De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

NexWay

Onze NexWay lift is een full-set lift met machinekamer, speciaal ontwikkeld voor hoogbouw. De lift heeft een hoge snelheid en een ongeëvenaard rijcomfort. De hoge kwaliteit en lange levensduur zorgen voor minimale storingen.

NexWay brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de NexWay?

Onze NexWay liften bieden hoge snelheid in combinatie met groot comfort, wat de lift zeer geschikt maakt voor hoogbouw. De lift is voorzien van een efficiënte motor die zorgt voor minder energieverbruik en dus minder CO2-uitstoot. Daarnaast heeft de NexWay lift stevige touwmechinica speciaal gemaakt voor hoogbouw. Onze Active Roller Guide-technologie vermindert de trillingen met ongeveer 50 procent. De rolgeleiders heffen de trillingen op door elektromagnetische kracht, wat zorgt voor een comfortabele rit.

Op onze NexWay lift is het liftbewakings- en besturingssysteem MelEye toe te passen, waarmee je als gebouwbeheerder kunt volgen hoe de lift omgaat met het steeds veranderende passagiersverkeer. Hierdoor kun je snel reageren op veranderende verkeerspatronen en de liftprestaties optimaliseren. De lift heeft een geavanceerd LCD-scherm die de standaard liftinformatie, tijd en datum toont met richtingspijlen en animaties. De NexWay is in veel designs beschikbaar en volledig aan te passen naar eigen wens.

Waarom de NexWay?

Design Guide downloaden

Onze NexWay lift is beschikbaar in veel verschillende designs en hierdoor volledig aan te passen naar eigen wens. Download de Design Guide voor meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw project.

Design Guide downloaden

Geschikt voor hoogbouw

Mitsubishi ontwikkelde de NexWay lift speciaal voor hoogbouw. Door de technologie hierop aan te passen heeft de lift een hoge snelheid en maximaal comfort.

Hoge eindkwaliteit

Bij oplevering van de lift worden tijdelijke componenten vernieuwd. Hiermee waarborgen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Zo wordt de uiteindelijke lift gebruikt met nieuwe materialen.

Geschikt voor M-Use®

Overweeg je een bruikleenconcept zoals M-Use? Dan is het verstandig om een liftinspectie aan te vragen. Hiermee krijg je inzicht in de status van je lift en de liftschacht. Zo ontdek je of M-Use® voor jou de beste oplossing is.

Projecten met de NexWay

Zalmhaven

Rotterdam

Met 215 meter is De Zalmhaven I de hoogste woontoren in de Benelux, uitkijkend over de Maas en de Erasmusbrug van Rotterdam. Mitsubishi is sinds de ontwikkelfase van de wolkenkrabbers aangesloten als liftleverancier en als adviseur in verticale mobiliteit.

NieuwbouwM-Use
Lees meer over Zalmhaven

900 MAHLER

Amsterdam

Twee New York-achtige woontorens aan de Zuidas in Amsterdam, met voor de liften kwaliteit van Mitsubishi.

Nieuwbouw
Lees meer over 900 MAHLER

NexWay brochure downloaden

Meer weten over onze NexWay lift? Download hieronder de NexWay brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in of benader ons telefonisch of via de mail.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De NexWay in M-Use®

Onze NexWay is af te nemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Meer over M-Use®