De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Corporatielift

Samen met woningbouwcorporaties ontwikkelden we onze MOVE corporatielift: een betrouwbare en voordelige lift met een lange levensduur. Deze levensloopbestendige lift in combinatie met goed liftonderhoud zorgt voor minimale storingen. Dit voorkomt overlast voor bewoners.

Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de MOVE corporatielift?

Onze MOVE corporatielift is speciaal voor woningcorporaties: betrouwbaar en veilig. Met deze lift hebben jouw huurders minder last van storingen en krijgen ze gepast onderhoud. De corporatielift is volledig gebaseerd op de MOVE lift, die is opgebouwd uit vrij verkrijgbare onderdelen. Het voordeel hiervan is dat elke onderhoudspartij het onderhoud kan uitvoeren. Dit voorkomt problemen met leverbare onderdelen en het verkort levertijden.

De corporatielift is uitgevoerd met extra robuuste deuren en heeft een bestendig plafond, voorzien van een energiezuinig LED-paneel. De liftkooi en bediening zijn levensloopbestendig gemaakt voor een veranderende gebruikersbehoefte. Daarnaast is onze corporatielift beschikbaar in kleinere schachtmaten, waardoor de lift makkelijker toepasbaar is bij bestaande bouw en vervanging van oude liften. Daarnaast bieden we aanvullende voorzieningen omtrent gebouwbeveiliging. Hierbij is een oplossing op maat mogelijk.

Daarnaast draagt de MOVE corporatielift bij aan een beter milieu. Om grondstofgebruik en verspilling te minimaliseren, produceren we de corporatielift volgens de LEAN principes. Dit leidt tot 25 procent minder materiaalgebruik. Daarnaast minimaliseert de lift het energieverbruik door licht- en besturingssystemen zo veel mogelijk uit te schakelen op de momenten dat de lift niet wordt gebruikt.

Waarom de MOVE corporatielift?

Design Guide downloaden

Wil je meer weten over welke liftontwerpen er mogelijk zijn bij onze corporatielift? Vraag dan nu onze Design Guide aan en vind de corporatielift die bij jouw gebouw past.

Design Guide downloaden

Tevreden bewoners

Zware boodschappen met de trap naar de zevende verdieping tillen is niet voor iedereen weggelegd. Met onze corporatielift ben je zeker van een goed werkende en betrouwbare lift, want hiervoor gebruiken wij alleen materialen en onderdelen van goede kwaliteit.

Veelzijdig en veilig

Onze corporatielift is aan te passen aan kleinere schachtmaten. Dit maakt de lift geschikt voor liftvervanging bij bestaande bouw. Ook is er een toegangscontrole op basis van pasjes of chips mogelijk, zodat alleen toegewezen personen de lift kunnen gebruiken.

Extra stevig en robuust

De corporatielift heeft extra stevige en robuuste storingsgevoelige onderdelen. Zoals plafonds en deuren die tegen een stootje kunnen. Zo gaat de lift minder snel kapot.

Wat zeggen onze klanten over de MOVE corporatielift?

" De MOVE corporatielift is opgebouwd uit universele componenten die vrij verkrijgbaar zijn op de markt. Bij een defect zijn onderdelen sneller en beter verkrijgbaar. We verwachten daarom dat de lift korter stilstaat dan een ander type lift. "

Linda Rebel

Adviseur Inkoop en Contracten, Portaal

Projecten met de MOVE corporatielift

Huis & Hypotheek

Veenendaal

Mede door Innovatie en ontwikkeling koos Huis & Hypotheek Veenendaal voor de MOVE lift in hun nieuwe pand.

Nieuwbouw
Lees meer over Huis & Hypotheek

Heebink

Veenendaal

Voor hun vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 hun nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik. Zij kozen als één van de eersten in Europa voor twee nieuwe MOVE liften.

Nieuwbouw
Lees meer over Heebink

Kreeft

Ede

De eerste MOVE lift staat bij Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Een energiezuinige en betrouwbare lift die binnen 6 weken te installeren is.

Nieuwbouw
Lees meer over Kreeft

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over de MOVE corporatielift? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De corporatielift in M-Use®

Onze corporatielift is af te nemen in combinatie met het M-Use® gebruiksmodel. M-Use® heeft veel voordelen voor woningcorporaties in vergelijking met traditioneel liftgebruik.

Zo betaal je als corporatie bij M-Use® een vast bedrag per jaar, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Kosten betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik. Hierdoor is er geen investering nodig, zijn de kosten voorspelbaar en kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Meer over M-Use®