De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Huis & Hypotheek

Mede door Innovatie en ontwikkeling kiest Huis & Hypotheek Veenendaal voor de MOVE lift in hun nieuwe pand.

Voor de uitbreiding van hun assortiment aan financiële diensten in de sportsector, heeft Huis en Hypotheek een nieuwe pand laten bouwen. Het pand dat naast het huidige kantoorpand werd gebouwd telt drie verdiepingen. De begane grond staat in het teken van sport. Het is een unieke werkomgeving, voorbeelden hiervan zijn de op de vloer getekende atletiek baan of de tribune in de presentatieruimte.

Innovatieve en energiezuinige lift

Als een van de eerste opdrachtgevers koos Huis en Hypotheek voor de nieuwe MOVE lift. In een eerder interview gaf eigenaar Dave Smits aan “Het is een innovatieve en energiezuinige lift, waarbij het onderhoud op afstand wordt geregeld. Verder vonden wij het belangrijk om te kiezen voor een lokale partner. We zitten hemelsbreed 300 meter bij elkaar vandaan. Als ondernemer heb je ook een maatschappelijke rol. Als je een lokale samenwerking aan kunt gaan, dan is dat alleen maar mooi.’

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Type lift MOVE
Plaats Veenendaal
Opleverdatum
Ontwikkelaar Huis & Hypotheek
Hoeveelheid liften 1