De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

MOVE

Onze MOVE lift is een scherp geprijsde machinekamerloze lift van hoge kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit heeft de lift minimale storingen en een langere levensduur. Dit zorgt voor voordelige onderhouds- en vervangingskosten.

MOVE brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de MOVE?

Onze MOVE lift heeft een betrouwbaar ontwerp met materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor is het aantal liftstoringen minimaal en heeft de lift met het juiste onderhoud een levensduur van minimaal 25 jaar. De MOVE is opgebouwd uit vrij verkrijgbare onderdelen, zodat elke onderhoudspartij het onderhoud kan uitvoeren. Dit voorkomt problemen met leverbare onderdelen en verkort levertijden.

Ook heeft de MOVE lift een lage milieu-impact. Deze lift is namelijk een product van eigen bodem, dat de milieu-impact op transport positief beïnvloedt. Daarnaast minimaliseert de MOVE het energieverbruik door licht- en besturingssystemen zoveel mogelijk uit te schakelen op de momenten dat de lift niet wordt gebruikt. Daarom krijgt de lift energielabel A.

" De MOVE kan volledig uit elkaar gehaald en hergebruikt worden. Hij is modulair opgebouwd. Dus geen laswerk, geen lijmwerk en geen toepassing van chemicaliën. Het grondstofgebruik is verlaagd en de lift is energiezuinig in gebruik. "

Ronald Koedam

Head of Sales New Installations Mitsubishi Elevator Europe

Waarom de MOVE?

Energiezuinige lift

De MOVE minimaliseert het energieverbruik door licht- en besturingssystemen zoveel mogelijk uit te schakelen op de momenten dat de lift niet wordt gebruikt. Daarom krijgt de lift energielabel A. Goed voor het milieu en je portemonnee!

>25% minder materiaalgebruik

Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Om grondstofgebruik en verspilling te minimaliseren is de lift ontworpen en geproduceerd volgens de LEAN principes.

  • Meer over duurzaamheid van MOVE liften
    In deze principes staan optimale betrouwbaarheid en een lage milieu-impact centraal. Dat betekent dat onze liften energiezuinig zijn in gebruik en dat we bewust omgaan met de materialen in de lift. Is een MOVE lift aan het einde van zijn gebruikscyclus? Dan demonteren we de lift en hergebruiken we, waar mogelijk, de onderdelen. Als de lift echt op is, dan recyclen we de oude onderdelen tot nieuwe materialen.

C2C Certificering

Het ontwerp van de MOVE is gebaseerd op duurzaamheidsprincipes volgens de C2C (cradle-to-cradle) certificering, waarbij een gesloten kringloop wordt nagestreefd.

  • Hergebruik van materialen aan het einde van de levensduur en beperkt gebruik van grondstoffen en materialen tijdens de productie, transport en operationele bedrijfsprocessen staan hierbij voorop. De C2C certificering focust op vijf aspecten: Gebruik van schone grondstoffen, hergebruik van materialen, duurzame energie, geoptimaliseerd water en sociale rechtvaardigheid.

Milieuvriendelijke productie

De milieu-impact van het productieproces proberen we zoveel mogelijk te beperken. Vanuit deze filosofie wordt de MOVE geproduceerd zonder gebruik van spuitverf of toepassingen van lassen of lijmen

 

Slimme lift

Hoe handig zou het zijn als een lift zelf aangeeft dat er een onderhoudsbeurt nodig is? Het besturingssysteem van de MOVE lift geeft dit automatisch aan.

  • Meer over de dataverzamenling bij de MOVE
    Het nieuwe besturingssysteem van de MOVE is door geavanceerde sensoren in staat om over meer dan 700 parameters data te verzamelen. Niet alleen over het aantal ritten, de snelheid en het aantal mensen die er in de lift staan, maar ook over de kabelspanning en belasting van kleine onderdelen verzamelen we data. Met deze data krijgen we inzicht in de slijtage die wordt veroorzaakt bij een bepaald gebruik van de lift. Deze data is heel waardevol, want tijdens liftonderhoud kunnen we dan de configuratie instellingen van de lift aanpassen. Hierdoor minimaliseren we slijtage en hoeven we de liftonderdelen minder snel te vervangen. Goed voor de levensduur van de lift en goed voor het milieu.

Snelle levertijd

Binnen 18 weken na opdracht een MOVE lift produceren en opleveren? Dankzij ons moderne configuratieproces is dat voor ons geen probleem.

  • Meer over onze levering
    Voor ieder project stellen wij een unieke configuratie samen. Door het geavanceerde configuratieproces kunnen we binnen 18 weken na de opdracht een lift produceren en opleveren. Je ontvangt op een geautomatiseerde wijze een set werktekeningen van de opdracht. Zijn de tekeningen goedgekeurd? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag!

Projecten met de MOVE

Huis & Hypotheek

Veenendaal

Mede door Innovatie en ontwikkeling koos Huis & Hypotheek Veenendaal voor de MOVE lift in hun nieuwe pand.

Nieuwbouw
Lees meer over Huis & Hypotheek

Heebink

Veenendaal

Voor hun vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 hun nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik. Zij kozen als één van de eersten in Europa voor twee nieuwe MOVE liften.

Nieuwbouw
Lees meer over Heebink

Kreeft

Ede

De eerste MOVE lift staat bij Bouwbedrijf Kreeft in Ede. Een energiezuinige en betrouwbare lift die binnen 6 weken te installeren is.

Nieuwbouw
Lees meer over Kreeft

MOVE brochure downloaden

Meer weten over onze MOVE lift? Download hieronder de MOVE brochure.

Brochure downloaden

MOVE datasheet downloaden

Wil je de MOVE datasheet ontvangen? Vul dan het formulier in.

Datasheet downloaden

Interieuroverzicht downloaden

Meer weten over de interieurstijlen van onze MOVE lift? Download hieronder het interieuroverzicht.

Overzicht downloaden

Contact met ons opnemen

Wil je meer weten over onze MOVE lift? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte op en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De MOVE in M-Use®

Sinds oktober 2021 kun je onze MOVE lift afnemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Meer over M-Use®