De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Kreeft

De eerste MOVE lift staat bij Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Een energiezuinige en betrouwbare lift die binnen 6 weken te installeren is.

Bouwbedrijf Kreeft B.V. heeft als aannemer ruimschoots kennis en ervaring in het bouwen van woningen en utiliteitsgebouwen zoals scholen, kantoren en bedrijfsruimten. Medio mei 2020 is het nieuwe bedrijfspand in Ede opgeleverd voor hun eigen bedrijfsvoering en personeel. In het gebouw hebben wij de 1e MOVE lift met 3 stopplaatsen in 6 weken geïnstalleerd.

Bij Bouwbedrijf Kreeft was men op zoek naar een energiezuinige lift met een betrouwbare werking, die tevens bijdraagt aan een beter milieu. Uit het door ons opgestelde meerjarenonderhoudsplan bleek dat de MOVE lift de beste keuze was. Het ontwerp van de MOVE lift is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes volgens C2C (cradle-to-cradle) certificering, waarbij een gesloten kringloop wordt nagestreefd.

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Type lift MOVE
Plaats Ede
Opleverdatum
Ontwikkelaar Bouwbedrijf Kreeft B.V.
Hoeveelheid liften 1