De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Heebink

Heebink is een international transportbedrijf. Voor de vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 haar nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik.

J. Heebink Logistic Services is een international transportbedrijf met vestigingen in Engeland en Nederland. Voor de vestiging in Veenendaal nam Heebink in 2020 haar nieuwe kantoor en logistieke hal in gebruik. Zij hebben als één van de eersten in Europa gekozen voor twee nieuwe MOVE liften. Een lift is voor de toegang naar het kantoor en de andere gebruiken zij voor het logistieke gedeelte van het pand.

Jarenlange partners

Transportbedrijf Heebink en Mitsubishi Liften liggen op steenworp afstand van elkaar op industrieterrein Gildetrom. Dankzij het jarenlange partnerschap met onze buur is voor dit project een mooie samenwerking ontstaan. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en trots dat wij hier een van de eerste MOVE liften mochten installeren!

Type project NieuwbouwNieuwbouw
Type lift MOVE
Plaats Veenendaal
Opleverdatum
Hoeveelheid liften 2