De website wordt helaas niet ondersteund door de betreffende browser. We raden je aan om de website in een ander browser te bekijken.

Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Filter zoekresultaten
Alles
Pagina
Project
Nieuws bericht
Blog bericht
Quality in Motion link naar website

NexWay-S

Onze NexWay-S lift is een full-set lift met machinekamer en is het kleinere broertje van de NexWay. De machinekamer van de Nexway-S is kleiner ten opzichte van de NexWay, waardoor je ruimte bespaart. Tegelijkertijd beschikt dit model nog steeds over geavanceerde liftfuncties. Dit zorgt voor optimaal gebruik van de bouwruimte.

NexWay-S brochure downloaden Contact opnemen Vrijblijvend offerte aanvragen

Wat is de NexWay-S?

Onze Nexway-S, het kleinere broertje van de NexWay, beschikt over een kleinere machinekamer. Door de ontwikkeling van compacte onderdelen slaagden wij om het oppervlak van de machinekamer terug te brengen. Nog steeds biedt de NexWay-S geavanceerde liftfuncties, zonder dat hier een grote machinekamer voor nodig is.

Het liftsysteem verbetert de efficiëntie van de lift en vermindert wachttijd door optimale lifttoewijzing. Het algoritme van het systeem registreert en voorspelt het liftverkeer en wijst vervolgens de beste lift toe. Dit zorgt ook voor effectief gebruik van energie door de liften.

De NexWay-S is in veel designs beschikbaar en volledig aan te passen naar eigen wens. Download de Design Guide voor de mogelijkheden.

Waarom de NexWay-S?

Design Guide downloaden

Net als onze NexWay is onze NexWay-S in veel verschillende designs beschikbaar. Download de Design Guide voor meer informatie over de mogelijkheden binnen jouw project.

Design Guide downloaden

Geschikt voor M-Use®

Overweeg je een bruikleenconcept zoals M-Use? Dan is het verstandig om een liftinspectie aan te vragen. Hiermee krijg je inzicht in de status van je lift en de liftschacht. Zo ontdek je of M-Use® voor jou de beste oplossing is.

Hoge eindkwaliteit

Bij oplevering van de lift worden tijdelijke componenten vernieuwd. Hiermee waarborgen wij een hoge kwaliteitsstandaard. Zo wordt de uiteindelijke lift gebruikt met nieuwe materialen.

Projecten met de NexWay-S

Wij installeerden al vele NexWay-S liften, zoals bij Van der Valk in Utrecht. In de liften die wij in het Van der Valk hotel in Utrecht installeerden, is een unieke liftervaring gecreëerd. Lees meer over dit project en hoe deze bijzondere liftreis tot stand kwam.

Van der Valk Utrecht

Utrecht

Bij het Van der Valk-hotel in Utrecht vind je een unieke visuele liftbelevenis.

Nieuwbouw
Lees meer over Van der Valk Utrecht

Brochure downloaden

Meer weten over onze NexWay-S lift? Download hieronder de NexWay-S brochure.

Brochure downloaden

Contact met ons opnemen

Contact met ons opnemen? Vul het contactformulier in of benader ons telefonisch of via de mail.

Contact opnemen

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan en een van onze adviseurs neemt contact met je op.

Offerte aanvragen

De NexWay-S in M-Use®

Onze NexWay-S is af te nemen binnen het M-Use® gebruiksmodel. Hiermee kies je voor een duurzaam product én gebruiksmodel. Met dit unieke gebruiksmodel voor liften betaal je alleen voor service op basis van het daadwerkelijke gebruik. Daarnaast hergebruiken wij zo veel mogelijk onderdelen binnen het M-Use® gebruiksmodel, waardoor deze een langere levensduur hebben.

Meer over M-Use®