De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht

Let op: wij hebben op dit moment te maken met langere levertijden dan u van ons gewend bent

Search
Generic filters
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

 

 

 

Vrijblijvend contact opnemen Download brochure

MOVE

De MOVE lift is een scherp geprijsde machinekamerloze lift die zich kenmerkt door haar hoge kwaliteit. Dit betaalt zich uit door minimale storingen en een langere levensduur dan een gemiddelde lift. Hierdoor kun je rekenen op voordelige onderhouds- en vervangingskosten.

Kantoren

Woningen

Woning

Hotels

1,0/1,6 (m/s) 630 – 1050 (kg) 8 – 14 (pers.) 25 (jr)

Winkels

Ziekenhuizen

Musea

Museum

C2C Certificering

Het ontwerp van de MOVE is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes volgens de C2C (cradle-to-cradle) certificering, waarbij een gesloten kringloop wordt nagestreefd.

 • Hergebruik van materialen aan het einde van de levensduur en beperkt gebruik van grondstoffen en materialen tijdens de productie, transport en operationele bedrijfsprocessen staan hierbij voorop. De C2C certificering focust op vijf aspecten: Gebruik van schone grondstoffen, hergebruik van materialen, duurzame energie, geoptimaliseerd water en sociale rechtvaardigheid.

>25% minder materiaalgebruik

Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Om grondstofgebruik en verspilling te minimaliseren is de lift ontworpen en geproduceerd volgens de LEAN principes.

 • Meer over duurzaamheid van MOVE liften
  In deze principes staan optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact centraal. Dat betekent dat onze liften energiezuinig zijn in gebruik en dat we bewust omgaan met de materialen in de lift. Is een MOVE lift aan het einde van zijn gebruikscyclus? Dan demonteren we de lift en hergebruiken we, waar mogelijk, de onderdelen. Als de lift echt op is, dan recyclen we de oude onderdelen tot nieuwe materialen.

Product van eigen bodem

De MOVE lift is een product van eigen bodem. Zo werken we uitsluitend samen met Europese leveranciers en vindt de productie plaats in Nederland. Als we dit vergelijken met onze huidige Mitsubishi producten, die uit Japan komen, heeft dit een enorme positieve invloed op de milieu-impact van transport.

Betrouwbare werking

Op zoek naar een betrouwbare lift van topkwaliteit? Kies dan voor de MOVE. Een goed werkende lift van hoge kwaliteit materialen. Hierdoor is het aantal liftstoringen minimaal. Ook gaat de lift met het juiste onderhoud minimaal 25 jaar mee.

Energiezuinige lift

De MOVE minimaliseert het energieverbruik door licht- en besturingssystemen zoveel mogelijk uit te schakelen op de momenten dat de lift niet wordt gebruikt. Daarom krijgt de lift energielabel A. Goed voor het milieu en je portemonnee!

Milieuvriendelijke productie

De milieu-impact van het productieproces proberen we zoveel mogelijk te beperken. Vanuit deze filosofie wordt de MOVE geproduceerd zonder gebruik van spuitverf of toepassingen van lassen of lijmen

 

Slimme lift

Hoe handig zou het zijn als een lift zelf aangeeft dat er een onderhoudsbeurt nodig is? Het besturingssysteem van de MOVE lift geeft dit automatisch aan.

 • Meer over de dataverzamenling bij de MOVE
  Het nieuwe besturingssysteem van de MOVE is door geavanceerde sensoren in staat om over meer dan 700 parameters data te verzamelen. Niet alleen over het aantal ritten, de snelheid en het aantal mensen die er in de lift staan, maar ook over de kabelspanning en belasting van kleine onderdelen verzamelen we data. Met deze data krijgen we inzicht in de slijtage die wordt veroorzaakt bij een bepaald gebruik van de lift. Deze data is heel waardevol, want tijdens liftonderhoud kunnen we dan de configuratie instellingen van de lift aanpassen. Hierdoor minimaliseren we slijtage en hoeven we de liftonderdelen minder snel te vervangen. Goed voor de levensduur van de lift en goed voor het milieu.

