ingebruikname uit te voeren, waarna wij bij succesvol slagen een verklaring afgeven dat de lift voldoet aan de ‘Richtlijn liften’.

MJOB
Meer informatie

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van een gebouw met een of meerdere liften? Bijvoorbeeld als lid van een VvE of werknemer van een woningcorporatie, woningbouwvereniging of gebouwbeheerder? Dan ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB).

Liftstoring melden
Meer informatie

Staat de lift vast? Gaan de deuren niet meer dicht? Een liftstoring kan altijd gebeuren, dus onze monteurs staan 24/7 voor je klaar.

Liftinspectie aanvragen
Meer informatie

Vraag vrijblijvend een liftinspectie aan op locatie. Heb je al advies van je eigen servicemonteur? Vraag dan vrijblijvend een second opinion aan.

Minimale geluiden, trillingen en vooral zo min mogelijk storingen. Door goed liftonderhoud te laten doen, zorg je dat een lift precies zo vlekkeloos werkt.

Alex Admiraal
Sales Manager Service

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag hieronder eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden op het gebied van liftrenovatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen