De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

Nexiez-MR

Onze Nexiez-MR is een full-set lift met machinekamer. Deze lift heeft gelijkwaardige prestaties en kenmerken als de Nexiez-MRL. Net als dit model is onze Nexiez-MR van hoge kwaliteit en heeft de lift een lange levensduur. Dit zorgt voor minimale kosten en voordelige onderhouds- en vervangingskosten.

Nexiez-MR brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de Nexiez-MR?

Onze Nexiez-MR liften zijn net als de Nexiez-MRL liften voorzien van ver ontwikkelde technologie. Deze liften verbruiken minder stroom en hebben daardoor een minimale impact op het wereldwijde milieu. Het verschil met de Nexiez-MRL is dat de Nexiez-MR een machinekamer heeft.

De Nexiez-MR is snel en wachttijden worden verkort door een slim algoritme. Dit algoritme registreert en voorspelt het liftverkeer, waardoor je altijd snel een lift krijgt toegewezen die je brengt naar je bestemmingsverdieping. Alle liften in het gebouw werken samen voor een optimale werking.

Ook selecteert het systeem de lift die het beste evenwicht biedt tussen energieverbruik en operationele efficiëntie. In de daluren geeft de lift prioriteit aan energieverbruik, in de piekuren aan operationele efficiëntie. Zo is de bespaar je op energiekosten zonder in te leveren op gebruiksgemak.

Waarom de Nexiez-MR?

Design Guide downloaden

Wil je meer weten over de liftontwerpen die beschikbaar zijn voor onze Nexiez-MR lift? Download de Design Guide voor meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw project.

Design Guide downloaden

Snelle lift

Het slimme liftsysteem registreert en voorspelt het liftverkeer. Zo krijg je altijd snel een lift toegewezen die je naar jouw bestemmingsverdieping brengt.

Minder energieverbruik

De lift verbruikt minder energie door het gebruik van LED-verlichting in het plafond en de hal. Daarnaast selecteert het systeem de lift de beste balans tussen energieverbruik en efficiëntie, waardoor je kosten bespaart.

Hoge eindkwaliteit

Bij oplevering van de lift worden tijdelijke componenten vernieuwd. Hiermee waarborgen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Zo wordt de uiteindelijke lift gebruikt met nieuwe materialen.

Projecten met de Nexiez-MR

LAM

Lisse

Nieuw kunstmuseum in Lisse voor jong en oud met een glazen lift in de entree.

Nieuwbouw
Lees meer over LAM

Brochure downloaden

Wil je meer weten over de Nexiez-MR? Download hieronder de Nexiez-MR brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in of benader ons telefonisch of via de mail.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De Nexiez-MR in M-Use®

Onze Nexiez-MR is af te nemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Meer over M-Use®