Snelle levertijd

Binnen 8 weken na opdracht een MOVE lift produceren en opleveren? Dankzij ons moderne configuratieproces is dat voor ons geen probleem.

 • Meer over onze levering
  Voor ieder project stellen wij een unieke configuratie samen. Door het geavanceerde configuratieproces kunnen we binnen 8 weken na de opdracht een lift produceren en opleveren. Je ontvangt op een geautomatiseerde wijze een set werktekeningen van de opdracht. Zijn de tekeningen goedgekeurd? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

 • Scherp geprijsde machinekamerloze lift
 • Energielabel A
 • Snelle levertijd en installatie
 • Hoge kwaliteit onderdelen
 • Levensduur van minimaal 25 jaar
 • Volledig aan te passen interieurontwerp

Wat zijn de voor- en nadelen van vrije liftcomponenten?

In de liftenbranche is het een vakterm die je regelmatig voorbij hoort komen: vrij verkrijgbare liftcomponenten. De nieuwe MOVE lift is hieruit opgebouwd. Maar wat zijn het precies? En welke voordelen en nadelen leveren vrije liftcomponenten op? Om toe te lichten wat de voor- en nadelen zijn van vrij verkrijgbare liftcomponenten hebben wij deze voor je op een rij gezet.

 

Interieur & Specificaties

Diverse interieur keuzes en van hoge kwaliteit en gepaste specificaties voor gebouwen in de midden sector

 

move interieur

Deze bedrijven installeerde in
2020
een nieuwe MOVE lift.

» Meer projecten

Huis & Hypotheek

Veenendaal

Mede door Innovatie en ontwikkeling kiest Huis & Hypotheek Veenendaal voor de MOVE lift in hun nieuwe pand.

Nieuwbouw
Lees meer over Huis & Hypotheek

Heebink

Veenendaal

Heebink is een international transportbedrijf. Voor de vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 haar nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik.

Nieuwbouw
Lees meer over Heebink

Kreeft

Ede

De eerste MOVE lift staat bij Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Een energiezuinige en betrouwbare lift die binnen 6 weken te installeren is.

Nieuwbouw
Lees meer over Kreeft

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE heeft gekozen?
De innovatieve gedachten en het persoonlijk contact spraken mij aan. Daarnaast ontwerpen zij concepten en producten die nieuw zijn in de markt.‘Mochten er klanten van Mitsubishi een kijkje willen nemen hoe de MOVE lift zich in ons pand beweegt, dan zijn ze van harte welkom!’ Aldus Dave Smits, Huis & Hypotheek Veenendaal.

Geen nieuwe lift kopen, maar gebruiken

Met ons M-Use® model koop je geen nieuwe lift: je hebt een lift van Mitsubishi Elevator Europe in gebruik. Wij verzorgen dan niet alleen de liftvervanging, maar ook het liftonderhoud. Hiermee garanderen wij een veel langere levensduur van de liftinstallatie. Zo stel je de volgende liftrenovatie tot wel 40 jaar uit.

» Meer informatie over M-Use®

Meer informatie? Vraag dan nu de brochure aanMeer lezen over MOVE

6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

De MOVE is een nieuw duurzaam ontwerp lift met een optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact. Wat maakt deze lift zo vernieuwend? We geven 6 redenen.

Lees meer over 6 redenen waarom de MOVE lift innovatief is

Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Interview met eigenaar Dave Smits over de keuze voor de nieuwe MOVE lift van Mitsubishi Elevator Europe. Lees zijn verhaal en bekijk de video.

Lees meer over Waarom Huis & Hypotheek voor de MOVE lift koos: 'Innovatie en het persoonlijke contact spraken mij aan'

Mitsubishi Elevator Europe lanceert eerste lift ter wereld die gereed is voor C2C certificering: de MOVE

Mitsubishi Elevator Europe heeft vandaag de lancering van de bekend gemaakt. De MOVE is volledig ontworpen langs de cradle-to-cradle (C2C) filosofie

Lees meer over Mitsubishi Elevator Europe lanceert eerste lift ter wereld die gereed is voor C2C certificering: de MOVE