De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Nexiez-MRL

Onze Nexiez-MRL is een full-set machinekamerloze lift die ideaal is voor midden- en hoog segment of bij intensief gebruik. De Nexiez-MRL is onze meest verkochte personenlift aan kantoren en hotels. De hoge kwaliteit en levensduur zorgen voor minimale kosten en voordelige onderhoud- en vervangingskosten.

Nexiez-MRL brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de Nexiez-MRL?

Onze machinekamerloze Nexiez-MRL liften zijn voorzien van ver ontwikkelde technologie, verbruiken minder stroom en hebben hierdoor minimale impact op het wereldwijde milieu. Alle apparatuur is geïnstalleerd in de liftschacht, waardoor er minder beperkingen zijn voor het ontwerp van gebouwen.

Door het liftsysteem van de Nexiez-MRL is de lift snel en wordt de wacht- en reistijd verkort. Dit slimme systeem voorspelt het liftverkeer elke paar minuten op basis van registratie van echte verkeersgegevens. Het bedieningspaneel in de hal geeft direct aan welke lift de verdieping zal bedienen, wanneer je de hal op deze verdieping betreedt. Je hoeft geen knop meer in te drukken in de lift, omdat de bestemmingsverdieping al is geregistreerd.

Daarnaast is de Nexiez-MRL een veilige lift. Door onze veiligheidsvoorzieningen zijn de deuren vrij te openen en sluiten. Voor de veiligheid van de liftgebruikers is de Nexiez-MRL voorzien van functies voor noodgevallen.

Waarom de Nexiez-MRL?

Design Guide downloaden

Wil je meer weten over de liftontwerpen voor onze Nexiez-MRL? Download de Design Guide voor meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw project.

Design Guide downloaden

Snelle lift

Het slimme liftsysteem registreert en voorspelt het liftverkeer. Zo krijg je altijd snel een lift toegewezen die je naar jouw bestemmingsverdieping brengt.

Minder energieverbruik

De lift verbruikt minder energie door het gebruik van LED-verlichting in het plafond en de hal. Daarnaast selecteert het systeem de lift de beste balans tussen energieverbruik en efficiëntie, waardoor je kosten bespaart.

Hoge eindkwaliteit

Bij oplevering van de lift worden tijdelijke componenten vernieuwd. Hiermee waarborgen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Zo wordt de uiteindelijke lift gebruikt met nieuwe materialen.

Projecten met de Nexiez-MRL

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Brochure downloaden

Wil je meer weten over de Nexiez-MRL? Download hieronder de Nexiez-MRL brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in of benader ons telefonisch of via de mail.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De Nexiez-MRL in M-Use®

Onze Nexiez-MRL is af te nemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Meer over M-Use®